Billeder på lærred i flere farver

Der er få ting, der giver et hjem så let liv som nye farvekombinationer, og hver ny farve, der tilføjes til et rum, vil øge dets personlighed. Der er to ord, som vi hos Photowall ikkeLæs mere kan understrege for meget om indretning og det vidunderlige udvalg af farver, som verden tilbyder os, og de er "match" og "balance". Hvis der er for mange konkurrerende farver, kan dit rum virke kaotisk og uplejet og skabe en følelse af ubehag eller endog stress. Det andet ord, balance, er vigtigt af to grunde. Den første er, at et rum virkelig kan have lige så mange forskellige, ikke-matchede farver, som du vil, og det bliver ikke for meget, så længe du skaber tilstrækkelig balance. Du skal blot sørge for, at de kraftige farver, der ellers kunne tage overhånd, ikke får lov til det - spil op på de mere diskrete farver og giv dem lidt mere plads, så de får en chance for at afbalancere de stærkere toner.

Differente rum, forskellige muligheder - sæt tonen med flerfarvede lærredstryk

Når man tænker på størrelsen af et rum, er det mest indlysende mål dets areal, som regel antallet af kvadratmeter. Det er der ikke noget galt med, men der er en anden form for størrelse, nemlig hvordan rummet føles og opleves. Hvis det er mørkt, eller hvis der er dårlig belysning eller lavt til loftet, kan selv et stort rum virke meget mindre, end det i virkeligheden er, og et lille rum kan virke meget større og mere imponerende, hvis det er luftigt og godt oplyst. Disse to faktorer er meget vigtige, når man skal beslutte, hvordan man skal kombinere mange forskellige farver i et rum. Det gør det også meget vanskeligt at opstille faste regler for, hvordan man bedst arbejder med mange farver i forskellige rumstørrelser. Den bedste måde at vælge et farveskema på er at beslutte, hvad du ønsker at opnå med dit rum. Hvad er din vision? Hvad ønsker du at bruge rummet til? Hvis du ønsker at puste nyt liv i et soveværelse, skal du ikke sidde i stuen og læse om indretning - sæt dig i stedet til rette i soveværelset. Mærk atmosfæren og lyset, og brug rummets tilstedeværelse og personlighed som inspiration, når du leder efter indretningsidéer.

Multikolore lærredsprints - at gøre meget med lidt

Forestil dig, at du lige har indrettet dit soveværelse. Farverne er ganske velafbalancerede, men du føler, at der stadig mangler det lille ekstra. Udfordringen er at sætte fingeren på, hvad det lille ekstra egentlig er. Der er en god chance for, at det, der mangler, er et strejf af farve. Der er ingen grund til at begynde at ombygge et nyindrettet værelse, når flerfarvede lærredsprints kan gøre en stor forskel. Det abstrakte Grunge Color Explotion lærredsprint vil give ethvert rum et subtilt farveboost, og Colorful Graffiti er et vidunderligt touch til enhver teenager eller fan af gadekunst. Colorful World kan give selv det kedeligste hjemmekontor et rigtigt pift. Et stænk af farver gør alle gladere. Bare find den farve, der passer bedst til dig og dit rum!
Produktoplysninger