Måltilpassede tapeter og print, fri fragt. Sendes inden for 1-3 dage.

78 77 06 35 78 77 06 35

Eget billede på lærred

Det er nemt at skabe et personligt billede på lærred. Du uploader dit eget fotografi eller en illustration og vælger, hvilken størrelse billedet skal have. Inden du lægger det i indkøLæs merebskurven, bestemmer du også, hvilken kant der skal være på rammen. Vi trykker dit billede på lærred efter bestilling og sender det til dig inden for 1-3 dage – og du skal ikke betale nogen fragt.

Eget billede på lærred – sådan fungerer det

Du kan få trykt alle slags billeder – de skal bare have en tilstrækkelig høj opløsning. Alle billeder, uanset om det er et foto eller en illustration, skal have mindst en pixel pr. millimeter i printet. Det betyder, at hvis du vil have et billede på lærred, som er 60 x 60 centimeter, så skal du uploade et billede, som er mindst 600 x 600 pixels, i et valgfrit billedformat. Er du usikker på billedets kvalitet eller størrelse, kan du kontakte os – så hjælper vi dig uden ekstra omkostning. Du kan bestille et billede på lærred ud fra dit eget billede, og du kan få det med eller uden blindramme. Hvis du vælger et billede med ramme, sendes billedet umonteret, så det ikke bliver beskadiget under fragten. Men alt, hvad du skal bruge for at samle dit billede på lærred, følger med i pakken. Vi vedlægger også en vejledning, som trin for trin viser, hvor nemt billedet på lærred kan monteres. Prisen på dit billede på lærred afhænger af, hvilken størrelse du vil have, og om du bestiller det med eller uden ramme. For at se det samlede beløb kan du indtaste dine ønskede mål nedenfor.

Eget billede på lærred

Måske har du et supergodt billede af hele familien, du gerne vil bruge? Måske har du været på en fantastisk rejse og har taget billeder af steder og bygninger, du aldrig har set før? Eller måske har du skabt et mønster med geometriske former og glade farver? Det er alt sammen billeder, som kan blive til unikke billeder på lærred. Det, du skal gøre for at skabe et billede på lærred ud fra dit eget personlige billede, er at uploade en billedfil i høj opløsning. Det er alt. Du kan endda også indsende et håndtegnet mønster, hvis du gerne vil bruge det. Tag et billede af dit mønster – eller endnu bedre – scan det, og send det til os.

Dit personlige billede på lærred

At skabe noget selv giver både kreativiteten frit løb og et mere personligt resultat. Et personligt billede på lærred kan faktisk være hvad som helst. Det kan være en tegning, som dit barn har tegnet, et mønster, du selv har skabt, et gammelt foto, du har fundet, eller et billede, som blev taget på familieferien. Uanset hvilket billede, du vælger, vil dit personlige billede på lærred bidrage til en mere personlig atmosfære i dit hjem.

Billede på lærred fra et foto

Er du blevet gift, har du rejst eller fået et barn? Ud af de mange fotos, du tog, var der måske ét, du var specielt vild med. Lad det ikke bare ligge på usb-stikket eller på din computer. Brug det til at skabe et personligt billede på lærred. Det eneste, du skal gøre, er at uploade fotoet, vælge hvilken størrelse dit billede på lærred skal have, og hvilken kant du vil have til billedet. Så tager vi os af resten. Så snart du har lavet din bestilling, trykker vi dit billede på lærred og sender det til dig inden for 1-3 dage.

Vil du ændre noget på dit billede?

På et billede kan der nogle gange være noget, som ikke rigtig passer ind. Det kan være en persons arm, som ses på familiebilledet, eller en person, der gik forbi, da du fotograferede et sted eller en bygning. Eller måske blev farven på billedet ikke helt rigtig, som du havde tænkt dig. Så kan vores dygtige grafikere hjælpe dig. De kan ændre farver, fjerne eller føje ting til og til en vis grad ændre proportioner i billedet. Du kan altid sende dit billede til os og fortælle, hvilke ændringer du gerne vil have lavet – så vender vi tilbage med information om, hvad der er muligt, og giver dig en pris.

Billede på lærred af højeste kvalitet

Vi sælger kun billeder på lærred af højeste kvalitet, i både materiale og tryk. Inden vi sender dit billede på lærred, pakker vi det omhyggeligt med beskyttelsespapir i en slidstærk papkasse, som er fremstillet af genbrugspap. Har du spørgsmål om materiale eller levering, kan du altid kontakte vores kundeservice.

Billede på lærred til forskellige rum

At lave om derhjemme behøver ikke altid være svært eller tage specielt lang tid. Nogle gange er det nok at skifte et tæppe ud, føje nogle grønne planter til eller sætte noget op på væggen. Et personligt billede på lærred passer både til køkkenet, stuen, soveværelset og børneværelset. Du kan også bruge det i offentlige miljøer som fx kontorer eller butikker.
Produktoplysninger

Dit personlige billede på lærred

Upload dit billede for at se, hvordan det kan tilpasses til et print på den bedst mulige måde.

Vælg billede

Hvad kommer mit billede på lærred til at koste?

Vi kan ændre billedet

Vil du ændre farver, føje objekter til eller ændre proportioner? Vores dygtige grafikere kan redigere billedet på mange forskellige måder. Fortæl, hvad du godt kunne tænke dig – så vender vi tilbage inden for 1-3 arbejdsdage med pris og information om, hvilke ændringer der kan lade sig gøre. Det er helt gratis at sende os en forespørgsel, og der er intet krav om bestilling.

Vælg nogle af vores produkter, eller upload dit eget billede for at sende en forespørgsel.

Eksempel på ændringer

Sort og hvid

Skift farve

Vintage

Restore

Colour splash

Fjern objekt

Hyppigt stillede spørgsmål

Hvilke mål kan et print af eget billede bestilles i?

Vores print fremstilles efter dine ønskede mål. Vores blindrammer fås fra 40-150 cm i intervaller på ti cm. Hvis du kun vil bestille lærredet, kan du bestille fra 20 og op til 150 cm på den ene led og 600 cm på anden led.

Hvilken størrelse og hvilket format skal mit billede have?

Hvis du er usikker på billedets opløsning, kan vi hjælpe dig med at tjekke billedet inden bestilling. Upload dit billede, scroll ned, og klik på ”Rediger billede” for at få gratis hjælp. Du kan uploade billeder, som fylder op til 1 GB. Hvis billedet er større, kan du sende den til vores kundeservice via en filoverførselstjeneste, photowall.wetransfer.com. Vi tager imod alle billedformater.

Hvilken kant kan jeg vælge?

Du kan vælge sort eller hvid kant, eller at motivet fortsætter ud over kanten.

Hvad er en blindramme?

Vores blindramme er en 30 millimeter tyk træramme, som du selv samler og monterer. Læs, hvordan du monterer printet i vores monteringsanvisning, og se vores monteringsvideo.

Kan jag få hjælp med mit billede, og hvor lang tid tager det at få svar?

Hvis du vil have hjælp til at tjekke opløsningen eller foretage ændringer i dit billede, kan du scrolle ned og klikke på ”Rediger billede”, efter du har uploadet dit billede. Du får svar fra os inden for 1-3 arbejdsdage.

Hvordan fungerer det med levering og betaling?

Information om levering og betaling finder du på siden med vores generelle købsvilkår.

Hurtig levering

Din bestilling sendes inden for 1-3 dage, og du har altid fri fragt. Tapetlim er inkluderet.

100% garanti

Vi vil kun have tilfredse kunder. Derfor har du altid 30 dages returret, og du får pengene tilbage, hvis du ikke er tilfreds.