Beige tapet

Du kan ikke gå galt i byen med beige tapet i alle rum. Farven passer til de fleste indretningsstile og er nem at matche, men mange synes alligevel, at farven er kedelig og vanskelig aLæs meret få til at se godt ud. Så hvordan indretter man sig med beige? Her er vores bedste tips.

Match beige med andre farver

Beige er meget neutral, hvilket gør den nem at koordinere med næsten alt. Men hvis du gør alt i dit værelse beige, herunder tapet, møbler og tilbehør, vil dit værelse hurtigt virke kedeligt. Så sørg for at matche dit beige tapet med stærke, glade farver som blå, rød, grøn eller brun. Hvis du er mere til diskrete farver, passer beige tapet også godt sammen med hvidt, gråt og trætoner.

Beige tapet i alle rum

Er din stil provinsiel og en smule romantisk? Så er beige tapet perfekt til dit soveværelse. Sæt det sammen med en beige rustik seng og hvide linnedgardiner. Prøv at gøre din seng med et gråt tæppe, hvide sengetæpper og for at få et farvestrålende indslag kan du tilbehør med blå sengepuder. Hvis du ønsker et mere enkelt look, kan du bruge hvide linnedækkener og trædetaljer - perfekt til et luftigt og moderne soveværelse. Beige tapet er ideelt til køkkener, hvor du kan turde blande beige i mange nuancer: lys beige tapet, beige gardiner i en lidt mørkere nuance og beige tallerkener på bordet. Tilføj et køkkenbord og stole i træ og sæt hvide lamper op for et look, der er både trendy og hyggeligt. Det er en leg at style med beige tapet i stuen, da det passer godt sammen med en lang række forskellige stilarter og farver. Hvis du gerne vil genskabe stilen fra et luksushotel, skal du matche tapetet med en hvid sofa, et beige mønstret tæppe og en grå eller lyserød fløjlslænestol. Hvis du vil have et mere moderne look, skal du tilføje kontraster, finde en farverig sofa, der passer til det beige tapet, lyserøde og lilla sofapuder, en farverig puf og et gråt tæppe.

Vores top 5 beige tapeter

Vi har masser af beige tapeter, alt fra beige blomster med hvide detaljer og abstrakte beige mønstre til børnemotiver og fugle med fine detaljer. Her har vi udvalgt vores fem bedste for at give dig et bedre overblik.

Botanica - Beige af Byracka

Et beige tapet med kaskader af blomster og legesyge fugle i fine detaljer. Fungerer godt i næsten alle rum, herunder børneværelser, stuer og haller. Meget populært hos både voksne og børn.

Frames - Beige af Ingela P Arrhenius

Frames - et beige tapet med legesyge dyr, der spænder fra en velklædt elefant til en tiger med monokel. Et charmerende motiv til børneværelser med nye detaljer at opdage hver dag.

Ohoy - Fin lille dag

Et legende mønster med en beige baggrundsfarve tegnet af den 8-årige Otto Dunker. Liver ethvert børneværelse op, men fungerer lige så godt i en entre eller et køkken. Eller hvorfor ikke i alle rum i sommerhuset?

Beige og grønt verdenskort

Et verdenskort i beige. Passer godt ind overalt, fra soveværelser og børneværelser til køkkener og stuer. Hæng det op på væggen i dit barns værelse, og det vil have den ekstra fordel at være en kilde til viden i tapetform.

Bogreol - træ - lang - beige

Et tapet til en bogreol i en skøn beige farve. Tapetser en væg i stuen væg eller en accentvæg i soveværelset med beige bogrygge.
Produktoplysninger
  • Viser side 1 af 1 sider