Måltilpassede tapeter og print, fri fragt. Sendes inden for 1-3 dage.

78 77 06 35 78 77 06 35
Min drivhus akvarel 3 - Tapet - Kontor

9711

motiver

Kunst og design

Kunst- og desginfototapeter giver dig mulighed for at nyde din yndlingskunstner og dine yndlingskunstværker helt tæt på. Der er intet, der giver et rum fornyet energi på samme måde, sLæs mereom kunst i form af fototapeter gør. Så sandelig en fryd for øjet. Der er mange mennesker, der har oplevet at føle sig mere kreative efter at have betragtet deres yndlingsbillede eller efter at sat sig ind i gamle kunstværkers linjer og skygger. Det er derfor, vi som samfund har bevaret så mange berømte malerier, skitser, skulpturer og meget mere fra helt tilbage til menneskehedens oprindelse. Kunst minder os om, at, uanset hvilken position vi befinder os i, kan vi altid give os lov til at følge vores hjerter og drømme. Gennem kunst kan du dagdrømme dig tilbage til en tid, hvor kunstnere var udstyret med patroner, og hvor antikke civilisationer blomstrede. Gør det, når du har lyst.

Fototapeter af mestrene

En let måde at have inspirerede kunstneres værker som Edouard Manet eller Vincent van Gogh tæt på os er ved omhyggeligt at udvælge fototapet med deres utrolige kunst. Det er ikke altid let at købe eller hænge et genprint på en væg. Nogle gange er det bedre at skabe lidt visuel opmuntring end at have alvorlige små kasser på pinde. Fototapet giver dig friheden til at vælge de billeder, du ønsker at have på din væg. Formatet er enkelt og let at håndtere. Ingen ophæng, der samler støv, hvilket giver dig mere tid til dig selv. Når du har klassisk kunst hjemme hos dig selv og kan se det i så stort format, du ønsker, i dit eget hjem, lærer du at værdsætte det. En gammel mester anses af europæiske historikere for at være europæiske kunstnere fra før 1800. Indbefattet kan være malerier, ætsning, indgravering og skitser med blyant eller blæk. For at kunne kaldes en gammel mester eller et gammelt maleri, skulle kunstneren være fuldt oplært og være en del af en kunstnergruppe. Det var dog ikke altid udelukkende et spørgsmål om oplæring – uden den intense oplæring kan et kunstværk fra før 1800 stadig uformelt opfattes som et gammelt mesterværk, grundet at det blev skabt i denne periode. Det kan være, at du på dit eget fototapet kan lægge mærke til særlige aspekter ved kunstnerens teknik, der ellers ikke havde været "inde i billedet". En bred vifte af stilarter kan hjælpe dig i din egen kreative proces, til at lade dig rive med og bringe din egen kunstneriske side til udtryk på den måde, du ønsker det. Nyd en kop te, og slap af, mens du betragter fototapeter med mesterværker fra Frankrig, Italien, Rom og fra mange forskellige berømte malere. Det kan give dig indtrykket af at være på en europæisk café, og så er det næsten som at være på miniferie. Fototapeter kan fremme mange aspekter i vores liv.

Kunst og design

En hurtig og let måde at komme med en dristig udtalelse på er ved at bruge et fototapet med et nyt mønster eller design. Sig ja til mulighederne uden at skulle skifte hele din indretning ud. Fototapeter i abstrakte eller moderne design giver dig inspiration til dine overvejelser og gør, at din kreative side kommer til udtryk. For eksempel kan forskellige blomsterdesign hjælpe til at nedtone et rum, samtidig med at det er moderne. Selvom der er mange nye og kreative idéer inden for moderne kunst, som du kan prøve, er det i sidste ende op til dig. De bedste designere vil tilråde dig at kigge nærmere på stilen på de fototapeter, du kan lide, vælge en god farvepalette som grundlag og lade din kreativitet diktere de mønstre de vælger. Nu til dags kan du få dig et fototapet i dit hjem, og du kan udtrykke dig mere frit end nogensinde før. Hvis du beslutter dig for, at nu ikke længere kan lide blomsterdesign, er det let at ændre dem til noget andet - for eksempel blødere, mere detaljerede blomstermalerier eller måske noget mere dristigt og retro som orange spiraler i et mønster. Man kan give fortidens indretning nyt liv, og så er det ikke nødvendigt at skulle opfinde den dybe tallerken én gang til. Vælg et fototapet, og hele opgaven bliver lettere. Prøv en væg med samme farve eller mønster, for eksempel turkis, grøn eller et lyst og livligt fototapet med grafittimønster. Lad et fototapet med Qui-Gon, der kigger ud i det fjerne fra din væg, sige goddag til dig, når du kommer ind i rummet for at se film eller tv. Hvilken bedre hyldest til de ting og begivenheder, du er vild med, end en hyldest derhjemme?
Produktoplysninger

Hurtig levering

Din bestilling sendes inden for 1-3 dage, og du har altid fri fragt. Tapetlim er inkluderet.

100% garanti

Vi vil kun have tilfredse kunder. Derfor har du altid 30 dages returret, og du får pengene tilbage, hvis du ikke er tilfreds.