Grønne billeder på lærred

Grøn er en vidunderlig farve, som findes overalt omkring os i naturen. De beroligende toner i græs, træer, klipper, mineraler, eksotiske frugter, blomster og en fantastisk række andreLæs mere planter er blot nogle eksempler på, hvor vi mennesker møder denne farve. For de fleste af os er højsommeren i græsset eller på en eng en vidunderlig måde at fordrive tiden på, uanset om vi er dedikerede fans af afslapning eller bare er lidt overstressede og søger lidt fred og ro på ferien. Forestil dig, at du ligger i det frodige grønne græs på en perfekt sommerdag, med et fantastisk stort træ over dig, der er dækket af de grønneste blade, du har set hele sommeren, og som giver dig perfekt skygge, men som stadig lader det rette sollys komme ind. Mens du ligger der under træet og lytter til løvenes susen i sommerbrisen, går det op for dig, hvor vidunderlig sommeren kan være.

Kalmerende farver med grønne lærredstryk

Det er ikke alle i dag, der forstår, at grønt opleves som en harmonisk, beroligende farve, men dens virkninger er blevet værdsat gennem historien. Takket være arkæologiske udgravninger ved vi nu, at denne stimulerende farve har været brugt til beklædning mindst siden stenalderen. I det gamle Egypten blev grønt brugt til at male interiørerne i kongelige grave, og mesopotamierne brugte det til mønstre og malerier på deres keramik. I dag bruges grønt overalt, både til tøj, møbler og indretning. Inden for tv og teater kaldes det rum bag kulisserne, hvor kunstnere og gæster slapper af og forbereder sig, for "Green Room". Væggene blev oprindeligt malet grønne, fordi det havde en beroligende virkning og beroligede de optrædende kunstneres nerver.

Visdom på et grønt lærred print

Som alle farver forbindes grøn med en række forskellige ting. Ro er et, fornyelse et andet, men grøn er også forbundet med det, der kan se ud som det stik modsatte - nemlig gift. Tilbage i det nittende århundrede var mange af de mest giftige pigmenter og malinger grønne - grønt er et eksempel - fordi de indeholdt elementer som kobber eller arsenik.

Grønne lærredsprints til ethvert hjem

Hos Photowall har vi mere end 300 lærredsprints med et grønt mønster, så uanset hvilken type person du er, kan du helt sikkert finde noget, der falder i din smag. Hvis den pastelmintgrønne pastelgrønne farve fra bølgende marker tiltaler dig, vil du finde Barley Heads afslappende, mens hvis du foretrækker at finde din ro i storbyen, er Brooklyn Bridge at Night Green det perfekte valg. Grønne lærredsprints kan gøre en stor forskel for et rum, og her hos Photowall har vi lærredsprints, der passer perfekt til ethvert hjem.
Produktoplysninger