Blåt fototapet

1677

motiver

Blåt fototapet

Hvad sker der, når lys med en bølgelængde på 450 til 495 nanometer møder menneskets øje? Vi ser farven blå! Mennesket har i flere tidsaldre haft en passion for farven blå. Blå blevLæs mererst brugt sammen med andre farver i slutningen af den sidste istid, og siden da er den blevet brugt mere og mere. I det gamle Ægypten blev den azurblå sten lapis lazuli brugt i smykker og udsmykninger. Under Renæssancen blev den samme intense blå sten brugt til at skabe fantastisk ultramarin pigment, som de velhavende klasser brugte som supplement i deres fine, hvide silketøj. Blå er relativt sjælden i naturen, og i lang tid var det svært at finde ud af at udvinde blå pigment. Prisen for at importere lapis lazuli eller blå pigment fra Østen var så høj for personer i Vesten, at man her kæmpede lang tid med at skabe syntetisk pigment for farven blå. I starten af 1700-tallet lykkedes kemikeren Jacob Diesback med det umulige. Endelig havde vesterlændinge adgang til farven blå, uden at skulle bruge en formue, og blå blev en af verdens mest populære farver.

Blå fototapeter giver fantastisk indretning

En smuk himmel og et roligt hav – to ting, der virkelig giver sjælen en fornemmelse af påtrængt pause fra et hektisk liv. Så det er ikke overraskende, at havet og en blå himmel er de mest almindelige farver i badeværelser fra øst til vest. I feng shui er blå den farve, der giver en harmonisk, beroligende energi, hvilket kan bidrage til, at du slapper af i dit indre og oplever spirituel healing. Vi elsker rigtignok alle regnbuens farver, men hvis de alle var i et rum, ville de nok ikke skabe en følelse af velvære, som de fleste af os leder efter. En anden kvalitet ved den magiske, fredfyldte farve blå er, at den kan blandes og passes med næsten alle andre farver. Blå står over for orange på den velkendte farvecirkel. Den usædvanlige kontrast mellem disse to farver betyder, at de fuldt ud er komplementærfarver. Orange er en meget stærk farve for sig selv, så det er bedst ikke at have den som primærfarven i et rum, men et himmelblåt fototapet som "accent wall" med strategisk placeret orange detaljer giver et levende touch til ethvert rum, du ønsker at give en makeover. En anden stærk kombination er marineblå og nuancer af hvid. De fungerer så godt sammen, at med blot disse to farver i et rum kan du gengive følelse fra et fredfyldt landområde eller en moderne følelse af havet. Dekorer din væg med et af de fantastiske havmotiver, vi tilbyder, for at løfte dit humør op. Hvis du er på udgik efter noget andet end havet, er der også meget at vælge imellem – vi har over 500 motiver med et blåt tema. Hvad med en "accent wall" med abstrakt pastelblå til at indramme dit fototapet? Eller store marker, der danner forgrunden for en fantastisk sommerhimmel? En af favoritterne her hos Photowall er Mirror Sea – et fantastisk fotografi af små, lette hvide skyer, der spejler sig i det mest blå hav, man kan forestille sig.
Produktoplysninger

Hurtig levering

Din bestilling sendes inden for 1-4 dage, og du har altid fri fragt. Tapetlim er inkluderet.

100% garanti

Vi vil kun have tilfredse kunder. Derfor har du altid 30 dages returret, og du får pengene tilbage, hvis du ikke er tilfreds.