Måltilpassede tapeter og print, fri fragt. Sendes inden for 1-2 dage.

Alle varer

Mødet mellem indretningsdesign og kunst – Emma Lindström for Photowall

by Photowall DK

I dag lancerer vi et eksklusivt designsamarbejde med den svenske kunstner Emma Lindström. Tapetkollektionen AURA tager udgangspunkt i 12 akrylmalerier med abstrakte og livlige farvekompositioner. Via deres harmoniske og organiske udtryk indbyder hvert motiv til, at man kobler af rent visuelt og finder tilbage til den harmoniske sindstilstand.

Garbo & Friends bag munter tapetkollektion til børn

by Photowall DK

Photowall præsenterer børnekollektionen Tiny Heroes – skabt af det svenske designstudio Garbo & Friends. Kollektionen består af tre tidløse mønstre, hvor hvert motiv fortæller en historie.

Mønster med inspiration fra hverdagens glemte skatte

by Photowall DK

I efteråret 2017 præsenterer Photowall sit andet designsamarbejde med det sydafrikanske designstudio Lemon. Kollektionen Haphazard Places består af 13 fritstående tapetmønstre, som alle er inspireret af detaljer fra hverdagslivet.

Nye motiver fra Nadja Wedin hos Photowall

by Photowall DK

I sommeren 2017 udvider Photowall sit tapetsortiment med tre nye mønstre: Lovebirds, Blues og Purple Vein – skabt af kunstneren, illustratoren og designeren Nadja Wedin.

Tapetkollektion med graffitimotiver

by Photowall DK

Photowall lancerer en tapetkollektion med graffitimotiver fra nogle af Sveriges førende street artists. Kollektionen er et samarbejde med kunstgalleriet Wallery, der er baseret i Stockholm.

Håndmalet og digitalt stråler sammen i en unik tapetkollektion

by Photowall DK

Det svenske designmærke Photowall lancerer årets nyhed Manuscript – en unik tapetkollektion designet af den norske formgiver Andreas Engesvik. Med inspiration fra ældre tekniker har Andreas skabt tre håndmalede mønstre, alle i forskellige farvesammensætninger.

Hurtig levering

Din bestilling sendes inden for 1-2 dage, og du har altid fri fragt.

100% garanti

Vi vil kun have tilfredse kunder. Derfor har du altid 30 dages returret, og du får pengene tilbage, hvis du ikke er tilfreds.