Entrétapeterog entréindretning

Din entré er det rum, der sætter scenen for resten af dit hjem. Den er ofte ret lille i forhold til gulvplads, men der skal være plads til mange ting - alt fra tøj og sko til opbevariLæs mereng af paraplyer, huer og vanter. Her er vores bedste tips til at finde smarte opbevaringsløsninger, vælge halltapet, der får din entre til at virke større, og til at personliggøre rummet godt. Når du kommer hjem efter en lang arbejdsdag, er entréen det første rum, du ser, og det første rum, dine venner ser, når de kommer på besøg. Derfor er det vigtigt, at både gangen og gangtapetet føles indbydende og personligt. Du kan bruge rummet som et smugkig til at afsløre for gæsterne, hvilken stil du har i resten af dit hjem. Det første skridt, når du restylerer din entré, er at tænke på den følelse, du ønsker, når du kommer hjem. Føler du dig glad, når du går ind i gangen? Virker den lys eller mørk? Føles det rodet eller trangt? På baggrund af dette er det nemmere at få en idé om, hvad du måske skal ændre. Du bør f.eks. overveje opbevaring, hvis området føles rodet. Og hvis det føles trangt, bør du overveje at investere i noget nyt, lyst tapet til gangen.

Stil gangen efter dine behov og dens størrelse

Hvilke møbler du skal vælge til din entre afhænger af dens størrelse, og om den er lang og smal eller firkantet. Dine behov og din families behov er også vigtige. Start med at lave en skitse for at se, hvordan du kan bruge pladsen bedst muligt. Hvis du har en rummelig gang, kan opbevaring være på gulvet, f.eks. i en skobænk, som du også kan sidde på, når du tager dine sko af. Eller du kan have kurve på gulvet til opbevaring. Men hvis du ikke er så heldig at have meget gulvplads, er vores bedste råd at tænke opad. Brug væggen til opbevaring og sæt kroge og hylder op. Hvis gangen er ret smal, er vores bedste tip at style med runde tæpper, gangtapet med vandrette mønstre og store spejle. Et spejl er også ideelt til det sidste blik på dit hår eller tøj, inden du går ud. Hvis du har børn i hjemmet, er det en god idé at hænge kroge til deres tøj i en højde, de kan nå. På den måde vil deres udendørstøj være inden for rækkevidde, når de går i skole om morgenen. Du kan også sætte kasser eller kurve i børnenes højde til huer, vanter eller buskort. Hvis du føler dig vovet, når det gælder tapet, kan du lade de små komme med og være med til at vælge tapetmotivet.

Hallelys - vores bedste tips

Den rette belysning gør hele forskellen, når det gælder om at få en gang til at føles lys og indbydende. En flot loftslampe, der giver god almen belysning, kan også være et stilfuldt tilbehør. Og selv om rummet normalt ikke er et sted, hvor man normalt slapper af eller læser, er stemningsbelysning stadig vigtig. Det gør gangen mere indbydende. Gå efter væglamper og lyskæder, hvis du har et lille område. Eller sæt en lampe eller et stearinlys på skobænken. Belysning er endnu vigtigere, hvis du har mørkt gangtapet eller en lille gang.

Tapetmønstre og indretning

Hallen er et rum, hvor du kan turde prøve noget nyt. Gangarealer er ofte små, og der bruges ikke meget tid der, så du bliver ikke så let træt af det som i andre rum. Gå amok med lyst, stort mønstret halltapet, der giver liv til rummet, eller prøv en dørmåtte i smukke farver for at skabe en hyggeligere følelse. Hvis du vælger tapet i en mørk farve, skal du matche det med dæmpede nuancer på hylder og andre møbler for at få et flot look. Hallen er også et rum, hvor du kan være kreativ med smarte løsninger. Byg din egen bænk til at sidde på, som også skjuler familiens sko. Eller sæt tapet i dejlige mønstre på skabets skydedøre, der skjuler ting som skøjter og skoletasker. Husk også at skabe plads til opbevaring af småting som nøgler, punge og mobiler.

Den bedste måde at tapetsere din entré på

Selv om du tør sætte lyse farver og store mønstre på væggene i din entre, bør du overveje et par praktiske ting, før du vælger dit entretapet. Her er nogle tips til tapetsering: Hvis du har en lille entré, kan du vælge tapet i lyse, kølige farver, så rummet virker større, hvis du vælger tapet i lyse, kølige farver. En anden måde at få gangen til at virke større på er at hænge striber horisontalt i stedet for vertikalt. Men hvis du ønsker, at gangen skal virke mere rummelig, bør du vælge et tapet med lodrette striber. For at få en følelse af endnu mere plads er vores bedste tip at male gulv- og loftsranden i samme nuance som hallens tapet. Hvis din entre har masser af gulvplads, kan du gå amok med mørke farver og store mønstre. Det vil skabe en hyggelig og indbydende følelse.
Produktoplysninger
  • Viser 1-71 af 71 motiver

Hurtig levering

Din bestilling sendes inden for 1–4 dage, og du har altid fri fragt.

100% garanti

Vi vil kun have tilfredse kunder. Derfor har du altid 30 dages returret, og du får pengene tilbage, hvis du ikke er tilfreds.