Måltilpassede tapeter og print, fri fragt. Sendes inden for 1-3 dage.

78 77 06 35 78 77 06 35
Senere Bourgogne - Tapet - Kontor

123

motiver

Rødt tapet giver energi og kreativitet til rummet

Et rødt tapet kan virke lidt vovet – og det er det også. Det er en af de farver, som afgiver stærkest energi i et rum, så duLæs mere skal være opmærksom på at balancere farven med den øvrige indretning på en god måde. Der, hvor det lykkes at tapetsere med en rød farve, får rummet en stærk og kreativ følelse. Rød som farve symboliserer kærlighed, dristighed, styrke og passion, og når den er nuanceret på den rigtige måde, giver den en varm oplevelse i huset. Er den nuanceret forkert, kan den blive en farve, som provokerer og clasher med andre farver.

Rødt tapet giver en fin effekt i rummet

Rød er en farve, som passer godt i mange forskellige rum, hvor du gerne vil opnå et højt energiniveau. At tapetsere en baggrundsvæg på kontoret med rødt øger oftest produktions- og kreativitetsniveauet. Tapeter i rødt kan nuanceres perfekt i de fleste rum, og også køkkenet gør dig godt med et strejf af rødt. Et af de rum, vi ikke vil anbefale at tapetsere i rødt, er soveværelset. Soveværelset er et sted, hvor du tilbringer en stor del af livet. Mest sovende, men når du åbner øjnene, vil du også gerne kunne slappe af i soveværelset. Et rødt tapet kan give lidt for meget energi, så det kan være svært at sove. En anden effekt er, at folk, som befinder sig i et rum med rødt tapet, taler og bevæger sig hurtigere, sammenlignet med hvordan man reagerer på andre farver.

Sådan indretter du med rødt tapet

Et rødt tapet afgiver meget energi og har en stor påvirkning på de mennesker, der befinder sig rummet, så derfor bør du planlægge nøje, hvordan du indretter rummet. Hvis du gerne vil dæmpe effekten af et rødt tapet, kan du vælge lyse nuancer af rødt – effekten er, at det bliver lettere at indrette. Især med farverne hvid, sort og grå, fordi de ikke clasher med rødt. Et mere mættet rødt tapet reflekterer meget af det røde tilbage i rummet, og hvis de andre vægge er hvide, får de en varmere følelse, hvilket oftest opleves som positivt.

Rødt baggrundstapet er et modigt og smart valg

Hvis du gerne vil have et rødt baggrundstapet, så tøv ikke med at vælge en mere mættet og stærk rød tone. Den tiltrækker sig hurtigt opmærksomhed. Det er i mange tilfælde modigt, trendy og stilrent at placere fx hvide møbler foran et rødt baggrundstapet. Et rødt baggrundstapet passer perfekt sammen med billeder med hvide rammer eller hvide detaljer. Rødt er en smart farve som tapet, det vil give dig et højere energiniveau end andre farver. Friskhed, opmærksomhed og større kreativitet er noget, et stærkt, rødt baggrundstapet kan bidrage med.

Derfor er vi hos Photowall glade for røde tapeter

Vi ved, at et rødt tapet giver det der ekstra energiboost i livet, som du nogle gange har brug for. Vil du overraske dine venner og gæster, så kan vi anbefale et rødt tapet sammen med hvide detaljer. Det er moderne og stilrent.

Hurtig levering

Din bestilling sendes inden for 1-3 dage, og du har altid fri fragt. Tapetlim er inkluderet.

100% garanti

Vi vil kun have tilfredse kunder. Derfor har du altid 30 dages returret, og du får pengene tilbage, hvis du ikke er tilfreds.