Måltilpassede tapeter og print, fri fragt. Sendes inden for 1-3 dage.

78 77 06 35 78 77 06 35
Delmar Solnedgang I - Billede på lærred - Stue

1082

motiver

Grønne billeder på lærred

Grøn er en vidunderlig farve, som er overalt omkring os i naturen. De beroligende toner, man finder i græs, træer, sten, eksotiske frugter, blomster og en fantastisk vifte af andre plLæs mereanter, er bare nogle eksempler på, hvor vi som mennesker støder på denne farve. For de fleste af os er det skønt for os at bruge højsommeren i græsset eller på en eng, uanset om vi virkelig nyder at slappe af eller bare er en smule stressede og leder efter feriefred og -ro. Forestil dig at ligge i det saftige, grønne græs på en perfekt sommerdag; et storslået grønt træ, der spreder sig ud over dig, med de grønneste blade, du har set hele sommeren, og som giver dig en perfekt skygge, men som stadig lader lige den rette mængde striber sollys komme igennem. Mens du ligger under træet og lytter til bladene blæse i sommerbrisen, indser du, hvor skøn sommeren kan være.

Beroligende farver med grønne billeder på lærred

Det er ikke alle, der forstår, at grøn sanses som en harmonisk, beroligende farve, men dens virkning er alligevel blevet værdsat gennem tiden. Takket være arkæologiske udgravninger ved vi, at denne stimulerende farve er blevet brugt til tøj mindst siden Stenalderen. I det gamle Egypten blev grøn brugt til at male det indre i kongelige gravsteder, og i Mesopotamien blev den brugt til mønstre og malerier på keramikken. I dag bruges grøn overalt – til tøj, inventar og i indretningsdesign. Inden for fjernsyn og teater kaldes backstage – det sted, hvor skuespillere, værter og gæster slapper af og forbereder sig – for "the Green Room". Væggene blev oprindeligt malet grønne, da det havde en beroligende effekt og gjorde de de involverede mindre nervøse.

Visdom på et grønt billede på lærred

Som med alle farver, forbindes grøn med forskellige ting. Ro er en, fornyelse en anden, men grøn forbindes også med, hvad der kan virke som det stikmodsatte – gift. I det 19. århundrede var mange af de mest giftige pigmenter og farver grønne, for eksempel ir, da det indeholder elementer som kobber og arsenik.

Grønne billeder på lærred til ethvert hjem

Hos Photowall har vi mere end 300 billeder på lærred med grønne mønstre, så uanset hvilken type person du er, kan du bestemt finde noget, der falder i din smag. Hvis pastel-mintgrøn på bølgende marker virker tiltrækkende, vil du finde Barlet Heads afslappende, og hvis du foretrækker at finde ro i storbyen, er Brooklyn Bridge om aftenen den perfekte løsning. Grønne billeder på lærred kan gøre en kæmpe forskel i et rum, og her hos Photowall har vi billeder på lærred til ethvert hjem.
Produktoplysninger

Hurtig levering

Din bestilling sendes inden for 1-3 dage, og du har altid fri fragt. Tapetlim er inkluderet.

100% garanti

Vi vil kun have tilfredse kunder. Derfor har du altid 30 dages returret, og du får pengene tilbage, hvis du ikke er tilfreds.