Entrétapeterog entréindretning

Entréen er det sted, der sætter standarden for resten af dit hjem. Der er også et rum, hvor der ofte er meget lidt vægplads, men hvor der samtidig skal være plads til mange ting, ligeLæs mere fra tøj og sko til opbevaring af paraplyer, huer og vanter. Her får du vores bedste tips til smart opbevaring, hvilke entrétapeter der får entréen til at føles større, og hvordan du gør væggen mere personlig. Når du kommer hjem efter en lang arbejdsdag, er entréen det første, du ser. Det er også det første, dine venner ser, når de kommer på besøg. Derfor er det vigtigt, at entréen og tapetet her føles indbydende og personligt. Du kan også bruge rummet som en slags smagsprøve på, hvilken stil du har i resten af hjemmet. Det første, du skal gøre, hvis du vil lave om i entréen, er at tænke på, hvilken følelse du får, når du kommer hjem. Bliver du glad, når du kommer ind i entréen? Oplever du entréen som mørk eller lys? Føles den rodet eller trang? Ud fra det kan du lettere danne dig et billede af, hvad det er, du gerne vil lave om på. Hvis entréen fx føles rodet, er opbevaring noget, du skal tænke på. Oplever du den som trang, er det måske et nyt tapet i lyse farver, der skal til.

Tilpas entréindretningen efter behov og plads

Hvordan du indretter din entré afhænger af, hvilken størrelse den har, og om den er lang og smal eller kvadratisk. Hvad har du og din familie brug for? Det er også noget, du skal have med i dine overvejelser, når du skal lave om. Start med at lave en skitse for at se, hvordan du kan bruge pladsen bedst muligt. Har du en rummelig entré, er der mulighed for at have opbevaring på gulvet, fx en kommode, som du også kan sidde på, når du tager sko af og på. Du kan også have kurve på gulvet til opbevaring. Er du derimod ikke så heldig at have så mange kvadratmeter, er vores bedste tip at tænke højt. Brug væggen som opbevaring, og sæt kroge og hylder op. Er entréen meget smal, er runde tæpper, et entrétapet med vandrette mønstre og store spejle en rigtig god idé. Et spejl er også perfekt, hvis du lige vil kaste et sidste blik på håret eller tøjet, inden du går ud. Bor der børn i hjemmet, er det godt at huske på, at krogene til deres tøj skal hænge i en højde, de kan nå. På den måde kan de nemt hænge deres overtøj, så det er nemt at finde om morgenen, når de skal i skole. Du kan også montere skuffer og kurve i børnehøjde til deres huer, vanter eller buskort. Er du modig, når det kommer til tapetsering, kan du lade de mindste i familien at være med til at vælge tapetmotiver.

Entrébelysning – vores bedste tips

Hvis entréen skal føles lys og indbydende, er det alfa og omega med at have den rigtige belysning. En flot loftlampe giver en god generel belysning og er en fin detalje i sig selv. Selvom rummet ikke er et sted til hygge og læsning, er stemningsbelysningen vigtig for at gøre det mere indbydende. Sats på de væglamper og lyskæder, hvis du kun har lidt plads. Ellers er det også godt med en lampe eller stearinlys på kommoden. Har du et mørkt tapet i entréen, eller har du en lille entré, er belysningen særlig vigtig.

Tapetmønstre og indretning

Entréen er det rum, hvor du tør afprøve nye ting, fordi det ofte er har et mindre areal og ikke er et rum, du opholder dig så meget i, så du bliver ikke lige så hurtigt træt af ting som i andre rum. Her kan du give den gas med farverige og stormønstrede entrétapeter, som lyser op, eller en dørmåtte i skønne farver, så du skaber en mere hyggelig stemning. Hvis du vælger et tapet i en mørk farve, er det en god idé at matche med matte farver på reoler og andre møbler. Det er også et sted, hvor du kan være kreativ med smarte løsninger. Du kan fx bygge en bænk, som du kan sidde på, og som samtidig kan skjule hele familiens sko, eller tapetsere garderobeskabets skydedør i et smukt mønster, der skjuler både skøjter og skoletasker. Husk også at lave opbevaring til små ting som nøgler, punge og mobiltelefoner.

Tapetser din entré på den bedste måde

Hvis du kaster dig ud i lyse farver og store mønstre i din entré, er der et par ting, du skal overveje, før du vælger tapet til entréen. Her er nogle tapettips:
  • Har du en mindre entré, kan det være bedre at vælge et tapet i lyse, kølige farver, så rummet føles lidt større.
  • En anden måde at få entréen til at føles større på er at placere striber vandret i stedet for lodret.
  • Hvis du hellere vil skabe plads, kan du vælge et tapetmed lodrette striber, og for at få endnu mere plads er vores bedste tip at male gulv- og loftslister i samme farve som entrétapetet.
  • Har du en entré på mange kvadratmeter, kan du kaste dig ud i mørke farver og store mønstre – det skaber en hyggelig og indbydende atmosfære.
Produktoplysninger
  • Viser 1-76 af 76 motiver

Hurtig levering

Din bestilling sendes inden for 1-4 dage, og du har altid fri fragt. Tapetlim er inkluderet.

100% garanti

Vi vil kun have tilfredse kunder. Derfor har du altid 30 dages returret, og du får pengene tilbage, hvis du ikke er tilfreds.