Billeder på lærred

Det er nemt at dekorere dine vægge med kunst, når der findes tusindvis af motiver i mangle forskellige størrelser og former. Og det bliver endnu lettere, når billedet printes efter diLæs merene mål på et lærred, der er miljøvenligt. Det eneste, du skal gøre, før du klikker og køber dit lærred, er at finde din favoritmotiv, vælge størrelse og beslutte, hvilken ramme du vil have.

Billeder på lærred online

For at gøre det lettere for at dig at finde, hvad du leder efter, har vi inddelt alle vores motiver i forskellige kategorier, farver og rum. Du kan også sortere efter dine interesser og din smag. Når du har fundet dit favoritmotiv, kan du hurtigt bestille det hjem, uanset hvor du befinder dig. Du behøver ikke at logge ind eller oprette en konto. Du kan blot vælge et lærredsbillede fra vores brede sortiment og flytte dit valgte motiv til kassen med et enkelt klik. Når du har lagt din bestilling, trykker vi lærredsbilledet med det samme, og sender det færdigmonteret til dig inden for 1-4 dage.

Højeste kvalitet

Trykket er af højeste kvalitet og falmer ikke af sollys. Når vi sender dit færdigmonterede lærredsbillede, leveres det i en bølgepapkasse, som består helt eller delvist af genanvendt materiale. Hvis du vil læse mere om, hvordan vi arbejder for at minimere vores miljøpåvirkning, kan du downloade vores miljøpolitik.

Billeder på lærred – alt fra stort til småt

Billeder på lærred fås både som firkantede, aflange, store og små. Du bestemmer. Vores bedste tip til at finde den rigtige størrelse er at bruge afdækningstape, der ikke efterlader noget aftryk på væggen. Så kan du tape de forskellige størrelser op i den form, du ønsker, indtil du har fundet det rigtige mål, som passer til lige netop din væg. Husk ikke at sætte print for højt oppe på væggen, og at du sagtens kan mikse og matche forskellige størrelser på samme væg.

En væg med billeder på lærred

Nogle gange kan det være svært at skulle vælge ét motiv til et lærred, men så er det godt, at du sagtens kan have to, tre, fire eller endnu flere motiver på væggen samtidig. Brug et vaterpas og tommestok til monteringen, så du hænger dine billeder på lærred op på den bedste måde. Husk også at lave en skitse, før du begynder at sætte dem op på væggen. Læg billederne ud på gulvet, hvis du har en stor overflade, eller lav en skitse på papir. Et godt tip er at billederne skal have en lige linje et sted, forneden eller foroven. På den måde virker væggen mere rolig, og det bliver nemmere at mikse og matche motiver.

Billeder på lærred af forskellige designere

Vi vil gerne have, at du finder et lærred, som du kan lide. I vores sortiment har vi billeder på lærred fra spændende designere, kreative fotografer og illustratorer, som har skabt motiver til både stue, køkken, soveværelse, børneværelse og entré. Tilsammen tilbyder de et bredt formsprog, der passer til forskellige stilarter, personligheder og miljøer.

Store billeder på lærred

Med et stort billede er det nemt at forandre følelsen i et rum. Det kan give farve til dine hvide vægge, og du kan få blomster, strukturer eller hvorfor ikke et klassisk kunstværk ind i dit hjem. Vores lærredsbilleder fås i op til 100 centimeters højde og bredde og leveres færdigmonterede – klar til at hænge op med det samme.

Lærredssortiment

Rustikke stenvægge, yndlingssporten eller billeder af vores solsystem. Rustrød, havblå og knaldgul. Grafisk, abstrakt eller måske struktur? Vores lærredssortiment indeholder tusindvis af håndplukkede motiver, som du kan beklæde dine vægge med.

Billeder på lærred til børn

Vil du ændre følelsen på dit barn værelse? Med vores børnemotiver på væggen føles børneværelset hyggeligt, legesygt, sødt, fedt eller emmer af barnets interesse. Find karakterer fra barnets yndlingsfilm, søde dyr som katte eller heste, legesyge cirkusmotiver eller vidunderlige skove. Vi har også børnemotiver med farverige dinosaurer, søde illustrationer fra eventyrernes verdens og håndtegnede skove i flotte farver. Alle lærredsbilleder til børn fås i mange forskellige størrelser. Vil du give rummet et endnu mere legesygt udtryk, er vores bedste tip at montere billedet på en anderledes måde, for eksempel ved at sætte tape i hjørnerne. Besøg vores magasin, hvis du vil have flere kreative tips til børneværelset.
Produktoplysninger