Skate Park - Tapet - Børneværelse

197

motiver

Sport

Sports fototapeter kan være meget sjove i en hule, eller i stuen, for dem som nyder et aktivt liv. Vores højkvalitets, brugerdefinerbare tapeter viser Olympiske atleter, hold og mere.Læs mere Nogle af de sportsgrene der er repræsenteret, inkluderer fodbold, skateboarding, hockey, snowboarding, skiløb og BMX. Hvad enten du er en fan, eller en entusiastisk deltager, så vil denne personliggørelse af dine vægge være en fryd for øjnene, og samtidig løfte dit humør hver gang du ser det. Hvad enten det bruges som en motivation til at være mere aktiv, eller som en nostalgisk ting der frembringer favoritminder fra spil du har spillet eller set, så kan vores tapeter tilpasses til den rette størrelse for enhver væg.

Sportsgrene

Vores BMX kollektion af tapeter fremviser en figur på en BMX cykel i naturlige omgivelser, samt i skaterparken hvor der udføres utallige aktive spring og hop. Du kan vælge solopgang, solnedgang eller en klar blå himmel som baggrundsscene, til hvilken som helst værelse hvor du vælger at placere dit fototapet i. Fans af BMX sporten vil være i stand til at genkende specifikke manøvrer, som vises på fototapetet, og de kan vælge deres favoritscenarioer som de kan fundere over, eller prøve at genskabe. Der er også scener med mountainbiking, hvor man kombinerer naturen med atletisk dristighed. Skateboarding silhouetter mod byens skyline og ramper, viser hvordan denne sport skal udføres, og er en fantastisk mulighed i forskellige farver og niveauer af detaljer. Baggrunde med og uden sporten afbilledet, kan tage dig fra at være en del af spillet, til at se det fra spillerens side! Slap af i en behagelig stol mens du planlægger dit næste træk, eller skaber dit fantasy fodboldhold eller hockey hold, hjemme fra dit eget hjem med et fototapet med sportstema.

Figurer

Vores udvalg af snowboarding og skiløb tilbyder utrolige udsigter over bjerge og en klar blå himmel, med atleter der skærer sig gennem sneen på måder som næsten overtræder fysikkens love! Fodbold fototapeter kommer i klare farver med abstrakte designs og mønstre, hvilket betyder de passer perfekt på væggen hos enhver fodboldfan. Der er ikke noget der giver en mere hjemlig følelse, end et tapet der har en mening for dig. Du kan også finde temaer med hockey, baseball, basketball og meget mere, som er afbilledet med farveudgaver af de baner de spilles på - både som abstrakte og konkrete.
Produktoplysninger

Hurtig levering

Din bestilling sendes inden for 1-4 dage, og du har altid fri fragt. Tapetlim er inkluderet.

100% garanti

Vi vil kun have tilfredse kunder. Derfor har du altid 30 dages returret, og du får pengene tilbage, hvis du ikke er tilfreds.