Min drivhus akvarel 3 - Billede på lærred - Stue

73

motiver

Levevej

For mange kan det føles som et stort og dyrt projekt at lave om i stuen. Men nogle gange er det nok at skifte et tæppe ud, sætte nye billeder på lærred op eller tilføje et par sofapudLæs mereer for at skabe en ny atmosfære. Her har vi samlet vores bedste tips til, hvordan du hurtigt og enkelt forandrer følelsen i stuen.

Personlige billeder på væggen

En hurtig og nem måde at ændre følelsen i stuen på er at skifte billederne på væggen ud med nye. Det eneste, du behøver at tænke på, er at vælge den vægkunst, du godt kan lide! Stol på din mavefornemmelse, men som et lille holdepunkt kan du tænke på, at det, der sidder på væggen, også skal passe sammen med resten af hjemmet.

Hæng billeder på lærred op – det er nemt

For at slippe for en masse unødige huller i væggen får du her et par gode råd, inden du begynder at montere dine billeder på lærred på væggen: Hav altid et vaterpas og en tommestok ved hånden, så billederne får den afstand, du er ude efter, og så resultatet ikke bliver vind og skævt. Vil du sætte mere end et billede på lærred op. Gå ud fra væggens størrelse og form. På en bred væg gør billederne sig bedst, hvis de er placeret vandret på linje, og på en smal væg ser billederne flottest ud, hvis de hænger lodret, og det bliver endnu bedre, hvis det største af dem hænger oven over de mindre billeder. Når du skal lave en billedvæg, er der et par ting, der er gode at tænke over. Du kan fx hænge billederne op efter "det gyldne snit", eller så billederne følger en linje. Men hvis du har mod til at trodse alle konventioner, kan du placere billederne, præcis som du vil – du kan blande størrelser, rammer og motiver og sætte dem op helt efter dit eget hoved. Men det er en god idé at visualisere væggen inden, enten ved at lave et mood-board eller ved at lægge billederne ud på gulvet og flytte rundt på dem, til du er tilfreds.

Gør en forskel med små detaljer

Nogle gange er det nok at lave nogle små forandringer i stuen for at få en helt ny følelse. Det er både godt for tegnebogen, og det betyder, at du ikke behøver at finde alle tingene på én gang, men kan tage det lidt hen ad vejen. Men husk, hvilken farveskala og stil du gerne vil have i rummet, så du får den rigtige følelse, når du skifter tæppe, gardiner, nips eller vindueslampe.
Produktoplysninger
  • Viser 1-73 af 73 motiver

Hurtig levering

Din bestilling sendes inden for 1-3 dage, og du har altid fri fragt. Tapetlim er inkluderet.

100% garanti

Vi vil kun have tilfredse kunder. Derfor har du altid 30 dages returret, og du får pengene tilbage, hvis du ikke er tilfreds.