Tapeter med unikt design

Klassiske former, moderne farver og håndmalede mønstre. Med vores tapeter kan du ændre ethvert rum i dit hjem, uanset hvilken stil du kan lide. Nedenfor finder du motiver af designereLæs mere og illustratorer fra hele verden – håndplukket af os, så de passer til væggen i dit hjem. Alle vores tapeter trykkes på materialer af højeste kvalitet og tapeterne fremstilles efter dine mål og leveres til dig i en miljøvenlig kasse. Tapetlim er inkluderet.

Tapeter fra vores designere

Vores tapeter er skabt af spændende designere fra hele verden og fås i skønne farver og mønstre til både stue, entré, køkken, soveværelse og kontor. Lad dine vægge i soveværelset blomstre med Byrackas tapetmotiv Geranium. Bland rosa, limegrøn og turkis i køkkenet med tapeter fra Ingela P Arrhenius, eller pynt stuen med grønne planter og blade i form af tapet fra designstudiet Lemon. Vil du have mere inspiration til dine rum, kan du tage et kig på vores magasin og læse mere om skønne stuer og indbydende køkkener.

Bliv inspireret af vores tapeter

Stribet, stormønstret, ensfarvet, stænkmalet, rustikt eller farverigt? Kombinerer du tapeter i forskellige farver og mønstre med lidt fantasi, kan du nemt skabe et miljø, der føles moderne, unikt, skandinavisk eller måske endda 70'er-inspireret? I vores brede sortiment har vi samlet forskellige inspirerende stilarter, farver og tapetmotiver, der kan bruges både ude og hjemme – bl.a. farverige tapeter fra Iwa Herdensjö, grafiske motiver fra By May, børnetapeter Acne JR og naturmotiver fra Scandinavian Surface.

Tapeter til forskellige rum

I offentlige rum kan det være svært at opfylde alles ønsker. Én vil måske genre give den gas med farver, mens en anden foretrækker at holde det lyst og harmonisk. Der kan være mange, som godt kan lide kolde toner og andre, der arbejder bedst, når det er varmt og hyggeligt. Et tapet gør det hele lidt nemmere. Så kan løsningen blive noget personligt, unik og stilfuldt – uanset smag. Her finder du motiver i farverige mønstre, enkle skandinaviske mønstre og motiver i huleagtige farver. Tapeter til kontorer, receptioner, butiksvinduer, hoteller og meget mere.

Fleksibel med tapet

Vores tapeter er beregnet til at blive tilpasset – vi ved nemlig godt, at alle hjem og rum ikke ser ens. Derfor bestiller du dit tapet i en valgfri størrelse. Du måler selv væggen og indtaster dine mål ved bestilling. Vi digitaltrykker derefter dit skræddersyede tapet med det samme. Vi ved, at der er næsten lige så mange stilarter, som der er mennesker. Derfor håndplukker vi alle motiver med stor omhu, så de passer til alle mulige forskellige stilarter, interesser og miljøer – og vi er konstant på udkig efter nye trends og gamle klassikere.

Gør-det-selv med tapet

Du behøver ikke altid have adgang til en væg for at få lejlighed til at bruge et tapet. Et tapet kan bruges til mange andre ting, lige fra tapetvimpler, dækkeservietter, påske- og juledekorationer til gaveindpakning og børnenes kreaværksted. Vores bedste råd er at bruge tapetrester som dekoration til børneværelset – det giver rummet en mere personlig følelse. Vil du have flere gør-det-selv-tips? Så tag et kig i vores magasin.

Vælg motiv med vores tapetvælger

Tapeter skal gerne kunne holde længe. Det skal give liv til et rum, afspejle den følelse, du gerne vil formidle, og være smukt for alle. Derfor kan det, som med mange andre store beslutninger, nogle gange være svært at vide, hvilken stil der passer med dig, hvilken størrelse du har brug for, og hvad der passer til din øvrige indretning. For at gøre det lettere for dig at finde et motiv, der passer, har vi inddelt vores tapeter i farve, rum og kategori. Hvis du stadig føler dig usikker på, hvilket tapet du kan lide, kan du besøge vores rumguide og tage et kig i vores tapetvælger. Her får du tips og inspiration til, hvordan du indretter dine rum på den bedste måde.

Højeste kvalitet

Vi synes, at det at tilbyde designtapet af højeste kvalitet til alle rum er det bedste, der findes. Derfor banker vores hjerter særligt hårdt, når vi får lov at fortælle dig om vores kvalitetsrejse. Siden 2006 har vi testet tapetmaterialer af forskellig art. Vi har testet deres kvalitet grundigt, igen og igen. Når du bestiller et tapet fra os, får du et tapet, som vi er overbevist om, er det bedste. Men for os er det ikke nok. Vi prøvetrykker alle vore motiver, undersøger mønstre og deres detaljer og tester nye produkter – hele tiden. Og for at blive endnu bedre vil vi gerne vide, hvad du synes. Det fortæller du nemmest ved at besvare et spørgeskema, som vi sender, et par uger efter du har modtaget dit tapet fra os. Der kan du besvare spørgsmål om din oplevelse af os og af din vare. Du kan også kontakte vores kundeservice og fortælle os om din købeoplevelse.

Forskellige materialer

Vores tapeter findes i to forskellige materialer – standard og førsteklasses. Begge materialer er trykt på et formstabilt og slidstærkt ikke-vævet materiale. Det, der adskiller dem, er, at førsteklassesmaterialet har et ekstra beskyttende lag, der gør, at det kan rengøres med rengøringsmiddel og er mere ridsefast. Det gør, at det holder længere i offentlige rum og andre miljøer, hvor tapetet ofte udsættes for snavs og støv.
Produktoplysninger

Hurtig levering

Din bestilling sendes inden for 1–4 dage (i øjeblikket 5-8 dage), og du har altid fri fragt. Tapetlim er inkluderet.

100% garanti

Vi vil kun have tilfredse kunder. Derfor har du altid 30 dages returret, og du får pengene tilbage, hvis du ikke er tilfreds.