Beige billede på lærred

Hæng et beige lærredsprint på væggen - eller hvorfor ikke hænge flere? Vi har samlet vores bedste tips til lærredsprints, så du kan gøre dit hjem til en beige drøm, der går i opfyldelLæs merese.

Beige prints til alle rum

Et beige hjem lyder måske kedeligt, men farven beige behøver ikke nødvendigvis at være kedelig og trist, når det kommer til indretning. Den kan faktisk være noget vidunderligt. Du kan ikke gå galt i byen med at hænge beige lærredsprints op i alle rum og matche dem med beige møbler og beige indretning. Du ved sikkert allerede, at du ikke behøver at undgå yderligere beige indretning. Bare fordi du har en beige sofa, betyder det ikke, at du ikke også kan have et beige lærredsprint. Indretning i samme farveskema skaber spændende lag af dybde i dit rum. Vi anbefaler, at du hænger et stort lærredsprint over sofaen i en lidt mørkere nuance end sofaens beige farve. Hvis der er plads nok på væggen, kan du tilføje flere prints i samme farveskema eller stil. Hvis du har et lyst køkken med træstole - måske et træbord og hylder i lyst træ - så tøv ikke med at hænge beige prints op eller sætte beige lærredsprints på billedlister på en væg i nærheden af køkkenbordet. Hæng afsatserne blot et par centimeter over køkkenbordet. Det vil se bedst ud, hvis de prints, du placerer der, alle følger det samme beige farveskema.

Beige med andre farver

Der er ingen regel, der siger, at du ikke kan tilføje en anden farve end beige på væggen, når du vælger lærredsprints, selv om vi synes, at beige passer fint sammen med beige. Ikke desto mindre kan et farvespring give dit værelse noget karakter, og du kan helt gå amok, fordi beige er en neutral farve, der går godt sammen med andre farver. Hvis du for eksempel vil skabe et helt gallerivægarrangement, kan du prøve at skabe et mix, der indeholder forskellige motiver, lærredsprints med grafiske prints og malerier i en lidt stærkere farve. Hvis du vil undgå at skabe for stor kontrast til resten af din beige indretning, skal du gå efter subtile farver, der synes at høre til samme farveskema, såsom lyseblå nuancer eller lysebrune nuancer.

Beige lærredsprints fra vores sortiment

Du har helt sikkert brug for beige motiver, der passer til din beige indretning. Vores sortiment af beige lærredsprints indeholder motiver, der fremkalder rustikke stemninger, skandinavisk design og natur. Vi har samlet nogle af vores favoritter her. Den naturnære stil i det beige lærredsprint Morning Mist in Isar Valley fra GI Collection er perfekt, hvis du kan lide mørkere toner, motiver fulde af fantasi og rum, der fremkalder en længsel efter naturen. Det fungerer lige så godt i stuen som i soveværelset og passer godt sammen med andre beige motiver. Med Sao Paulo-motivet kan du mærke byens puls via din væg. Du vil elske de beige bygninger med solen, der reflekterer på vinduerne, hvis fotokunst og jordnære farver er mere din ting. Motivets beigefarvede toner skaber en flot kontrast, når det kombineres med skandinavisk indretning. De tidslidte beige korkpropper på Cork lærredsprintet af Jorma Jämsén skaber et rustikt look med en vintagefornemmelse. Ved at kombinere det med andre beige motiver som Limestone og Bookshelf er du garanteret et naturnært og unikt gallerivægarrangement med et ekstra retro-touch.
Produktoplysninger
  • Viser 1-94 af 94 motiver

Hurtig levering

Din bestilling sendes inden for 1-4 dage, og du har altid fri fragt. Tapetlim er inkluderet.

100% garanti

Vi vil kun have tilfredse kunder. Derfor har du altid 30 dages returret, og du får pengene tilbage, hvis du ikke er tilfreds.