Brunt lærred

Styrke og stabilitet med brune lærredsprints. Varme, brune jordfarver antyder styrke og stabilitet. Det er måske derfor, at vi føler os tættere på naturen og finder det lettere at slaLæs mereppe af efter en hektisk dag, hvis vi omgiver os med beroligende jordfarver. Farven brun siges at have mange positive egenskaber - pålidelighed, produktivitet, udholdenhed, enkelhed, venskab, styrke og frugtbarhed. Alligevel har brun i mange år været en undervurderet farve. Den blev anset for kedelig og almindelig på trods af dens mange smukke nuancer, der spænder fra varm til kold og fra lys til mørk.

Dekorér med årets trendfarve - et brunt lærredsprint

Intet stimulerer fantasien mere end smukt stemningsfulde farver og mønstre. Skab et indbydende hjem ved at bruge jordfarver. Det er nemmere end du tror at være kreativ med årets trendfarve, end du tror. Hvis dit hjem allerede indeholder brune nuancer, kan du bruge dem som grundfarve og tilføje komplementære farver som pudderrosa og lyse turkise farver. Eller du kan tilføje glimt af moderigtige farver ved hjælp af detaljer som et billede, et tæppe eller nogle tæpper. Messing og kobber fungerer glimrende sammen med brune toner. Grav bedstemors messinglysestager frem, få de gamle forgyldte billedrammer op på væggene, eller kig efter noget lignende på dit lokale loppemarked. Tilføj tekstiler med forskellige overflader, f.eks. satin eller fløjl, og vær generøs med spredte puder i en blanding af former og farver for at fremhæve kontrasterne. Brune farver af alle slags fungerer godt i et soveværelse, da de udstråler varme, ro og stabilitet. Mørke kakaobrune fløjlsgardiner vil blokere lyset effektivt, og en indbydende seng med lysebrune hørlagner lover en god nats søvn.

Jordtoner

Mennesker har lavet naturlige pigmenter fra jorden siden forhistorisk tid. Disse lerpigmenter, der er farvet af jernoxid eller jernhydroxid, kaldes jordfarver. Nogle har navne som umbra, terracotta og okker, efter deres røde, brune eller gule nuancer. I halvfemserne plejede man at sige "brun er grimt". Måske tænkte de på 70'ernes tapet og indretning - baggrundene på familiefotografierne, der var fulde af store, blomstrede brune og gule tapeter. I dag er det dog alt sammen glemt, og rige brune cognac- og chokoladetoner er højeste mode.

Photowalls store udvalg af inspirerende brune lærredsprints

Vores originale lærredsprints er smukke dekorative detaljer, der fungerer godt i ethvert rum. Du kan selv vælge form og størrelse på dit lærredsprint. Vi laver printet efter dine specifikationer, hvor billedet er trykt på 100% bomuldscanvas. Brun vil passe til ethvert rum i dit hjem og omfavne hele familien i sin varme. Det er pålideligt, trøstende og betryggende. Vi har alt fra klassiske kunstværker og inspirerende abstrakte mønstre til fejende landskaber for enhver smag. Uanset om du elsker minimal, modernistisk eller klassisk kunst, har vi de rigtige lærredsprints til dig. Vælg blandt John Bauers stemningsfulde, mystiske skove, eller hvorfor ikke et af Jazzberry Blue's fantastiske grafiske bykort. Hvis du elsker gamle læderindbundne bøger og synes, at overfyldte bogreoler er det smukkeste nogensinde, så har vi det perfekte lærredsprint til dig: Så har du det perfekte lærred: Bogreol - Sort - Brun Lang. Forestil dig skumringstidens lækre sepia-toner i en smuk, stiliseret birkeskov - måske vil det fantastiske Birch Grove Night Sepia snart pryde din væg i stuen.
Produktoplysninger

Hurtig levering

Din bestilling sendes inden for 1–4 dage, og du har altid fri fragt. Tapetlim er inkluderet.

100% garanti

Vi vil kun have tilfredse kunder. Derfor har du altid 30 dages returret, og du får pengene tilbage, hvis du ikke er tilfreds.