Måltilpassede tapeter og print, fri fragt. Sendes inden for 1-3 dage.

78 77 06 35 78 77 06 35
Ananas - Tapet - Soveværelse

67

motiver

Gule tapeter

Gult tapet

Gul indretning kan være kraftfuld, blød eller huleagtig og kan kombineres med flere basisfarver, end mange tror. Gult på væggen med den rette indretning er superhyLæs mereggeligt og tidløst! Gul er en farve, som symboliserer kreativitet, ungdommelighed, solskin og nysgerrighed i vores vestlige kultur. Selvom der er kulturelle forskelle mellem farvesymbolik, er det svært ikke at synes, at gul er en forfriskende farve, som man bliver glad af. Gul hører ikke til den mest almindelige indretningsfarve, men hvorfor skal man absolut følge strømmen? Hvis du hører til dem, der tør lidt mere og ikke er bange for at skille dig ud, er gule vægge måske noget for dig?

Gult tapet i entréen gør et stort indtryk

Gul er en farve, som sender positive signaler og skaber glæde på væggene i dit hjem. Gul er en farve, som reflekterer meget lys. Alt efter hvilken gul nuance du vælger, vil rummet blive fyldt med masser af lys. I et rum uden vinduer eller med små vinduer kan en kraftfuld gul farve skabe følelsen af, at rummet er større og bedre oplyst. Det passer fx rigtig godt til en entre eller et andet mindre rum. Fx er Bambu-Yellow fra Acne JR et superflot tapet at pifte entréen op med.

Gult tapet i soveværelset

Hvis du elsker, når morgenlyset fylder soveværelset, når du vågner, så kan et gult soveværelse minde dig om sommer og give dig ekstra energi på morgenen. Vil du forstærke sommerfølelsen, er det en god idé at pynte med nogle grønne planter i soveværelset. I soveværelset kan et lysegult tapet være godt, hvis rummet har et vindue, som lukker meget sollys ind om morgenen. Så vågner du i et hyggeligt miljø, som føles friskt og rart. Tænk bare på, at du har et godt og tæt rullegardin, især i sommerhalvåret, hvis du synes, det er svært at sove, når rummet ikke er helt mørkt.

Gult tapet i køkkenet

Traditionelt set er gul en farve, som passer godt til et køkken. Hvis du skal lave om i køkkenet, kan du kaste et ekstra blik på vores gule flisemotiv. At sætte nye fliser op i køkkenet er både dyrt, svært og tidskrævende. Hvis du i stedet tapetserer med flisemotiv, får køkkenet et fantastisk løft på en nem måde. Og hvis du bliver træt af det efter nogle år, kan du bare omtapetsere. Se tapetet Tegel-Yellow fra Acne JR som et alternativ til køkkenet.

Gule tapeter i stuen

Gult på væggene passer godt sammen med flere helt forskellige farver, hvilket gør gul til en meget mere fleksibel tapetfarve, end mange tror. Det er fx flot med gule vægge, hvis du har mørkebrune reoler, skabe, spisebord eller kommoder. Så kan du med fordel vælge en lidt kraftigere gul til væggene. Gul sammen med hvid eller cremefarvet som basisfarve får altid et rum til at se større ud. Hvis du bor i en mindre lejlighed eller har en lille entre, er dette et smart indretningstip, hvis du selvfølgelig føler, at gul er en farve, der passer til din personlige stil.

Gult og gråt i indretningen er et hit

Gult sammen med gråt er en superflot kombination, som kan varieres på mange måder. Grå vægge sammen med en gul baggrundsvæg. Gule mønstrede tapeter med en grå sofa og et gråt gulv. En enkel, men stilsikker indretning er, når du kombinerer grå gardiner med gule vægge. Derefter kan du matche det med sorte lamper og et sort bord. Et gult tapet med blomster i grå toner kan du finde i flere varianter hos os. Et godt bud er tapetet Sophias Flowers-Yellow fra WA-Collection. Det er et kraftfuldt motiv med gule blomster mod en grå væg. Det er et supervalg til dig, der gerne godt kan lide at slå dig løs og skille dig lidt ud.

  • Viser 1-67 af 67 motiver

Hurtig levering

Din bestilling sendes inden for 1-3 dage, og du har altid fri fragt. Tapetlim er inkluderet.

100% garanti

Vi vil kun have tilfredse kunder. Derfor har du altid 30 dages returret, og du får pengene tilbage, hvis du ikke er tilfreds.