Farverige abstrakt maleri - Billede på lærred - Stue

678

motiver

Billeder på lærred i flere farver

Der er få ting, som liver et hjem så meget op som nye farvekombinationer, og for hver ny farve du tilføjer rummet, føles det mere personligt. Hos Photowall er der to ord, vi ikke kan Læs meregentage nok i forbindelse med indretning og den skønne vifte af farver, verden giver os: "match" og "balance". For mange konkurerende farver kan få dit rum til at fremstå kaotisk og overset og skabe en fornemmelse af bekymring eller endda stress. Det andet ord – "balance" – er vigtigt af to grunde. Den første er, at rummet kan have så mange farver, der ikke som sådan passer sammen, som du ønsker, uden at det gør noget, så længe du har tilstrækkelig balance. Du skal blot sikre dig, at fremtrædende farver, der kan tage pladsen, ikke er for synlige – brug mere neutrale farve, og giv dem lidt mere plads, så du kan skabe balance til de stærkere toner.

Forskellige rum, forskellige muligheder – sæt tonen med billeder på lærred i flere farver

Når du tænker på et rums størrelse, er det mest åbenlyst at måle dets areal, som regel i kvadratmeter. Det er der ikke galt med, men der er en anden måde at tænke på det på, nemlig hvordan rummet føles og opleves. Hvis det er mørkt, har dårlig belysning eller lavt til loftet, kan selv et stort rum se meget mindre ud, end det er, og et lille rum kan se meget større imponerende ud, hvis det er vidt og godt belyst. Der er to faktorer, der er meget vigtige, når det skal besluttes, hvordan farverne skal kombineres i et rum. Det er også meget svært at komme med faste regler for den bedste måde at arbejde med mange farver i forskellige rumstørrelser. Den bedste måde at vælge et farveskema på er at beslutte dig for, hvad du vil opnå med dit rum. Hvad er din vision? Hvad vil du bruge rummet til? Hvis du ønsker at skabe nyt liv i et soveværelse, så sid i dette værelse i stedet for i stuen, når du læser om indretningsdesign. Mærk atmosfæren og belysningen, og brug rummets tilstedeværelse og personlighed som din inspiration til dine indretningsidéer.

Gør meget med lidt – billeder på lærred i flere farver

Forestil dig, at du lige har indrettet dit soveværelse. Farven er rigtig godt balanceret, men du føler, at der stadig mangler en lille smule. Udfordringen er at sætte en finger på, hvad det er helt præcist. Der er ingen grund til at starte med at genindrette et nyindrettet rum, når billeder på lærred i flere farver kan gøre en kæmpe forskel. Det abstrakte billede på lærred Grunge Color Explotion giver rummet et diskret farvepift, og Colorful Graffiti er et skønt touch til en teenager eller fan af streetart. Colorful World kan give energi til selv det kedeligste hjem. Et plask med maling gør alle gladere, så find det, der passer dig og dit rum bedst!
Produktoplysninger

Hurtig levering

Din bestilling sendes inden for 1-3 dage, og du har altid fri fragt. Tapetlim er inkluderet.

100% garanti

Vi vil kun have tilfredse kunder. Derfor har du altid 30 dages returret, og du får pengene tilbage, hvis du ikke er tilfreds.