Elefant vej - Billede på lærred - Soveværelse

4287

motiver

Dyr

De naturlige skønhed fra dyreverdenen stopper aldrig med at inspirere og forbløffe os. Fra det majestætiske ved den afrikanske løve, til den ensomme vagtsomhed ved ulven, så kan vi alLæs meretid finde noget der opmuntrer og opløfter os. Det er grunden til at vi godt kan lide at udsmykke vores hjem med malerier af dyr. Det er svært at forestille sig et emne der er mere velegnet til et billede på lærred. Dyrebilleder giver dig opmuntringen og friheden ved verdens åbne steder, og bringer det direkte ind i dit hjem eller kontor. De får os til at tænke på verden på en helt anden måde, så vores sanser bliver opfrisket, og der kommer positive følelser ind i vores hverdag.

Hilsner fra det kolde nord

I de frosne landskaber fra den nordlige polarcirkel, er naturen forskellig fra det travle byliv. Dyrene fra den frosne vildmark, som mennesker, sætter pris på stilheden og den utrolige skønhed ved dette miljø. Det er hårdt, men på samme tid frembringer det de bedste kvaliteter hos dem der tør vove sig ind i denne iskolde verden. Snescener skaber en imponerende baggrund til dyrenes liv, store som små. Disse inkluderer bjørne, hajer, fugle og ræve, for blot at nævne nogle få. Den ensomme isbjørn overlever hans iskolde domæne med en kølig ro. En ulv hyler til hans fjerne flok, for at signalere hans sult idet den lange vinter begynder. Nogle små pingviner skjuler sig fra den kolde vind, mens de klumper sig sammen for at holde varmen. Den udsøgte kvalitet af et billede på lærred, bringer dig direkte i nærheden af disse majestætiske skabninger. De minder os om de bånd vi deler med alle verdens skabninger, idet hver skabning tilpasser sig deres omgivelser på unikke og smarte måder. Hvem kan undgå at blive imponeret over en ørns rovfugleblik? Hvor meget kærlighed giver en spækhugger mor til sin baby? Selv en vandmand der flyder i det evige mørke i de dybeste have, har deres egen form for delikat skønhed. Uanset hvor du kigger, er der en overdådighed af farver og form. En elk i profil mod den nordlige himmel, er blot en af de mange billeder der vil indfange din fantasi. Et billede på lærred med dyremotiv, minder os om hvor dyrebar livets gave er. Hver skabning har deres eget sted, som de ser som værende hjem. Et af disse billeder på din væg vil for et øjeblik transportere dig til det frosne nord, og dermed bringe dig tættere på den naturlige verden. Du kan glemme stressen og belastningerne ved dit travle menneskelige liv, og blive en del af den evige skønhed som disse skabninger fra nord er.

Fra Afrika med kærlighed

Mange mennesker er også inspireret af varmen og passionen ved Afrika. Solen er kraftig, og farverne er fyldige og dybe. Imponerende savanne landskaber er fyldt med store katte, antiloper og andre dyr. Kombinationen af kunst og natur er svær at modstå. En stiliseret zebra mod en frisk, orange baggrund bringer kontrast og farve ind i ethvert værelse. Vil du hellere have noget der er roligt og betryggende? En mild giraf der poserer til hendes portræt i den klassiske sorte og hvide genre inden for fotografering. Eller en eftertænksom ugle der kigger på dig med hans skinnende, gyldne ugle, så du drages ind i hans dunkle verden. Man kan også finde inspiration hos fugle og sommerfugle, fisk, aber, og alle former for kæledyr. Du vil ikke undgå at blive fascineret af det spørgende look fra en voksen gorilla, eller et fantasifuldt, drømmende landskab med dinosaurer og urskove. Et billede på lærred kan bringe alle disse skabninger til live, så der tilføjes vitalitet og dybde til enhver indendørs plads. Visse portrætter repræsenterer vores nærmeste venner og ledsagere, som en hund, eller en hest, mens andre fokuserer på de imponerende kræfter hos store katte og andre rovdyr. Ven eller fjende, dyr vil altid fange din opmærksomhed. Visse mindeværdige dyrebilleder er monotone, idet de fremviser de elegante former og diskrete camoufleringer fra dyreverden. Andre har klare farver, og fejrer den klare blå farve hos en påfugl, eller den stribede overdådighed hos klovnfisken i de tropiske vande. Disse billeder er en kilde til inspiration når de omdannes til førsteklasses billeder på lærred, der er designet til at forbedre dit hjem eller arbejdsmiljø. Berømte fotografer leverer nogle af de mest inspirerende dyrebilleder, men der er også nogle utrolige malerier, tegninger, skitser og kollager fra kunstnere og grafiske designere. De fleste dyrebilleder taler for sig selv, gennem den fængslende natur i portrætform. Det er som om du kommer ind i dyrenes verden, og på egen hånd kan forstå hvordan de oplever verden. Refleksionen af en svane i vandet, eller glimt af solen i havets dybder, vil give dig et nyt perspektiv på verden. Der er ingen ende på den mangfoldighed af dyreliv på vores planet, og den inspiration som vi opnår når vi værdsætter deres skønhed.
Produktoplysninger

Hurtig levering

Din bestilling sendes inden for 1-4 dage, og du har altid fri fragt. Tapetlim er inkluderet.

100% garanti

Vi vil kun have tilfredse kunder. Derfor har du altid 30 dages returret, og du får pengene tilbage, hvis du ikke er tilfreds.