Landing anløbsbro på Coniston Water - Billede på lærred - Soveværelse

530

motiver

Lyserødt lærred

Lyserød – denne fantastiske blege, røde nuance, som vi forbinder med uskyldighed, barndom, romantik, charme, blødhed og fornyelse. Som mange andre nuancer af rød er lyserød en farve, Læs mereder kalder på opmærksomhed og gerne vil skille sig ud. Derfor blev farven i 1960'erne forbundet med det ekstravagante og ønsket om opmærksomhed. Lyserød er en af vor tids mest misforståede farver. Nogle mennesker har, hvad de kalder en uforklarlig kærlighed til lyserød, mens andre hader den. Kærlighed eller had, det er enten eller – det er det indtryk, man får, når man snakker med folk. Her på Photowall har vi det indtryk, at mange folk har dannet sig et indtryk af én nuance af lyserød – varm lyserød – men lyserød er så meget mere end én farve. Lyserød er en fællesbetegnelse, under hvilken der hører en hel verden er fantastiske nuancer og toner.

Så mange nuancer, så mange lyserøde lærredsdesigns, så mange muligheder

Lyserød har sin egen personlighed, som nogle mennesker finder en smule for meget. Der er mange, der synes, at det er svært at kombinere denne lyse, generøse farve med andre farver. Men det er faktisk slet ikke så kompliceret! Der er så mange forskellige nuancer af lyserød – nuancer, der går fra værende bløde og næsten beige til en nuance, som minder om en stærk, fremtrædende lilla. Med dens mange nuancer og toner anvendes denne farve til utroligt mange ting, hvilket gør, at den er let at bruge. At blande kobberfarvede toner med en glat, blød lyserød er en rigtig god idé, og vi begynder endelig at se mere til denne kombination. En modig lyserød vifte med intensiteter og nuancer kombineret med fremtrædende, sorte nuancer fungerer rigtig godt. Med en lille smule grøn får du en næsten magisk blanding. Vores billede på lærred, Orchidee - Black, er et fantastisk eksempel. Den stærke kontrast dannet af den sorte baggrund og den lyserøde orkidé kombineres med den neddæmpede, reserverede og diskrete grønne nuance på orkidéens stilk og selv på dens små knopper, selvom de ikke har vovet at springe ud og blive til en smuk blomst.

En farve, der påvirker vores humør

Alle farver og nuancer påvirker vores humør på den ene eller anden måde, og måden, de påvirker os på, afhænger i høj grad af deres intensitet og skær. Lyserød og dens klassiske nuancer er stærke nok til virkelig at påvirke vores humør på en god måde. Lyserød har evnen til at få os til at føle os fredfyldte og veltilpasse, og så spreder vi ikke så meget negativ energi. I henhold til undersøgelser får lyserød nogle kvindelige vægtløftere til at yde bedre end normalt. Denne fantastiske farve har en indvirkning på, hvordan nogle ting smager, eller snarere hvordan vores smagsløg oplever smagen. Lyserød forbindes meget med slik og kager, der, når de er pakket ind i lyserødt, opleves at have en bedre smag, end hvis de er pakket ind i brun. At bruge en lyserød farve til at understrege en del af eller hele rummet og gøre det mere livligt og sjovt er ikke så udfordrende, som det kan virke i starten. Hvis enkle lyserøde detaljer foretrækkes, er billeder på lærred et rigtig godt alternativ. Hos Photowall har vi over 150 lyserøde lærredsmotiver. Hvis du leder efter et billede på lærred i lyserøde nuancer og farver, er du uden tvivl kommet til rette sted.
Produktoplysninger

Hurtig levering

Din bestilling sendes inden for 1-4 dage, og du har altid fri fragt. Tapetlim er inkluderet.

100% garanti

Vi vil kun have tilfredse kunder. Derfor har du altid 30 dages returret, og du får pengene tilbage, hvis du ikke er tilfreds.