Måltilpassede tapeter og print, fri fragt. Sendes inden for 1-3 dage.

Eksotisk Jungle - Pink - Tapet - Køkken

465

motiver

Lyserødt fototapet

Lyserød er en utroligt interessant og spændende farve. I det meste af den vestlige verden forbindes farven ofte med charme, venlighed, følsomhed, barndom, ømhed og kvindelighed, men dLæs mereet har ikke altid været tilfældet. Fra 20'erne til 40'erne tænkte man på lyserød som en farve bedst egnet til mænd, da den er tæt på rød, som var en maskulin farve i denne periode.

At indrette med et lyserødt fototapet

At indrette et helt rum fra gulv til loft i skrigende lyserød er nok ikke noget, som man vil prioritere allerhøjst, og det forstår vi. Men desværre er det en udbredt misforståelse, at det er alt eller intet for så vidt angår lyserød. Det fantastiske ved farven lyserød er, at den har rigtig mange skær og nuancer. Hvis du ønsker en stærk lyserød effekt i dit hjem, kan du derfor enten vælge en eller flere lyserøde nuancer i det rum, du vil forvandle, eller vælge et rum kun med lyse og bløde farver og derefter tilføje et par detaljer i skrigende lyserød eller et lyserødt fototapet med lyserøde detaljer. Dette betyder, at du kan skabe den samme lyserøde effekt i dit hjem ved at bruge farven mange steder som ved blot at bruge den en smule.

At finde den rigtige nuance til dit hjem

Der er noget specielt og virkelig tiltalende ved lyserøde fototapeter. Det er en rigtig glad og opmuntrende farve, men den kan også være stærk og udtryksfuld. Der er næsten uendelige måder, hvorpå man kan bruge lyserød på et fototapet, så længe du gør det rigtigt. Det er rigtig mange fangende nuancer at vælge imellem, og denne skønne farve kan passes sammen med mange af dine andre yndlingsfarver. Kobber er et virkeligt smukt materiale at anvende i sit hjem og har i det grad været på mode sidste år, hvilket har gjort, at nogle føler, at det har udtømt sit potentiale. På trods heraf vil vi stadig opfordre til mere kobber i vores hjem, og en god måde at gøre dette på og stadig give det sin egen unikke personlighed er at kombinere den nye kobberlampeskærm, du lige har købt, med et smukt lyserødt fototapet med den rigtige tone. Indret med en bleg lyserød og en jet-sort, hvilket er en næsten uimodståelig kombination. Disse to fungerer utroligt godt sammen, når de bruges på den rigtige måde. Dette er muligt grundet kontrasten mellem den sortes farves intensitet og styrke og den lyserøde farves lyse og glade dimension.   Grøn og lyserød er en anden kombination, som vi virkelig anbefaler at overveje. Når du kigger efter det perfekte tapet med lyserøde nuancer på vores hjemmeside, lægger du hurtigt mærke til, at vi elsker at bruge grøn og lyserød sammen i mange af vores fototapeter. At tillade hvid og lyserød at indgå i et samspil i samme rum er både tidsløst og klassisk og vil altid fungere. Hvis du er på udgik efter denne tidsløshed og kombination af farver, er du bestemt kommet til rette sted.
Produktoplysninger

Hurtig levering

Din bestilling sendes inden for 1-3 dage, og du har altid fri fragt. Tapetlim er inkluderet.

100% garanti

Vi vil kun have tilfredse kunder. Derfor har du altid 30 dages returret, og du får pengene tilbage, hvis du ikke er tilfreds.