Måltilpassede tapeter og print, fri fragt. Sendes inden for 1-3 dage.

78 77 06 35 78 77 06 35
Lilla Eng - Tapet - Stue

110

motiver

Lilla tapet

Et lilla tapet giver en følelse af luksus og kreativitet. Når folk tænker på lilla tapeter, forvandles deres ansigtsudtryk til tydelig forvirring. Lilla er en farve, som mange anser fLæs mereor at være dristig, selvom den er en farve med en klassisk historik. Lilla er en kombination af rød og blå, og den er sjælden at finde i naturen. Måske er det derfor, at den har fået så eksklusiv en status. Lilla er en farve, som man ganske enkelt elsker eller hader. Når du indretter med lilla, kan du skabe mange gode effekter. Et vigtigt faktum er, at lilla også er en af de farver, vi mennesker har sværest ved at skelne. Specielt hvis det er lysere toner af lilla. Påvirkningen fra andre lyskilder kan få den til at virke blå.

Lilla tapet – effekt

Vil du gerne give dit rum en lidt luksuriøs følelse, så er lilla den perfekte farve til dit tapet. Lilla kan enten være en dramatisk farve eller harmonisk farve alt efter nuancen og den mætning, du vælger. I kombination med den øvrige indretning kan du få et rum, som kan få dig til at føle velvære, ro og en behagelig kreativitet. Et lilla tapet passer godt ind i stuen. Med den rigtige nuance kan du give stuen en sofistikeret følelse. At bruge lilla som baggrundstapet med de øvrige vægge i hvidt kan give de hvide vægge en douce, blå nuance og skabe en harmonisk følelse i hele rummet. Det er også en kombination, som er forholdsvis let at indrette med, fordi sort og gråt passer godt til lilla.

At indrette med et lilla tapet

For at få så meget som muligt ud af det lilla tapet, gælder det om at planlægge, hvordan resten af rummet skal indrettes. Har du valgt en mættet lilla, gælder det om at have en indretning, som ikke clasher med det lilla tapet. Fx er lilla og orange en svær kombination, fordi begge farver er dominerende. Så vælg, om det lilla tapet skal være dominerende i rummet eller være en passiv baggrundsfarve i forhold til den øvrige indretning.

Lilla som baggrundstapet

Hvis du vil skabe ekstra plads i rummet, er lilla en farve, som du kan bruge i en lettere nuance, og så som baggrundstapet. Når du indretter med lilla som baggrundstapet, skal du tænke på, hvordan lyset vil reflektere på tapetet og tilbage ind i rummet. Sort, lysegrå og hvid er farver, som passer godt sammen med lilla.

Photowall har et godt udvalg af lilla tapeter

Hvis du skal tapetsere, synes vi, det absolut er værd at overveje farven lilla, fordi det giver den der lille ekstra følelse af luksus og harmoni. At tapetsere et walk-in closet i lilla med detaljer i sort og gråt er en rigtig klassiker.
Produktoplysninger

Hurtig levering

Din bestilling sendes inden for 1-3 dage, og du har altid fri fragt. Tapetlim er inkluderet.

100% garanti

Vi vil kun have tilfredse kunder. Derfor har du altid 30 dages returret, og du får pengene tilbage, hvis du ikke er tilfreds.