Jungle Jive - Tapet - Børneværelse

1787

motiver

Børn

Børn tror med deres uskyldige hjerter og kvikke hjerne på, at alt er muligt. Du tror også selv på magi, når du har været sammen med et barn. Efterhånden som et ungt menneske bliver ælLæs meredre, skifter denne persons smag og interesser. Det er let for dig at tilpasse dig dette. Hjælp dem med at udtrykke sig gennem et fototapet, der viser det, som de er i vilde med i øjeblikket. Disse fototapeter er lette at sætte op og skifte ud og kan prikke til dit barns eventyrlyst og udvikling. Desuden er de gode på en regnvejrsdag, hvor de kan opildne til leg ved at stimulere såvel visuelt som mentalt. Det allerbedste er, at du ikke behøver at bekymre dig om huller i væggen.

Fantastiske fototapeter

Giv et barn muligheden for at drømme ved at opmuntre dem til at tænke på et fantastisk tema til dets værelse. Mulighed og begejstring fremhævet på en væg giver dit barn ro i sindet, når det slapper af eller leger. Kedelige legeområder kan gøres meget sjovere ved at tilføje et fototapet med lyse og opmuntrende farver og temaer. En enhjørning, der galopperer over en regnbue er et sådant mønster, der kan vise dit barn, at skabninger anderledes fra os selv kan være venner, og at de kan vogte over os. Et Jurassic Park-landskab eller en skildring af en hule fyldt med feer kommer til at opmuntre dit barn, når det leger indendørs. Ved at bruge fototapeter som udgangspunkt kan du indrette et drømmerum til de små. Bevæg dig gennem rolige dale i søgning efter sjældne enhjørninger, eller gå på opdagelse for at lære mere om dinosaurere med et fototapet som fundamentet herfor. Det kan være, at et træhus i en skov er bedre til dit barn – få deres kreative side frem i dem, og fortæl dem en historie om, hvad eller hvem der kunne bo bag de varme, gule vinduer i huset ved siden af brønden. For børn, der godt kan lide monstre, vil en drage, som spyr ild, give et unikt touch til et barns værelse eller der, hvor barnet leget. Med en lille smule fantasi kan du tage dine børn med ind i en verden, hvor tapre krigere og modige dronninger og konger bor. Efterhånden som børnene vokser op, vil de få en mere naturlig interesse og være nysgerrige med hensyn til det, de ser. Giv dem de bedste forudsætninger for læring ved at vise dem, at alt er muligt, hvis man blot tror på det.

Fototapeter til læring og selvudtryk med

Børn kan let udforske og dele deres pasioner med fototapeter, hvis tema er transport. Fra mønstre til realistiske portrætter på fototapeter er et barn i stand til at forestille sig selv i en sportsbil. Kør stille og roligt ned ad hovedvejen, mens du sammen med dit barn bevæger dig ud på et eventyr med et fototapet med en lastbil. Eller prøv at være landmand med det perfekte design med landbrugsstemning. For børn, der længes efter at være blandt stjernerne, er det nu, de har deres chance med fototapeter med solsystemet, rumskibe eller planeterne. De giver rummet lys, og får en til at stille sig selv disse "hvad hvis"-spørgsmål, der for nogle resulterer i en stor karriere. Ethvert børnefototapet kan opmuntre til fri og åben tanke og leg. Der er ingen bedre måde at sætte gang i samtalen eller måder at gøre en godnathistorie lidt bedre på end ved at have et fototapet med jorden set fra rummet. Hjælp dit barn til at føle sig sikker på sin plads i verden ved at opildne til viden og det at lære om andre mennesker og steder. Vælg en udsigt over et sted, de måske kunne tænke sig at besøge, eller måske et fototapet med et sted, de kender godt som den lokale zoologiske have.
Produktoplysninger

Hurtig levering

Din bestilling sendes inden for 1-3 dage, og du har altid fri fragt. Tapetlim er inkluderet.

100% garanti

Vi vil kun have tilfredse kunder. Derfor har du altid 30 dages returret, og du får pengene tilbage, hvis du ikke er tilfreds.