Måltilpassede tapeter og print, fri fragt. Sendes inden for 1-3 dage.

78 77 06 35 78 77 06 35
Golden Day Turkis - Billede på lærred - Køkken

155

motiver

Turkist lærred

Turkis er en farve, som deler sit navn med den grøn-blå sten, der fandtes nogle steder i Iran. Turkiser var blandt de allerførste ædelsten, som brødes af mennesker. En af de første miLæs merener fra 3000 år f.Kr. var i "Land of Turquoise", også kendt som Sinai-halvøen. Men det primære sted, denne utroligt smukke sten er blevet brudt de sidste 2000 år, er ikke Sinai-halvøen, men Iran, hvor en af de allerførste turkisminer på fantastisk vis stadig er i drift. Nogle kulturer har gennem årene ment, at ædelstenen har magiske kræfter og skiftede farve alt efter bærerens sundhedstilstand.

Et turkist lærred i mange toner

Turkis er mere end én farve. Ordet er et paraplybegreb, der dækker over næsten alle nuancer af blå-grøn. Alt afhængig af nuancen kan den enten forekomme varm eller kold, og denne fantastiske kvalitet betyder, at den passer ind med mange andre farver. Hvis du vil have et rum med et mildt, delikat temperament, skal du prøve at matche turkis med bløde, kølige farver såsom diskret lyserød eller meget bleg grøn. For en mere mandeagtig stemning kan turkis kombineres med mørke farver som kulgrå, mørkebrun og skovgrøn. Bohemeindretning er særligt attraktiv. Lad dig omfavne af de bløde, varme og behagelige farver i bohemestil, der dog anvender spænende og modige farveskemaer. Kombinationen af turkis, rød og orange giver en skøn stemning ethvert sted.

En verden af farver i balance på et turkist lærred

At indrette et helt rum i turkis. Hos Photowall forstår vi, at det kan virke lidt skræmmende. Men du skal ikke afskrive denne smukke farve fuldstændigt. Et par turkise detaljer er et godt skridt på vejen, når man let ønsker at live ethvert rum i hjemmet lidt op. I After Turquoise, der er et billede på lærredsmotiv, manifesteres organiseret kaos, og det er perfekt til at minimalistisk rum, som har brug for lidt et mere livligt præg. The Early Exploration, der også er et billede på lærred, kan være en drøm for ethvert yngre familiemedlem, der fascineres af diversiteten i et koralrev i et eksotisk turkist hav.

Turkis og lilla: det perfekte par

Lillas upyntede ro sammen med turkis giver to farver, som er en fryd for øjet. Da de to farver passer perfekt sammen, er det let at tilføje en tredje farve i blandingen uden at tænke så meget over det. Det eneste at huske på, når man tilføjer en tredje farve er, at den skal være afdæmpet, ikke fremtrædende. Skrigende lyserød kolliderer med en af disse to farver, men en mild lyserød er rigtig pæn. En røggrå er et perfekt supplement til den lilla-turkise kombination, hvis man vil give den nye indretning et mere afdæmpet præg.
Produktoplysninger

Hurtig levering

Din bestilling sendes inden for 1-3 dage, og du har altid fri fragt. Tapetlim er inkluderet.

100% garanti

Vi vil kun have tilfredse kunder. Derfor har du altid 30 dages returret, og du får pengene tilbage, hvis du ikke er tilfreds.