Lyserødt lærred

Lyserød, den fantastiske, blegrøde farve, som vi forbinder med uskyld, barndom, romantik, charme, blødhed og fornyelse. Ligesom mange andre røde nuancer er lyserød en farve, der skal Læs merehævde sig selv og skille sig ud. Derfor blev farven i 1960'erne forbundet med ekstravagance og ønsket om opmærksomhed. Pink er en af de mest misforståede farver i vores tid. Nogle mennesker har, hvad de beskriver som en uforklarlig kærlighed til den, mens andre hader den. Kærlighed eller had, men intet midt imellem - det er den følelse, man får, når man taler med folk. Hos Photowall har vi en mistanke om, at mange mennesker har dannet sig den opfattelse, at pink kun findes i én nuance, nemlig hot pink, men det er langt fra hele sandheden. Pink er så meget mere end én farve. Pink er en paraplybetegnelse for en hel verden af fantastiske nuancer og nuancer.

Så mange nuancer, så mange lyserøde lærredsdesigns, så mange muligheder

Pink har sin helt egen personlighed, som nogle mennesker finder glidende. Mange finder det svært at kombinere denne lyse, generøse farve med andre farver. Men i virkeligheden er det ikke så kompliceret! Der findes så mange forskellige nuancer af pink, nuancer, der spænder fra en blød, nærmest beige til en nuance, der minder om en stærk, fed lilla. Med denne overflod af nuancer og nuancer er anvendelsesmulighederne for farven fascinerende mange, hvilket gør den relativt nem at bruge. At blande kobberfarvede nuancer med en blød, blød lyserød farve er en genial idé, og vi er endelig begyndt at se mere af denne kombination. En vovet pink vifte af intensiteter og nuancer kombineret med en fed sort fungerer meget godt. Tilføj en smule grønt, og du får en næsten magisk fusion. Vores Orchidee - Black canvas print er et betagende eksempel. Den stærke kontrast mellem den sorte baggrund og den lyserøde orkidéblomst smelter sammen med den dæmpede, reserverede og diskrete grønne nuance på orkidéens stilk og endda med dens frygtsomme knopper, selv om de endnu ikke har turdet vokse og udvikle sig til en smuk blomst.

En farve, der påvirker vores humør

Alle farver og nuancer påvirker vores humør på den ene eller anden måde, og hvordan de påvirker os afhænger i høj grad af farvens intensitet og nuance. Pink og dens klassiske nuancer er stærke nok til at påvirke vores humør meget tydeligt og på en positiv måde. Lyserød har kraften til at gøre os fredelige og behagelige, så vi spreder mindre negativitet omkring os. Ifølge undersøgelser får pink nogle kvindelige vægtløftere til at yde mere, end de ellers ville gøre. Denne fantastiske farve påvirker, hvordan visse ting smager, eller rettere sagt, hvordan vores smagsløg oplever dem. Pink er så stærkt forbundet med slik, at kager pakket i pink opleves at smage bedre end kager pakket i brun. At bruge en lyserød farve til at fremhæve en del af eller hele et rum og gøre det mere levende og legende er ikke så udfordrende, som det kan virke i første omgang. Hvis man foretrækker enkle lyserøde accenter, er lærredsprints et glimrende alternativ. Her hos Photowall har vi over 150 lyserøde lærredsmotiver. Hvis du er på udkig efter et lærredsprint i lyserøde nuancer og farver, er du uden tvivl kommet til det rette sted.
Produktoplysninger

Hurtig levering

Din bestilling sendes inden for 1–4 dage, og du har altid fri fragt. Tapetlim er inkluderet.

100% garanti

Vi vil kun have tilfredse kunder. Derfor har du altid 30 dages returret, og du får pengene tilbage, hvis du ikke er tilfreds.