Plakat udfra eget billede

Det er let at skabe en personlig plakat. Du uploader et billede eller en illustration og vælger den ønskede størrelse. Du kan også vælge, om du vil have en hvid kant, eller om billedeLæs meret skal fylde hele plakaten. Din plakat bliver sendt fra os inden for 1-4 dage efter bestilling, altid med gratis forsendelse.

Specialdesignede plakater ud fra dine egne billeder

Det er nu endnu nemmere at tilføje det afgørende personlige touch til din indretning. Vælg et personligt foto eller en illustration, som du elsker, vælg en størrelse, og læg den så blot i din kurv. Så snart din ordre er på plads udskriver Photowall din specialdesignede plakat og sender den til dig inden for 1-4 dage, afhængigt af hvor du befinder dig.

Produktoplysninger

Sådan skaber man sine egne plakater: Uanset hvilket billede du vælger, er det vigtigste kriterie opløsningen. Først skal du sørge for, at det er højt nok, hvad enten det drejer sig om fotografier eller illustrationer. Husk, at de skal have mindst en pixel pr. millimeter af det specialdesignede print. For at give dig et konkret eksempel skal du uploade et billede, der er mindst 600 x 600 pixel (i et hvilket som helst billedfilformat), for at vi kan lave en specialdesignet plakat, der mindst er 60 x 60 centimeter.

Vi hjælper med at skabe dine egne plakater

Hvis du er usikker på størrelsen eller kvaliteten af det pågældende billede, skal du ikke tøve med at henvende dig til os, da vi med glæde hjælper dig, uden at det koster ekstra. Desuden kan du skabe din egen plakat med eller uden en ramme, hvor den ved sidstnævnte mulighed bliver sendt til dig usamlet for at sikre, at din valgte specialdesignede plakat er, som den skal være. Naturligvis medfølger alt, du har brug for til at samle din specialdesignede plakat, i pakken, som f.eks. monteringsvejledning, som guider dig trin for trin. Indtast dine mål nedenfor for at få en ide om, hvor meget den kommer til at koste, afhængigt af den størrelse, du går efter, og om du vil have den med en ramme eller uden.

Specialdesignede plakater fra din personlige samling

På den ene side er det første, man kommer i tanker om, når man hører ordene personlige billeder, billeder af familien, dine venner eller dig selv. En anden oplagt mulighed er et sted, du har rejst til, eller et sted, hvor du har oplevet et mindeværdigt øjeblik. Uanset hvad motivet er, er disse billeder personlige, fordi de fremkalder en følelse i dig, som du vil bevare og muligvis dele med andre mennesker. På den anden side kan personlige billeder også betyde noget, du selv har skabt, som et maleri eller en illustration. Du kan oven i købet sende en håndtegnet illustration, som du bare kan scanne og derefter sende til os. Som sagt, uanset hvilket af de førnævnte billeder, du foretrækker, skal du sørge for at uploade en billedfil i høj opløsning, så vi kan hjælpe dig med at skabe din egen plakat.

Effekter af at lave dine egne plakater

Udover at det gør din bolig mere intim og personlig, lader du også din kreativitet få et stærkt og fantasifuldt afløb, når du skaber din egen plakat. Stemningen ændrer sig straks, når du eller dine gæster oplever et billede, der skaber forbindelser og et fælles grundlag. Det skaber et bånd mellem emnet og publikum, og derfor bør du vælge noget, der ligger dit hjerte nært, når du skaber din egen plakat Et perfekt eksempel på dette kan være et billede af et vigtigt øjeblik i dit liv, såsom dit barns fødsel, dit bryllup og meget andet. Den personlige stemning fra en specialdesignet plakat giver livlighed og utrolig charme til et rum.

Vores berømte hjælp

Selv i vores yndlingsbilleder kan vi ikke undgå, at der nogle gange er nogle småfejl. De spænder fra uønskede såkaldte fotobombere i baggrunden, farvetoner, der ikke matcher, et distraherende sløret punkt til et afstandsproblem, der leder opmærksomheden væk fra det centrale objekt. Vores ekspertgruppe af billedredaktører hjælper dig med at afhjælpe disse problemer, når du skaber din egen plakat. Med deres anerkendte færdigheder kan de tilføje og fjerne uønskede elementer i et billede, ændre farverne efter din smag og endda ændre dimensionerne til en vis grad. Så tøv som sagt ikke med at kontakte os ved at sende os dit billede og informere os om de ændringer, du er ude efter. Vi vender tilbage til dig så hurtigt som muligt med de mulige ændringer og prisen.

Førsteklasses specialdesignede plakatkomponenter

At skabe sin egen plakat er yderst populært, fordi Photowall garanterer, at vi kun bruger materialer og print af den allerhøjeste kvalitet til dine specialdesignede plakater. Dit unikke billede lægges så i en holdbar papkasse lavet af genanvendelige materialer. Hvis du har yderligere spørgsmål om de anvendte materialer og leveringsprocessen, kan du kontakte vores kundeservice, som med glæde vil informere og hjælpe dig.
Produktoplysninger

Din personlige plakat

Upload dit billede her for at se, hvordan dine plakat kommer til at se ud.

Vælg billede