Sport

Vægmalerier med sportsvægge kan være meget sjove i en hule eller et loungeområde for dem, der nyder det aktive liv. Vores kvalitetsbaggrunde, der kan tilpasses, viser olympiske atleteLæs merer, hold og meget mere. Blandt de repræsenterede sportsgrene er fodbold, skateboarding, hockey, snowboarding, skiløb og BMX. Uanset om du er fan eller entusiastisk deltager, vil dette strejf af vægpersonalisering helt sikkert behage dit øje og løfte dit humør, hver gang du støder på det. Uanset om de bruges som motivation til at komme ud og være aktiv eller som nostalgi til at huske yndlingsøjeblikke fra kampe, som du har set eller spillet, kan vores tapeter have den helt rigtige størrelse til enhver væg.

Sport

Vores BMX-kollektion af tapeter viser en figur på en BMX-cykel i naturlige omgivelser og i skateparken, der laver en række aktive spring. Du kan vælge solnedgang, solopgang eller lyseblå dagslys scener til det rum, du ønsker at hænge vægmaleriet op i. Fans af BMX-sporten vil kunne genkende de specifikke manøvrer, som er vist på vægmaleriet, og kan vælge deres favorit-scenarier at tænke over eller genopføre. Der er også mountainbikescener, der kombinerer naturen med atletisk vovemod. Skateboarding-silhuetter mod byens skyline og ramper viser, hvordan sporten skal udføres, og er en god mulighed i forskellige farver og detaljeringsgrader. Baggrunde med og uden den afbildede sport kan føre dig til spillets kerne fra spillerens synspunkt! Slap af i en behagelig stol og planlæg dit næste træk, eller skab dit fantasifodbold- eller hockeyhold i dit eget hjem med et vægmaleri med sportstema.

Figurer

Vores udvalg af snowboarding og skiløb byder på en betagende udsigt over bjerge og en klar blå himmel med atleter, der behændigt skærer gennem sneen på måder, der næsten trodser fysikkens love! Fodboldvægmalerier fås i lyse farver med abstrakte designs og mønstre, som er et perfekt supplement til enhver fans væg. Intet siger så meget hjem som et tapet, der har betydning for dig. Du finder også hockey, baseball, basketball og meget andet, der er afbildet af farveversioner af de baner, de spilles på - abstrakt såvel som konkret.

Vejlige værelser med sportsvægmalerier

På et eller andet tidspunkt i vores liv har vi været involveret i sport. Sport omfatter pr. definition alle konkurrerende fysiske aktiviteter eller spil, der har til formål at bruge, vedligeholde eller forbedre fysiske evner og færdigheder, samtidig med at man har det sjovt og underholder. I løbet af disse dage har du endda samlet og opbevaret forskellige souvenirartikler. Det kan f.eks. være holdflag, trøjer, udstoppede maskotter, billeder, plakater og mange andre. Disse genstande blev endda hængt op på dit værelse for at minde dig om de dage, hvor du spillede sport eller heppede på dit yndlingshold. I dag skal det ikke være så kompliceret at indrette dit værelse. Du kan tilføje en sporty atmosfære i dit værelse med vægmalerier med sportstemaer. Dette er nogle af de vidunderlige kollektioner af Photowall, der øjeblikkeligt kan give dit værelse et udtryk. Du behøver ikke bekymre dig om at samle forskellige memorabilia. Alt du behøver er lidt fantasi, kreativitet og selvfølgelig et vægmaleri efter eget valg. God fornøjelse med indretningen!
Produktoplysninger