Måltilpassede tapeter og print, fri fragt. Sendes inden for 1-2 dage.

Alle varer

Tapetserie af Maison til børneværelset

by Photowall DK

I samarbejde med Maison præsenterer Photowall nu eksklusive tapeter til børneværelset. The Little Folk-serien er inspireret af storslåede sydafrikanske landskaber og spektakulær natur. Alle fem motiver er illustrerede i hånden, og de er spækket med detaljer og eventyrlige universer. Målet er at bringe ro, harmoni og en smule magi ind i ethvert rum – uanset alder.

Naturens former skaber mønstre i Lottas træer

by Photowall DK

Sirlige træer med grene og blade skabt af graciøse klokkeblomster, buttede æbler og spinkel løvefod. Photowalls unikke designsamarbejde med Lotta Olsson har udmøntet sig i kollektionen Blossom trees. Skandinaviske, stilrene motiver med mange fine detaljer.

Mødet mellem indretningsdesign og kunst – Emma Lindström for Photowall

by Photowall DK

I dag lancerer vi et eksklusivt designsamarbejde med den svenske kunstner Emma Lindström. Tapetkollektionen AURA tager udgangspunkt i 12 akrylmalerier med abstrakte og livlige farvekompositioner. Via deres harmoniske og organiske udtryk indbyder hvert motiv til, at man kobler af rent visuelt og finder tilbage til den harmoniske sindstilstand.

Garbo & Friends bag munter tapetkollektion til børn

by Photowall DK

Photowall præsenterer børnekollektionen Tiny Heroes – skabt af det svenske designstudio Garbo & Friends. Kollektionen består af tre tidløse mønstre, hvor hvert motiv fortæller en historie.

Mønster med inspiration fra hverdagens glemte skatte

by Photowall DK

I efteråret 2017 præsenterer Photowall sit andet designsamarbejde med det sydafrikanske designstudio Lemon. Kollektionen Haphazard Places består af 13 fritstående tapetmønstre, som alle er inspireret af detaljer fra hverdagslivet.

Nye motiver fra Nadja Wedin hos Photowall

by Photowall DK

I sommeren 2017 udvider Photowall sit tapetsortiment med tre nye mønstre: Lovebirds, Blues og Purple Vein – skabt af kunstneren, illustratoren og designeren Nadja Wedin.

Hurtig levering

Din bestilling sendes inden for 1-2 dage, og du har altid fri fragt.

100% garanti

Vi vil kun have tilfredse kunder. Derfor har du altid 30 dages returret, og du får pengene tilbage, hvis du ikke er tilfreds.