Måltilpassede tapeter og print, fri fragt. Sendes inden for 1-3 dage.

78 77 06 35 78 77 06 35
Boheme fugle - Beige - Tapet - Stue

49

motiver

Beige tapet

Du kan ikke gå forkert i byen med beige tapet i noget rum. Farven passer ind i de fleste indretningsstile og er let at passe sammen med andre farver, selvom mange mener, at den er kedLæs mereelig og svært at få til at tage sig godt ud. Så hvordan indretter man med beige? Her er nogle af de bedste tips.

Match beige farver med andre farver

Beige er meget neutral, hvilket gør det let at få den til at passe sammen med næsten alt. Men hvis alt i dit rum, herunder tapetet, møblerne og nips, er beige, kan det nemt komme til at se kedeligt ud. Så du skal sikre dig at blande dit beige tapet med stærke, glade farver såsom blå, rød, grøn eller brun. Hvis du bedre kan lide det lidt diskret, passer beige tapet godt sammen med hvide, grå og jordlige toner.

Beige tapet i alle rum

Er din stil provinsiel og en smule romantisk? Så er beige tapet perfekt til dit soveværelse. Match den med en beige, rustik seng og hvidt sengetøj. Red din seng med et gråt tæppe, et hvidt sengetæppe, og giv den lidt farve med blå puder. Hvis du vil have et enklere look, kan du bruge hvide hørlagner og detaljer i træ – perfekt til et luftigt og moderne soveværelse. Beige tapet er ideelt til køkkener, hvor du kan blande beige i flere nuancer: lysebeige tapet, beige gardiner i en lidt mørkere nuancer og beige tallerkener på bordet. Det ser rigtig trendy og hyggeligt ud, hvis du har et køkkenbord og stole i træ og sætter nogle hvide lamper op. Det er rigtig let at bruge beige tapet i stuen, da man kan blande det med mange farver og bruge det i mange stile. Hvis du gerne vil skabe en stil som på et luksushotel, kan du bruge dette tapet sammen med en hvid sofa, et mønstret, beige tæppe og en grå og lyserød lænestol i fløjl. Hvis du gerne vil have et mere moderne look, er det en god idé med kontrast. Find en farverig sofa at bruge det beige tapet sammen med, og tilføj lilla sofapuder, en farverig puftaburet og et gråt tæppe.

Vores top 5 beige tapeter

Vi har en masse beige tapeter – alt fra beige blomster med hvide detaljer og abstrakte beige mønstre til børnemotiver og fugle med flotte detaljer. Her er vores top 5, så du kan få et bedre overblik.

Botanica – Beige by Byracka

Et beige tapet med en kaskade af blomster og sjove fugle med mange detaljer. Fungerer godt i alle rum, herunder børneværelser, stuer og entréer. De er meget populære hos både børn og voksne.

Frames – Beige af Ingela P Arrhenius

Et beige tapet med legende dyr, bl.a. en elefant, der er klædt på, samt en tiger med en monokel. Et charmerende motiv i børneværelset, hvor man kan få øje på nye detaljer hver dag.

Ohoy – Fine Little Day

Et sjovt mønster med en beige baggrund, der er tegnet med farver af det otteårige barn Otto Dunker. Det liver et børneværelse op, men fungerer også godt i en stue eller i et køkken. Eller hvorfor ikke i alle værelserne af sommerhytten?
Produktoplysninger
  • Viser 1-49 af 49 motiver

Hurtig levering

Din bestilling sendes inden for 1-3 dage, og du har altid fri fragt. Tapetlim er inkluderet.

100% garanti

Vi vil kun have tilfredse kunder. Derfor har du altid 30 dages returret, og du får pengene tilbage, hvis du ikke er tilfreds.