Måltilpassede tapeter og print, fri fragt. Sendes inden for 1-3 dage.

78 77 06 35 78 77 06 35
Verdenskort - Billede på lærred - Stue

24200

motiver

BILLEDER PÅ LÆRRED

Det er nemt at dekorere dine vægge med kunst, når der findes tusindvis af motiver i mangle forskellige størrelser og former. Og det bliver endnu lettere, når billedet printes efter diLæs merene mål på et lærred, der er miljøvenligt. Det eneste, du skal gøre, før du klikker og køber dit lærred, er at finde din favoritmotiv, vælge størrelse og beslutte, hvilken ramme du vil have.

Lærred med ramme

Du kan bestille et lærred med eller uden blindramme. Blindrammen sætter du nemt op uden værktøj. Alt det, du skal bruge for at montere dit lærred, følger med i pakken, også ophængningsbeslag. Rammen er fremstillet af ask og er 30 mm tyk.

Billeder på lærred online

For at hjælpe dig med at finde det, du leder efter, har vi inddelt alle vores motiver i forskellige kategorier: farver og rum. Du kan også sortere efter dine interesser og din smag. Når du har fundet dit favoritmotiv, kan du hurtigt bestille det hjem til dig, uanset hvor du befinder dig. Du behøver ikke at logge ind eller oprette en konto – du vælger bare fra vores store udvalg af billeder på lærred og lægger med et enkelt klik dit valgte motiv i indkøbskurven. Efter bestillingen trykker vi billedet på lærredet og sender det til dig inden for 1-3 dage. Der følger en monteringsvejledning> med i pakken.

Højeste kvalitet

Trykket er af højeste kvalitet og bleges ikke af sollys. Når vi sender dit motiv, leveres det i en kasse, der helt eller delvist består af genbrugsmaterialer, og når du hænger dit motiv op på væggen, kan du bruge vores træramme, der er helt genanvendelig. Hvis du vil læse mere om, hvordan vi arbejder på at minimere vores påvirkning af miljøet, kan du downloade vores miljøpolitik.

Billeder på lærred – alt fra stort til småt

Billeder på lærred fås både som firkantede, aflange, store og små. Du bestemmer. Vores bedste tip til at finde den rigtige størrelse er at bruge afdækningstape, der ikke efterlader noget aftryk på væggen. Så kan du tape de forskellige størrelser op i den form, du ønsker, indtil du har fundet det rigtige mål, som passer til lige netop din væg. Husk ikke at sætte print for højt oppe på væggen, og at du sagtens kan mikse og matche forskellige størrelser på samme væg.

En væg med billeder på lærred

Nogle gange kan det være svært at skulle vælge ét motiv til et lærred, men så er det godt, at du sagtens kan have to, tre, fire eller endnu flere motiver på væggen samtidig. Brug et vaterpas og tommestok til monteringen, så du hænger dine billeder på lærred op på den bedste måde. Husk også at lave en skitse, før du begynder at sætte dem op på væggen. Læg billederne ud på gulvet, hvis du har en stor overflade, eller lav en skitse på papir. Et godt tip er at billederne skal have en lige linje et sted, forneden eller foroven. På den måde virker væggen mere rolig, og det bliver nemmere at mikse og matche motiver.

Billeder på lærred af forskellige designere

Vi vil gerne have, at du finder et lærred, som du kan lide. I vores sortiment har vi billeder på lærred fra spændende designere, kreative fotografer og illustratorer, som har skabt motiver til både stue, køkken, soveværelse, børneværelse og entré. Tilsammen tilbyder de et bredt formsprog, der passer til forskellige stilarter, personligheder og miljøer.

Store billeder på lærred

Med et stort lærred er det let at ændre stemningen i et rum. Det kan give farve til dine hvide vægge, og du kan få blomster, strukturer eller måske et klassisk kunstværk ind i dit hjem. Vores billeder på lærred er op til 150 centimeter i højden og bredden, de leveres på en rulle i en holdbar kasse og monteres nemt på vores billedrammer.

Lærredssortiment

Rustikke stenvægge, yndlingssporten eller billeder af vores solsystem. Rustrød, havblå og knaldgul. Grafisk, abstrakt eller måske struktur? Vores lærredssortiment indeholder tusindvis af håndplukkede motiver, som du kan beklæde dine vægge med.

Billeder på lærred til børn

Vil du gerne ændre stemningen på dit barns værelse? Med vores børnemotiver på væggen føles børneværelset hyggeligt, sjovt, sødt, cool – eller i tråd med barnets interesser. Pynt med barnets yndlingsfigurer fra filmene, søde dyr som katte eller heste, sjove cirkusmotiver eller drømmeagtige skove. Vi har også børnemotiver med farverige dinosaurer, søde illustrationer fra eventyr og håndtegnede skove i flotte farver. Alle billeder på lærred til børn fås både med og uden ramme og fås i mange forskellige størrelser. Vil du gerne give rummet et endnu mere legende indtryk er vores bedste tip at montere billedet på en anden måde, for eksempel ved hjælp af tape i hjørnerne. Tjek vores magasin, hvis du gerne vil have flere kreative tips til børneværelset.
Produktoplysninger

Hurtig levering

Din bestilling sendes inden for 1-3 dage, og du har altid fri fragt. Tapetlim er inkluderet.

100% garanti

Vi vil kun have tilfredse kunder. Derfor har du altid 30 dages returret, og du får pengene tilbage, hvis du ikke er tilfreds.