Måltilpassede tapeter og print, fri fragt. Sendes inden for 1-2 dage.

New York Skyline - Billede på lærred - Stue

325

motiver

Grå billeder på lærred

Grå er farven for viden, visdom og intellekt. Selvom den var væk fra rampelyset i et stykke tid, har den fået et comeback de sidste par år og er blevet en af de mest populære farver, Læs merenår der skal skabes stil i et hjem. Måske er det grundet dens tidsløse karakter eller naturlige elegance, eller bare fordi det er en smuk og beroligende farve at se på. Takket været at den befinder sig midt imellem sort og hvid, har grå en perfekt neutralitet, der ofte gør den til en god kandidat til den dominerende farve i et moderne hjem.

En farve er ikke blot en farve

Det menneskelige øje er fascinerende – det kan skelne mellem ca. 500 grå nuancer, så selvom grå ved første øjekast kan virke uinteressant, og det kan virke som om, den ikke kan bruges til så mange formål, kan man let bruge den til at skabe et personligt udtryk. Grå er mulighedernes farve, farvernes farve. Hvis du har problemer med at forstå den kamæleonagtige egenskab, som grå har til at skifte personlighed, anbefaler vi dig her på Photowall at kigge på vores udvalg af 300 billeder på lærred. Der er det næsten sepiagrå billede på lærred, Above Clouds, det klassiske New York City 3 og Svartsjukans natt, August Strindberg. Disse tre print er fortrinlige eksempler på grås fascinerende mangfoldighed. Der er mange mennesker, der elsker mørke farver, men nogle finder de mørkeste toner for dystre og undgår at indrette med sort. Men det er stadig muligt at gøre brug af dybere toner takket været farven grås mange personlige nuancer og udtryksformer. Trækulsgrå kan tale med samme styrke og mystik som helt sort, men uden den samme tyngde og det samme mørke. Det mørkegrå billede på lærred, Naked Trees, gør dette på elegant vis, idet det skaber balance mellem to farvers udtryksformer takket være dets røde fremhævede elementer.

Grå er den nye beige

I mange år har beige været et sikkert valg som grundfarve i hjemmet, og hos Photowall værdsætter vi virkelig dens mange positive sider. Men beige er blevet brugt lidt for meget og er desværre begyndt at miste noget af sin mystik. Hvor er det heldigt, at grå er kommet på mode igen! Den er ikke bare ligeså egnet som beige som grundfarve, den har også sit eget præg, der gør det til meget mere end bare en anonym baggrund. Grå supplerer en bred vifte af andre farver, uanset om de er lyse, mørke, milde eller fremtrædende. En stærk, højrød "accent wall" kan være overvældende og hård for øjnene, men den kan deles op med en mild grå, og så har du nye måder at kombinere farverne for at føre din indretning ud i livet. En beroligende grå kan forbinde dramatiske toner og gør, at man kan kombinere farverne på måder, der ellers ville være umulige. Brug Liquid Fire, der er et billede på lærred, på en mørkegrøn væg for at skabe en inspirerende kontrast eller Fire Truck på en lyseblå væg for at give lidt liv til et barns soveværelse. Takket være grås 500 forskellige nuancer tilbyder Photowall utallige måder at live dit hjem op på.
Produktoplysninger

Hurtig levering

Din bestilling sendes inden for 1-2 dage, og du har altid fri fragt. Tapetlim er inkluderet.

100% garanti

Vi vil kun have tilfredse kunder. Derfor har du altid 30 dages returret, og du får pengene tilbage, hvis du ikke er tilfreds.