Fototapeter

Et mønstret fototapet til entréen, et strukturtapet til stuen eller et farverigt motiv til børneværelset – med fototapeterfra os kan du ændre stemningen i ethvert rum. Alle vores håndLæs mereplukkede fototapeter fås i et bredt udvalg – lige fra flotte bogreoler og grafiske motiver til magiske skove og storslået udsigt over storbyen. Vi printer dit favoritmotiv på bestilling og sender det til dig inden for 1-4 dage. Altid med fri fragt. Tapetlim er inkluderet.

Fototapeter online

Vi er af den opfattelse, at det skal være hurtigt og nemt at handle hos os. Derfor kan du besøge vores shop 24 timer i døgnet, og du kan bestille dit fototapet direkte fra sofaen. For at hjælpe dig med at finde det, du leder efter, har vi inddelt vores motiver efter rum, farve og tema. Vi printer alt på bestilling og har ikke brug for at have noget lager, hvilket betyder, at dit favoritmotiv ikke kan blive udsolgt.

Bestil fototapet – nemt og sikkert

Når du bestiller fra vores shop, slipper du for lange køer og overfyldte butikker. Du lægger nemt dit fototapet i indkøbskurven ved bare at klikke på det – du behøver ikke noget medlemskab. I kassen vælger du, hvilken betalingsmetode du foretrækker. Vil du læse mere om, hvordan du handler sikkert hos os? Så gå ind på vores bestillings- og betalingsmetodeside. Du er også velkommen til at kontakte vores kundeservice.

Tapetser en fotovæg

Kreativt og personligt. Med vores fototapeter kan du nemt skabe en fotovæg og på den måde ændre stemningen i et rum. Du kan tapetsere en fotovæg ud fra din interesse, hvilken følelse du ønsker at skabe i rummet, eller hvad du gerne vil opleve. Vi printer dit favoritmotiv efter dine mål og sender fototapetet i nummererede længder, så det er nemt for dig at montere dem på væggen i den rigtige rækkefølge. Vil du have flere monteringstips? Så kan du downloade vores monteringanvisning.

Fototapetgalleri

Beklæd dine vægge med dine favoritmotiver i stort format. Klassiske skove og strande, eventyrlige børnemotiver fra populære film, popstjerner og storslåede bygninger. Her finder du motiver i støvet rosa, havblå, limegrøn og denim. Byer, broer, huse og veje. Eller hvorfor ikke fototapeter med fodbold, skiløb, surfing eller cykling. I vores butik er der tusindvis af motiver til alle.

Uendelige muligheder med et fototapet

Med fototapeter er det nemt at forvandle en hvid væg til unik vægkunst. Du kan tapetsere med fantastiske billeder på store overflader, så du gør rummet hyggeligere. Eller du kan beklæde vægge i små, lukkede rum med motiver i lyse farver for at skabe mere plads. Med vores fototapeter vælger du selv, hvilke mål de skal have, og finder du et motiv, du godt kan lide, men som ikke rigtigt passer, så kan vores billedredigeringsfolk hjælpe dig med at tilpasse billedet på den bedste måde. Tiloversblevet motiv kan bruges til krealeg med børnene, til påskedekoration eller endda en fødselsdagsfest. Tag et kig i vores magasin for at få tips og idéer til, hvordan du kan lege kreativt.

Fototapeter til forskellige rum og stilarter

Photowall sørger for, at du kan skabe dit helt eget personlige rum med fototapet – uanset om du beskriver din stil som minimalistisk, farvestrålende, rustik eller landlig. Uanset hvilket motiv du vælger til dit fototapet, vil det bidrage til en harmonisk atmosfære, give inspiration og bringe leg og glæde ind i alle rum: børneværelset, stuen, entréen og køkkenet. Ud over til rum i hjemmet passer vores fototapeter til vægge i kontorer, butikker, showrooms og andre offentlige miljøer. Kontakt os, hvis du har brug for tips eller hjælp til, hvordan du kan tilpasse dit favoritmotiv på den bedste måde.

Nemt at tapetsere

Vidste du, at det er nemt at få lavet et fototapet hos os? Det eneste, du skal gøre, før du bestiller dit motiv, er at måle væggen, både i bredden og højden. Når du skal sætte dit tapet op, kommer du lim direkte på væggen og sætter de nummererede paneler op side om side. Pulverlim og en monteringanvisning medfølger i pakken, og vi anbefaler, at du tager et kig på vores monteringsvideo, før du begynder.

Standard- eller førsteklassesmateriale?

Vi har to forskellige fototapetmaterialer – standard og førsteklasses. Begge materialer er trykt på et formstabilt og slidstærkt ikke-vævet materiale. Det, der adskiller dem, er, at førsteklassesmaterialet har et ekstra lag, der gør, at det er ridsefast, refleksfrit og kan rengøres med rengøringsmiddel.

Tapetser med stil

Når du tapetserer med stil, er det ikke ensbetydende med, at du skal følge den nyeste trend, eller at du er nødt til at vælge noget, der er egentlig ikke din smag. Tværtimod. At tapetsere med stil betyder, at du skal finde din stil og vælge det fototapet, du kan lide. Med et fototapet kan du vise, hvem du er, og sætte din personlighed på væggen. Find dit favoritmotiv nedenfor, uanset hvad det er.
Produktoplysninger