Natur

Tapet der er inspireret af vores imponerende natur, har evnen til at få et værelse til nye højder. Et smukt fremstillet fototapet kan gå endnu længere, ved at afbillede en specifik naLæs mereturlig scene, som enten er fuld af spænding og vibrerende farver eller mere beroligende toner, hvormed der skabes en mere fredelig stemning. Mange af vores fototapet designs kan indfange med deres iøjnefaldende billeder, såsom en åndeløs scene skabt af Mother Nature. På andre tider er man måske mere interesseret i mere tankefulde naturlige scener, som dermed er ideelle til f.eks. et soveværelse eller et andet afslappende sted i hjemmet.

Naturlig valg

Vægdekoration der tager sin inspiration fra den store naturlige verden, betyder at den virkelig er varieret. Hvis du overvejer et naturligt fototapet som en del af inde indretningsplaner, så er det sikkert bedst at tænke over hvilken scene du mener vil være bedst for værelset. For det første, lad os se vand som værende et naturligt tema. Du vil sandsynligvis først tænke på hurtigt flydende vand med bølger eller vandfald, som værende det naturlige valg til et badeværelse. Men det er ikke den eneste måde hvorpå naturligt vand kan se flot ud i en beboelse. Reflekterende sø panoramaer og stille havscener skaber den helt rigtige form for afslappende stemning, hvilket betyder det passer perfekt til steder hvor man skal slappe af. Men så igen, hvis du ønsker den energi der kommer fre brusende vand, måske i et motionsrum i hjemmet, så vil dynamiske vandfald eller flydende floder måske være det bedste valg. Når det kommer til vand, vil dens glitrende brillians altid reflektere hvad der er omkring, så overvej dette når der arbejdes med farver. Vand og sten i neutrale farver passer ind de fleste steder, men de vibrerende farvetoner i bregner og træer tæt ved vandkanten, giver en mere fordelagtig tilgang til farver.

Sæsonmæssige overvejelser

Det mest vidunderlige ved naturen er at den altid ændrer sig. For virkelige at reflektere den naturlige verden, anbefales det at tænke over de forskellige sæsoner. Vinterlige scener der er fyldt med hvidt sne og en krystalklar blå himmel, skaber et fantastisk attraktivt fototapet i mange hjem og kontorer. På den anden side vil de fyldige røde, gule og gyldne farver fra en efterårsskov og avenuer frembringe en blødere tone, som passer perfekt sammen med blødere møbler, som en del af ens indretningsplaner. Når det kommer til noget der er klart, og skaber et billede af, kig på mig, skal man tænke på sommer. De vibrerende gule Van Gogh solsikker sammen med den grønne farve på markerne, skaber en stemning som varer hele året. Til sidst vil det blødere udseende af tidlig forår skabe billeder der minder mere om gendannelse, hvad enten det er i form af blomster på en klokkehyacint mark, nye vækster eller den rige gule farve fra påskeliljer, som minder alle om at det er forår.

Funklende skylines

Hvis du tror at en skyline kun kan betyde bybilleder, så tro om! Himlen er et naturligt emne for fremtidig tapet, eftersom det skaber en fantastisk følelse af dybde i værelset, hvilket er perfekt hvis du ønsker det skal syne større end det rent faktisk er. Rene himmelbilleder, måske med nogle få dunagtige skyer der passerer forbi, skaber en imponerende følelse af plads, og en mental frihed. Dog vil skylines med en horisont, hvor jorden bliver forbundet med himlen, være ideelle til at forlænge dybden af et værelse, med en smart naturlig illusion. Alle som anvender tapet i deres værelse med et himmelbillede med en horisont, skaber illusionen om et ekstra vindue, et der kigger ud på verden hinsides. Hvad der er fantastisk, er at du kan vælge den scene som dette vindue skal kigge ud af - alt lige fra en tidlige morgentåge over en bjergkæde, til de mystiske grønne nuancer i Nordlyset der skinner over en nordisk skov. Foruden det naturlige udseende af den blå himmel, vil solopgange og solnedgange tilbyde mange forskellige farvetemaer. Fra dit valg af fototapeter og andre koordinerende tapeter, vil farver som gul, brændt orange og dyb rød være et perfekt valg. Og hvis du ikke mener det virker, hvad med en nattehimmel, med strålende hvide stjerner der blinker over en dyb blækagtig blå fløjlsfarve?

Naturen - den ægte designer

Når man tænker på den form for tapet der er blevet fremstillet igennem årene, kan det ikke komme som nogen overraskelse at naturlige elementer altid har været en central del af disse designs. Overvej mønstrene som skabes af blade eller skaller, begge bliver ofte gentaget, og mosaikker på mange forskellige måder. Fototapeter kan drage fordel af disse features for at skabe utrolige geometriske mønstre, dog på en meget større skala. Se f.eks. den næsten matematiske elegance ved en marineskal. Stadig ikke overbevist? Hvad med de skrøbelige kvaliteter i det beskedne ahornblad, som er et andet ideelt valg for fototapeter til mange forskellige former for værelser. Den samme form for effekt kan findes i mange skovscener. De smukke bare grene fra nærtstående løvfældende træer om vinteren, er særdeles effektiv når det kommer til dette.
Produktoplysninger

Hurtig levering

Din bestilling sendes inden for 1-4 dage, og du har altid fri fragt. Tapetlim er inkluderet.

100% garanti

Vi vil kun have tilfredse kunder. Derfor har du altid 30 dages returret, og du får pengene tilbage, hvis du ikke er tilfreds.