Måltilpassede tapeter og print, fri fragt. Sendes inden for 1-2 dage.

Koral Reef Panorama - Billede på lærred - Kontor

19

motiver

Hajer

Ordet haj vækker mange minder og forestillinger hos mennesker i hele verden. Indenfor filmens verden er den første haj man kommer i tanke om måske den fra filmen Dødens gab. HeldigvisLæs mere for dig har vi et billede på lærred af netop den film, som bare venter på at komme op at hænge på væggen i din stue. Detaljerede kvalitetsbilleder på lærred af kendte kunstnere og fotografer, er en spændende måde at tilføje liv og farve til enhver indretning.

Kraftfulde skabninger

Nogle hajer, som vi ved er fredelige fisk, som let smelter ind i et billede fra livet i havet og komplimenterer former og farver på de fisk og pattedyr der svømmer omkring dem. Nogle af de mest kendte hajer inkluderer Spækhuggeren eller Dræberhvalen, Hvid haj, Tigerhaj, Makrelhaj og Hammerhaj. Disse fisk er rovdyrene i deres fødekæde, mens de fleste andre typer af hajer er truet af menneskelige aktiviteter såsom fiskeri, hvalfangst og mere.

Hajer i film

Hajer i film inkluderer Dødens gab, Find Nemo, Deep Blue Sea, Shark Man og Lava Girl. De hajer som er den mindste trussel mod mennesker inkludererer Lille sorthaj, som er mindre end en menneskehånd, Balihajen, som kan blive op til 35 cm lang, Rødhajen og arter af Pighajen, Sorthajer og Pygmæhajer. Der findes mere end 500 arter af hajer på verdensplan. Nogle fisk er blevet omtalt som hajer og nogle hajer er blevet forvekslet med fisk. Man finder ikke mange ægte hajer i ferskvand, bortset fra Flodhajer og Tyrehajer, som også kan leve i saltvand. Saml nogle af hajarterne med en serie af billeder på lærred. En gruppe af arter eller adskillige billeder af hajer der svømmer under vandet, er en flot detalje på enhver væg. Der er også et fint udvalg af billeder på lærred til de mindste og dem der nyder tegnefilmsstilen, Sea Sneak Peek eller Lords of the Sea er en god start på vægkunsten med hajer. Disse kraftfulde skabninger er ofte fotograferet alene; men de svømmer sammen med andre fisk, ikke alle fisk er hajføde. Nogle fisk er venner. Fotografier på lærred giver dig et flot indblik i disse smukke fisks hverdag, mens du er i sikkerhed på din sofa og uden for deres rækkevidde.
Produktoplysninger

Hurtig levering

Din bestilling sendes inden for 1-2 dage, og du har altid fri fragt. Tapetlim er inkluderet.

100% garanti

Vi vil kun have tilfredse kunder. Derfor har du altid 30 dages returret, og du får pengene tilbage, hvis du ikke er tilfreds.