Børn

Børn har med deres naturlige sans for undren og medfødte uskyld en meget livlig og aktiv fantasi. De har altid drømme og tror på dem! Vores vægmalerier til børn vil fremhæve disse følLæs mereelser og forestillinger og hjælpe dit barn med at vokse og nå efter stjernerne. Efterhånden som de små så modnes, vil deres smag og interesser naturligt ændre sig. Hjælp dem med at udtrykke sig selv med vægmalerier til børn, som vil illustrere, hvad de drømmer om og er interesserede i. Vægmalerier til børn er lette at installere og/eller udskifte og giver også en fremragende visuel og mental stimulering på regnvejrsdage eller indendørs legesessioner. Det bedste af det hele er, at du ikke skal bekymre dig om sømhuller!

Børnevægmalerier

Opmuntre dit barn til at drømme ved at give det mulighederne i vores mange typer vægmalerier til børn. Almindelige legeområder kan gøres så meget sjovere ved at tilføje et lyst og muntert tema. Vi har så mange variationer af vægmalerier til børn, der passer til alle de små børns smag, aldersgruppe og interesseområde.

Gør de små glade

Selv for vores yngste har vi masser af valgmuligheder for vægmalerier til børn, som kan berolige deres hurtigt skiftende humør gennem farver og stilarter, der er specielt designet til spædbørn og småbørn. En enhjørning, der bryder igennem midten af en regnbue, et jurassisk landskab med dinosaurer eller et billede af en magisk fehule vil helt sikkert muntre et barn op, mens de opholder sig indendørs. For børn, der er lidt ældre og mere voksne, og som måske kan lide lidt mere action og ballade, vil monstre og drager, der ånder ild, give barnets særlige værelse eller legeområde det helt rigtige præg. Dette er blot et par eksempler på vores fremragende udvalg af vægmalerier til børn.

Intension og formål

At bruge vægmalerier til børn som udgangspunkt hjælper enormt meget med at forme et drømmeværelse til dine små børn. Efterhånden som de vokser, vil de få en mere personlig interesse og udtrykke nysgerrighed om, hvad de ønsker at se i deres eget lille rum. Gør dem klar til deres læringsår ved at lade dem vælge stimulerende vægmalerier til børn.

Læring og selvudfoldelse gennem vægmalerier til børn

Et andet incitament til at udsmykke dine børns rum med vores vægmalerier til børn er uddannelse og information. Sørg for dit barns interesse for verden omkring dem ved at opmuntre til viden og læring om andre mennesker, steder og ting. Børn er fra naturens side tilbøjelige til at udforske, og derfor giver det mening at give dem vægmalerier med transporttemaer til børn. Crowded Sky er et fantastisk værk, der viser en himmelsfære fuld af flyvemaskiner. Måske vil det ikke blot vække dit barns interesse for luftfart, men også skabe en fremtidig pilot i luften. Du kan også vælge en visning af et sted, som de måske ønsker at besøge, eller måske et kort, som de kan udforske som børns vægmalerier. Crazy World er et spændende, levende kort over vores klode med landemærker og væsner, der definerer de steder, de repræsenterer. Plej børnenes eventyrlyst og rejseinstinkt ved at anskaffe denne unikke og forbløffende genstand!

Mere vægmalerier til børn alternativer

Et andet alternativ kunne være fra vores mønstrede designs og realistiske portrætter. Som Car In Pit Lane, hvor et barn vil kunne forestille sig selv bag rattet i en sportsvogn, noget meget spændende for de unge. Hvad med at spille landmand med et perfekt landbrugsanlæg som baggrund som motivet med navnet Relations, et hjemligt og charmerende vægmaleri til børn udført i klassisk malerstil. For børn, der længes efter at være blandt stjernerne, et solsystem eller et rumskib, er Cartoon Galaxy den ideelle komponent til et børneværelse eller et legeværelse. Dette er blot nogle af de få førsteklasses vægmalerier til børn, der lyser op i rummet og stimulerer den slags hvad nu hvis-spørgsmål, som kan vække en stor læringstørst, samtidig med at de gør deres personlige rum mere individuelt, mindeværdigt og iøjnefaldende.
Produktoplysninger

Hurtig levering

Din bestilling sendes inden for 1–4 dage (i øjeblikket 5-8 dage), og du har altid fri fragt. Tapetlim er inkluderet.

100% garanti

Vi vil kun have tilfredse kunder. Derfor har du altid 30 dages returret, og du får pengene tilbage, hvis du ikke er tilfreds.