By Passionate People

Vi tror på, at rummets vægge påvirker, hvordan vi har det! Hos os kan du finde tapeter og billeder, der passer til lige præcis dig. Med passion og omtanke hjælper vi dig med at få dit hjem til at afspejle din personlighed.

Vores historie

Ideen til Photowall blev skabt i 2006 af brødrene Charlie og Niklas Johansson, som syntes, at udbuddet af personlig vægkunst var ret begrænset. Med en teknisk baggrund og en stor interesse for design besluttede de sig for at prøve noget nyt: at trykke tapeter digitalt. Uden nogen erfaring med trykketeknologi købte brødrene deres første trykpresse i 2006 – og det var startskuddet til Photowall. En virksomhed, hvor fokus var kvalitet, kreativt design og skræddersyede produkter. Photowall er i dag en veletableret virksomhed med kontorer og egen tapetproduktion i Stockholm. Men ligesom i starten er vi stadig drevet af lysten til at skabe og til konstant at afprøve nye idéer.

Kreativitet og design til dig

Vores kunder styler deres vægge med tapeter eller print, de kan lide, og som udtrykker deres personlige stil. Vi er konstant på udkig efter nye designere, kendte mærker og spændende illustratorer, så vi kan tilbyde inspirerende vægdesign. Vi ønsker, at alle skal have mulighed for at udtrykke deres kreativitet på væggene med motiver og mønstre, der passer til lige præcis dem.

Vi elsker innovation

Vi ser væggen som et kæmpe lærred, hvor vores kunder kan være kreative med farve og form. Med digital trykketeknologi gør vi det muligt at skabe næsten alt, uanset om det er dit eget billede, et tapetmotiv, der strækker sig over hele væggen, eller et print. At være en fuldstændig digital virksomhed betyder også, at vi kan printe én bestilling ad gangen – efter dine mål og dine ønsker.

Made in Sweden, with love

På vores kreative hovedkontor i Stockholm har vi både kontorer og tapetproduktion, og vores produkter fremstilles altid med størst mulig nøjagtighed. Vi holder produktionen lokalt for at sikre produkternes kvalitet og sørge for, at alle, der arbejder med produktet, trives og har det godt.

Vi håber, du nyder miljøet lige så meget, som vi gør. Vil du læse om, hvad vi gør for at minimere vores påvirkning af miljøet, kan du tage et kig på vores miljøpolitik.

Hjemmet fortæller historien om, hvem man er eller vil være. Det er en spejling af en selv, hvad man kan lide, og hvordan man gerne vil have, at andre skal opfatte én. Der finder man trygheden, og der lever man den største del af sit liv. Vi tror på, at rummets vægge påvirker, hvordan vi har det. Derfor er det vores opgave at hjælpe mennesker med at fylde det med mere end bare maling. Hos os kan du finde det, der passer til lige præcis dig. Og hvis ikke, så skaber vi det til dig. Med passion, omtanke og glimt i øjet hjælper vi dig med at få dit hjem til at afspejle din personlighed. For det spiller ingen rolle, hvem du er, og hvad du kan lide – vi tror, at livet bliver sjovere, hvis man er mere personlig.