Kontor

Uanset hvad du bruger din arbejdsplads til - hjemmearbejde, afslapning i et inspirerende hjørne eller håndværk og lektier - skal den have plads nok til opbevaring, kontorteknologi og Læs mere-udstyr og kreative aktiviteter. Her får du vores bedste råd om tapet, opbevaringsløsninger og andre idéer til at finde det perfekte design til dit hjemmekontor. Hvis du deler et kontor med andre, har du måske ikke meget indflydelse på indretningen, men hvis du arbejder hjemmefra, er det vigtigt at indrette et kreativt arbejdsområde, hvor du er glad. Start med at tænke over, hvad du har brug for i form af specifikke funktionaliteter og opbevaringskrav samt hvilken type kontortapet du kan lide og hvilken stil du foretrækker. Nu er det tid til at finde noget inspiration. Besøg butikker for at teste komfortable og stilfulde kontorstole, se på de bedste opbevaringsløsninger, tjek smart kontorteknologi og find smukke tapeter. Følg også Pinterest boards med masser af smukke kontorbilleder til at inspirere dig. Prøv at skabe en balance mellem struktur og kreativitet. Glem ikke at gemme inspirerende klip og billeder på moodboards og tilføj opbevaringsplads til papir og håndværk.

Møbler og tapet til kontoret - nogle idéer

Skrivebordet og skrivebordsstolen er de vigtigste stykker af kontormøbler, men det kan være din største udfordring at finde et skrivebord og en stol, der både er stilfulde og funktionelle. Kig efter et skrivebord, som du kan hæve og sænke, hvis du har tendens til at arbejde mange timer i træk. Kontorstolen skal kunne indstilles til forskellige positioner og være let at rulle, selv på gulvtæpper. Hvis det er muligt, så placer skrivebordet i nærheden af et vindue for at få din daglige dosis dagslys og for at få noget andet at hvile øjnene på en gang imellem. Vi har sagt det før, men vi siger det igen - opbevaring er alt på et hjemmekontor. Indret med et opbevaringsskab, et skrivebord eller sæt nogle hylder op over skrivebordet. Glem ikke at sætte liv i al den funktionelle opbevaring med nogle stilfulde kontortapeter, men undgå store mønstrede tapeter og mørke tapetmotiver, hvis du har begrænset plads.

Arbejdsbelysning

Når stolen, skrivebordet og tapetet er sorteret, skal du sørge for at være ekstra opmærksom på belysningen. Invester i en skrivebordslampe med lysdæmper. Indbyg også noget almen belysning med en lysdæmper. Hvis du har mørkt kontortapet, så sæt nogle retningsbestemte spots op. Hvis arbejdsområdet ikke har noget vindue, er vores bedste tip at bringe naturen indenfor med tapet. Prøv et fredeligt skovbillede, en åben mark, der giver indtryk af rum eller romantiske blomster.

Smarte løsninger

En magasinholder til tapetruller, en tråd eller et panel til inspirationsbilleder, en rulle slagterpapir til dine noter og skitser, skotøjsæsker beklædt med tapet til opbevaring, en MDF-plade til noter og billeder eller kroge til håndværksmaterialer - arbejdsplads er et område med uendelige muligheder for kreativitet. Enhver gør-det-selv-løsning til forenkling af opbevaringen vil give mere plads til dit arbejde og gøre det mere behageligt at være i rummet.

Interiørindretning og idéer til tapet

Bare fordi det er et kontor, betyder det ikke, at det behøver at være kedeligt og upersonligt. Lad farver, tapetmotiver og indretning være i overensstemmelse med resten af dit hjem. Inddrag personlige detaljer som f.eks. fotos, og skab en god blanding af gammelt og nyt, materialer og former. Tekstiler i form af et tæppe eller gardiner kan gøre underværker, og glem ikke planter. Blomster og grønt giver inspiration og hjælper også med at rense luften, så sæt en smuk plante lige på dit skrivebord. Og husk at holde skrivebordet så fri for ledninger og kabler som muligt. Vær kreativ, når du vælger tapet til dit hjemmekontor. Du kan sætte tapet i et mønster, du kan lide, på den nederste halvdel af væggen og male den øverste halvdel. På den måde undgår du, at rummet føles rodet, når du begynder at sætte moodboards og inspirerende billeder op. Dæk dine opbevaringsbokse med samme motiv som på væggen, eller ram resten af tapetet ind som en plakat for at få et legende touch. Uanset hvilken stil du ønsker eller hvilket tapetmotiv du vælger, er der her nogle ting, du skal overveje, inden du tapetserer. Det perfekte tapetmotiv til at få rummet til at føles større ville være i pastelrosa, lysegrå eller hvid. Dekorative detaljer fungerer godt i mørkere nuancer. Blåt tapet giver en følelse af fred og ro, og det er også med til at sænke stressniveauet. Et gult motiv er måske ikke den første farve, man tænker på til et kontor, og alligevel udstråler gult tapet tonsvis af energi og forbedrer din evne til at tænke.
Produktoplysninger
  • Viser 1-66 af 66 motiver

Hurtig levering

Din bestilling sendes inden for 1–4 dage (i øjeblikket 5-8 dage), og du har altid fri fragt. Tapetlim er inkluderet.

100% garanti

Vi vil kun have tilfredse kunder. Derfor har du altid 30 dages returret, og du får pengene tilbage, hvis du ikke er tilfreds.