Eget billede på lærred

Det er nemt at skabe et personligt billede på lærred. Du uploader dit eget fotografi eller en illustration og vælger, hvilken størrelse billedet skal have. Vi trykker dit billede på lLæs mereærred efter bestilling og sender det til dig inden for 1-4 dage – og du skal ikke betale nogen fragt.

Eget billede på lærred – sådan fungerer det

Det spiller ingen rolle, hvilket billede du vil trykke, så længe det er i tilstrækkelig høj opløsning. Alle billeder, uanset om det er et foto eller en illustration, skal have mindst en pixel pr. millimeter i billedet. Det betyder, at hvis du vil trykke et lærredsbillede, som er 60 x 60 centimeter, så skal du uploade et billede, som er mindst 600 x 600 pixels i et valgfrit billedformat. Hvis du er i tvivl om billedets kvalitet eller størrelse, er du velkommen til at kontakte os. Hvad dit eget lærredsbillede kommer til at koste, afhænger af, hvilken størrelse du ønsker. Hvis du vil se det samlede beløb, kan du angive dine ønskede mål herunder. Lærredsbilledet leveres derefter færdigmonteret og er klar til at hænge op med det samme. Du kan bestille et billede på lærred ud fra dit eget billede, og du kan få det med eller uden blindramme. Hvis du vælger et billede med ramme, sendes billedet umonteret, så det ikke bliver beskadiget under fragten. Men alt, hvad du skal bruge for at samle dit billede på lærred, følger med i pakken. Vi vedlægger også en vejledning, som trin for trin viser, hvor nemt billedet på lærred kan monteres. Prisen på dit billede på lærred afhænger af, hvilken størrelse du vil have, og om du bestiller det med eller uden ramme. For at se det samlede beløb kan du indtaste dine ønskede mål nedenfor.

Eget billede på lærred

Måske har du et supergodt billede af hele familien, du gerne vil bruge? Måske har du været på en fantastisk rejse og har taget billeder af steder og bygninger, du aldrig har set før? Eller måske har du skabt et mønster med geometriske former og glade farver? Det er alt sammen billeder, som kan blive til unikke billeder på lærred. Det, du skal gøre for at skabe et billede på lærred ud fra dit eget personlige billede, er at uploade en billedfil i høj opløsning. Det er alt. Du kan endda også indsende et håndtegnet mønster, hvis du gerne vil bruge det. Tag et billede af dit mønster – eller endnu bedre – scan det, og send det til os.

Dit personlige billede på lærred

At skabe noget selv giver både kreativiteten frit løb og et mere personligt resultat. Et personligt billede på lærred kan faktisk være hvad som helst. Det kan være en tegning, som dit barn har tegnet, et mønster, du selv har skabt, et gammelt foto, du har fundet, eller et billede, som blev taget på familieferien. Uanset hvilket billede, du vælger, vil dit personlige billede på lærred bidrage til en mere personlig atmosfære i dit hjem.

Billede på lærred fra et foto

Er du blevet gift, har du rejst eller fået et barn? Ud af de mange fotos, du tog, var der måske ét, du var specielt vild med. Lad det ikke bare ligge på usb-stikket eller på din computer. Brug det til at skabe et personligt billede på lærred. Det eneste, du skal gøre, er at uploade fotoet, vælge hvilken størrelse dit billede på lærred skal have, og hvilken kant du vil have til billedet. Så tager vi os af resten. Så snart du har lavet din bestilling, trykker vi dit billede på lærred og sender det til dig inden for 1-4 dage.

Vil du ændre noget på dit billede?

På et billede kan der nogle gange være noget, som ikke rigtig passer ind. Det kan være en persons arm, som ses på familiebilledet, eller en person, der gik forbi, da du fotograferede et sted eller en bygning. Eller måske blev farven på billedet ikke helt rigtig, som du havde tænkt dig. Så kan vores dygtige grafikere hjælpe dig. De kan ændre farver, fjerne eller føje ting til og til en vis grad ændre proportioner i billedet. Du kan altid sende dit billede til os og fortælle, hvilke ændringer du gerne vil have lavet – så vender vi tilbage med information om, hvad der er muligt, og giver dig en pris.

Billede på lærred af højeste kvalitet

Vi sælger kun billeder på lærred af højeste kvalitet, i både materiale og tryk. Inden vi sender dit billede på lærred, pakker vi det omhyggeligt med beskyttelsespapir i en slidstærk papkasse, som er fremstillet af genbrugspap. Har du spørgsmål om materiale eller levering, kan du altid kontakte vores kundeservice.

Billede på lærred til forskellige rum

At lave om derhjemme behøver ikke altid være svært eller tage specielt lang tid. Nogle gange er det nok at skifte et tæppe ud, føje nogle grønne planter til eller sætte noget op på væggen. Et personligt billede på lærred passer både til køkkenet, stuen, soveværelset og børneværelset. Du kan også bruge det i offentlige miljøer som fx kontorer eller butikker.
Produktoplysninger

Dit personlige billede på lærred

Upload dit billede for at se, hvordan det kan tilpasses til et print på den bedst mulige måde.

Vælg billede

Hurtig levering

Din bestilling sendes inden for 1–4 dage (i øjeblikket 5-8 dage), og du har altid fri fragt. Tapetlim er inkluderet.

100% garanti

Vi vil kun have tilfredse kunder. Derfor har du altid 30 dages returret, og du får pengene tilbage, hvis du ikke er tilfreds.