Måltilpassede tapeter og print, fri fragt. Sendes inden for 1-2 dage.

Beige og grønne verdenskort - Billede på lærred - Stue

15

motiver

Beige billede på lærred

Hæng et beige billede på lærred op på væggen. Eller hvorfor ikke flere? Vi har samlet de bedste tips om billede på lærred, vi har, så du kan gøre dit hjem til en beige drøm, der går iLæs mere opfyldelse.

Beige print til alle rum

Det kan lyde kedeligt med et beige hjem, men farven beige behøver ikke at være kedelig og flad, når den bruges i en indretning. Den kan faktisk være rigtig skøn, og du kan ikke gå galt i byen, når du hænger beige billeder på lærred i alle rum og kombinerer dem med beige møbler og en beige dekorationer. Du er nok allerede klar over, at du ikke skal undgå flere beige dekorationer. Bare fordi du har en beige sofa, betyder det ikke, at du ikke må have et beige billede på lærred. At indrette i den samme farve giver rummet flere lag og dybde. Vi anbefaler et stort billede på lærred, der er placeret over sofaen, og som er i en lidt mørkere nuance end den beige, som er brugt til sofaen. Hvis der er nok plads på væggen, kan du bruge flere print i samme farveskema eller stil. Hvis du har et lyst køkken med træstole og måske et træbord og hylder i lyst træ, skal du ikke tøve med at hænge beige print op eller anbringe beige billeder på lærred på billedhylder på en væg tæt på køkkenbordet. Det er en god idé at hænge hylderne et par centimeter over køkkenbordet, og det ser bedst ud, hvis de print, du sætter her, bruger det samme beige farveskema.

Beige med andre farver

Der er ingen regel, som siger, at du ikke kan bruge andre farver udover beige på væggen, når du har valgt billeder på lærred. Vi mener dog, at beige passer godt til beige. Det kan dog også være en god idé med lidt farve for at give rummet lidt personlighed, og her har du frit spil, da beige er en neutral farve, som passer godt sammen med andre farver. Hvis du er i gang med at skabe et væggalleri, kan du f.eks. bruge et mix med forskellige motiver, billeder på lærred med grafiske print samt malerier i en lidt stærkere farve. Hvis du ikke vil have en for stor kontrast mellem beige og resten af din indretning, kan du vælge afdæmpede farver, der hører til det samme farveskema, f.eks. lyseblå nuancer eller lysebrun.

Beige billeder på lærred fra vores produktudvalg

Du får bestemt brug for beige motiver, der passer ind i din beige indretning. Vores udvalg af beige billeder på lærred omfatter motiver, som fremkalder en rustik følelse, skandinavisk design samt naturen. Vi har samlet dem, vi bedst kan lide, her. Det beige billede på lærred Morning Mist in Isar Valley af GI Collection er med sin stil, der er tæt på naturen, perfekt, hvis du godt kan lide mørkere toner, motiver med fantasi samt steder, der får dig til at længes efter naturen. Det fungerer rigtig godt i stuen samt soveværelset og passer desuden godt sammen med andre beige motiver. Med Sao Paolo-motivet kan du mærke byens puls på din væg. Hvis du kan lide fotografisk kunst og jordagtige farver, kommer du til at elske de beige bygninger, hvis vinduer reflekterer lyset. Motivets beige toner skaber en god kontrast, når det kombineres med en skandinavisk indretning. Den slidte beige cork, som man ser på dette billede på lærred, Cork, af Jorma Jämsén giver en rustik og vintageagtig følelse. Hvis man kombinerer det med andre beige motiver såsom Limestone og Bookshelf, får man med garanti et væggalleri, der giver en følelsen af at være tæt på naturen, og som også har en smule retro over sig.
Produktoplysninger

Hurtig levering

Din bestilling sendes inden for 1-2 dage, og du har altid fri fragt. Tapetlim er inkluderet.

100% garanti

Vi vil kun have tilfredse kunder. Derfor har du altid 30 dages returret, og du får pengene tilbage, hvis du ikke er tilfreds.