Måltilpassede tapeter og print, fri fragt. Sendes inden for 1-3 dage.

Gamle Vintage verdenskort - Billede på lærred - Køkken

486

motiver

Brunt lærred

Styrke og stabilitet med brune billeder på lærred. Varme, brune farver giver et indtryk af styrke og stabilitet. Det er måske derfor, vi føler os tættere på naturen og finder det lettLæs mereere at slappe af efter en hektisk dag, hvis vi har beroligende jordtoner omkring os. Farven brun siges at have mange positive kendetegn – stabilitet, produktivitet, vedholdenhed, enkelhed, venskab, styrke og fertilitet. Alt er som det plejer – i mange år har brun været en undervurderet farve. Den blev tænkt på som kedelig og almindelig på trods af dens mange flotte toner, der går fra varm til kølig og lys til mørk.

Indret med denne års trendy farve – et brunt billede på lærred

Der er intet, der stimulerer fantasien som smukke farver og mønstre, der fremkalder følelser. Skab et indbydende hjem med jordagtige nuancer. Det er lettere, end du tror, at være kreativ med dette års trendy farve. Hvis du hjem allerede har nogle brunlige nuancer, kan du bruge dem som grundfarve og tilføje supplerende farver såsom puderlyserød eller lyseturkis. Du kan tilføje strejf af af moderigtige farver i form af detaljer som et billede, et tæppe eller et sengetæppe. Messing og kobber fungerer fortrinligt med brune toner. Find din farmors messinglysestager frem, få de gamle guldbilledrammer op på væggen, eller kig efter noget på dit lokale loppemarked. Tilføj nogle tekstiler i for eksempel satin eller fløjl, og brug rigeligt med pyntepuder i forskellige former og farver for at fremme kontrasterne. Alle slags brun fungerer godt i et badeværelse, da den udstråler varme, ro og stabilitet. Mørke kakaobrune fløjlsgardiner holdet effektivt lyset ude, og en indbydende seng med blegbrune hørlagner er en garranti for en god nats søvn.

Jordlige toner

Mennesker har fremstillet naturligt pigment af jorden siden præhistoriske tider. Disse lerpigmenter, der farves af jernoxid eller hydroxid, kaldes jordfarver. Nogle har navne som umber, terracotta og ochre efter deres strejf af rød, brun og gul. I 90'erne plejede folk at sige, at brun er grim. Måske tænkte de på 70'ernes tapet og indretningsdesign – baggrunden på familiebillederne med store brune og gule tapeter med blomster. I dag har vi dog glemt alt om det, og fyldige cognac- og chokoladebrune nuancer er det mest trendy inden for mode.

Photowalls brede udvalg af inspirerende brune billeder på lærred

Vores originale billeder på lærred er smukke dekorative detaljer, der fungerer godt i ethvert rum. Du kan selv vælge form og størrelse på dit billede på lærred. Vi printer dine ønsker med billedet printet på 100 % bomuldslærred. Brun passer til ethvert rum i dit hjem og omfavner hele familien med sin varme. Den er til at regne med, beroligende og giver en vis trykhed. Vi har alt fra klassiske kunstværker og inspirerende abstrakte mønster til bølgende landskaber til enhver smag. Uanset om du elsker minimal, modernistisk eller klassisk kunst, har vi de rigtige billeder på lærred til dig. Vælg mellem John Bauers mutte, mystiske skov eller hvorfor ikke en af Jazzberry Blue's betagende grafiske City Maps. Hvis du elsker gamle læderindbundne bøger og mener, at propfyldte reoler er det flotteste nogensinde, så har vi det perfekte billede på lærred til dig: Bookshelf – Black – Brown Long. Forestil dig tusmørkets flotte sepianuancer i en flot stilfuld birkeskov. Måske vil den flotte Birch Grove Night Sepia være fortryllende på din stuevæg.
Produktoplysninger

Hurtig levering

Din bestilling sendes inden for 1-3 dage, og du har altid fri fragt. Tapetlim er inkluderet.

100% garanti

Vi vil kun have tilfredse kunder. Derfor har du altid 30 dages returret, og du får pengene tilbage, hvis du ikke er tilfreds.