Måltilpassede tapeter og print, fri fragt. Sendes inden for 1-3 dage.

78 77 06 35 78 77 06 35
Lost Landskab - Mørk - Tapet - Stue

250

motiver

Gråt tapet

Der er noget skandinavisk og minimalistisk over farven grå, og den passer godt til mange forskellige møbler og anden indretning. Vores udvalg af grå tapeter er derimod ikke minimalistLæs mereisk. Her er der meget at vælge imellem. Du kan skabe mange forskellige stemninger i rummet alt efter, hvilket mønster du vælger. Tænk derfor over, hvilken stil der føles bedst for dig. Har du allerede bestemt dig for, at du vil have en grå tone på væggen, er det en god idé at tænke over, hvilket udtryk du gerne vil give dine vægge. Du kan fx gå efter en mere naturtro stil med et mønster, som minder om grå granit, eller du kan vælge et motiv, som leder tankerne hen på moderne kunst. Det vigtigste er, at du finder noget, som matcher din stil.

Gråt er på tapetet igen

I 2016 var farven grå en af de største modefarver. Man begyndte at indrette boliger med alle mulige grå nuancer lige fra hvidgråt til næsten sort. Den allerlyseste farve på skalaen kaldes arkitekthvid og erstattede gradvist den klassiske stockholmshvid, som indeholder lidt gult. Det giver en mere moderne følelse. Grå er en perfekt farve at indrette med, fordi den er neutral og kan varieres i mange mørke og lyse nuancer. Farven grå er blevet så populær, at man også begyndt at lave varianter af den, som fx den superpopulære farve Greige – en blanding af grå og beige.

Tænk på farvedetaljerne, når du har et gråt tapet

Grå er jo virkelig en neutral farve, hvis man vil kalde det en farve. Det lader vi være usagt. Uanset hvad, er det vigtigt at tænke på, hvilke farver du matcher de grå vægge med, så du får det maksimale ud af den neutrale farve.

5 typer tapet med gråt mønster

Det tager lidt tid at se vores udvalg af grå tapeter igennem, så her får du et hurtigt indblik. Lad dig inspirere, og se sortimentet igennem. COLUMNS – STEEL Kan du godt lide de grå skandinaviske toner, men synes, at det nogle gange kan virke lidt for minimalistisk og skrabet? Så er dette tapet helt perfekt til dig. Skandinavisk stil blandt med et sprælsk mønster. Dette tapet viser, at du ikke behøver have stærke farver for at få en væg, der føles frisk og levende. HEXAGON – GREY Utrolig stilrent og flot tapet med sekskanter i forskellige farvenuancer, der spænder mellem gråt, hvidt og beige. Designet ser umiddelbart helt enkelt ud, men går du nærmere, ser du, at sekskanterne har et mønster i sig. Det giver struktur og reflekterer lyset på en blødere måde, end hvis sekskanterne havde været ensfarvede. BIRCH – SNOW Tapetet Birch-snow har en moderne farve. Den ligger i grænselandet mellem grå og beige. Mønstret er en silhuet af snedækkede birkegrene. På væggen bliver den en subtil påmindelse om de helt fantastiske vinterdage, man kan længes efter. DANDELIONS – GREY Endnu et gråt tapet med naturmønster. Lange hvide blomsterranker, som strækker sig fra gulvet og næsten helt op til loftet. Cloudspotting-grey Et rigtig sjovt tapet, som passer perfekt til børn og barnlige sjæle. Blandt de hvide skyer mod den grå baggrund gemmer der sig skyer, der er formet som dyr, biler og andre figurer. Lad blikket vandre og fantasien tage over. Børn elsker dette tapet. Dette var bare et lille udpluk af tapeter. Tag dig god tid, og scroll igennem vores sortiment – så vil du helt sikkert finde noget, der passer perfekt til dig.
Produktoplysninger

Hurtig levering

Din bestilling sendes inden for 1-3 dage, og du har altid fri fragt. Tapetlim er inkluderet.

100% garanti

Vi vil kun have tilfredse kunder. Derfor har du altid 30 dages returret, og du får pengene tilbage, hvis du ikke er tilfreds.