Rødt tapet står for energi og kreativitet. Rødt tapet kan føles en smule dristigt, og det er det bestemt også. Rød er en af de farver, der udsender den stærkeste energi i et rum, så dLæs mereu er nødt til at finde en god måde at skabe modvægt til den med den øvrige indretning. Enhver, der med succes indretter med rødt tapet, vil få et imponerende rum, der udstråler en stærk kreativ følelse. Farven rød symboliserer kærlighed, dristighed, styrke og lidenskab, og den rette nuance af rødt kan få dit hjem til at føles varmt og indbydende. Hvis du ikke rammer den rigtige nuance, kan det blive en skarp farve, der kolliderer med andre farver.

Rødt tapet kan gøre underværker

Rød er en farve, der fungerer godt i alle rum, hvor du ønsker et højt energiniveau. På et kontor øger tapetsering af en accentvæg i rødt normalt produktiviteten og kreativiteten. Du kan finde den perfekte nuance af rødt tapet til næsten alle rum - selv køkkenet kan have gavn af et strejf af rødt tapet. Hvad vi dog ikke vil anbefale, er at have rødt tapet i et soveværelse. Soveværelset er et sted, hvor du tilbringer en stor del af dit liv - for det meste sover du, men når du er vågen, vil du gerne slappe af. Rødt tapet har lidt for meget energi og kan gøre det svært at falde i søvn. En anden mærkbar effekt er, at folk i rum med rødt tapet taler og opfører sig mere livligt, end de ville gøre i rum indrettet i andre farver.

Styling med rødt tapet

Du bliver nødt til at indrette dit rum omhyggeligt, fordi rødt tapet udstråler så meget energi og har en sådan indvirkning på alle i rummet. For at mildne effekten af rødt tapet er det bedst at vælge mere afdæmpede nuancer af rødt, da det gør det lettere at style resten af rummet, især hvis du bruger hvid, sort eller grå, da de ikke kolliderer med rødt. Jo mere intens den røde farve er, jo mere vil tapetet reflektere rødt tilbage i rummet, og hvis du har andre vægge, der er hvide, vil de føles varmere, hvilket ofte ses som en fordel.

Vær modig med rødt accenttapet

Hvis du vælger et rødt accenttapet, skal du ikke tøve med at vælge en mere intens rød tone for at tiltrække øjet. Et modigt og trendy stilstatement er at bruge rødt accenttapet som baggrund for hvide møbler. Rødt accenttapet er en fremragende folie til billeder med hvide rammer eller hvide detaljer. Rødt er et stilfuldt tapetvalg, der vil give mere energi til dit rum end de fleste andre farver. Et stærkt rødt accenttapet kan hjælpe dig med at være energisk og opmærksom og nå et højere kreativitetsniveau.

Hvorfor vi hos Photowall kan lide rødt tapet

Vi ved, at rødt tapet kan give det ekstra energiboost, som der nogle gange er brug for i livet. Hvis du gerne vil overraske dine venner og gæster, kan vi anbefale rødt tapet parret med hvide detaljer. Det er moderne og smart.
Produktoplysninger
  • Viser side 1 af 1 sider