Kontor

Et inspirerende og afslappet hjørne til dig, der arbejder hjemme, men også et sted til lektielæsning og kreahygge. Uanset hvad du bruger din arbejdsplads til, skal der være god plads Læs meretil opbevaring, værktøj og ikke mindst skaberlyst. Her er vores bedste tapettips, opbevaringsløsninger og idéer til, hvordan du indretter hjemmearbejdspladsen på bedst mulige måde. Deler du et kontor med andre, er det måske ikke så let at påvirke, hvordan indretningen skal se ud, men arbejder du hjemme, er det vigtigt at skabe en kreativ arbejdsplads, hvor du trives. Start med at tænke på, hvad du har af behov, hvilke funktioner der kræves, hvor meget opbevaring du har brug for, hvilke kontortapeter du kan lide, og hvilken stil du gerne vil have. Derefter er det tid til at begynde at indsamle inspiration. Gå ind i forskellige butikker for at prøvesidde kontorstole, så du finder den rigtige. Se på smarte opbevaringsløsninger, gode kontorværktøjer og flotte tapeter. Søg også på Pinterest, hvor der findes et hav af smukke kontorbillede, du kan hente inspiration i. Et godt tip er at forsøge at skabe en balance mellem struktur og kreativitet. Brug moodboards til udklip og billeder med inspiration, og sørg for god opbevaring til papir og andre materialer.

Møbler og tapeter til kontoret – et par gode råd

Her er skrivebordet og kontorstolen det vigtigste, men det kan også være din største udfordring – at finde en stol og et bord, der både er flot og funktionelt. Skrivebordet skal gerne kunne hæves og sænkes, hvis du arbejder mange timer i træk. Kontorstolen skal kunne indstilles i forskellige positioner og skal kunne rulle nemt, også selvom du har et tæppe nedenunder. Hvis du har mulighed for det, så placer dit skrivebord ved vinduet, så du kan få din daglige dosis af dagslys, og så du har noget andet at hvile øjnene på et stykke tid. Vi har sagt det før og siger det igen – opbevaring i arbejdsrummet er virkelig alfa og omega. Brug en kommode, et skrivebord med indbyggede skuffer eller hylder i højden. Men glem ikke at pifte al funktionel opbevaring med et flot kontortapet. Undgå stormønstrede tapeter og mørke tapetmotiver, hvis pladsen er knap.

Arbejdsbelysning

Efter stolen, skrivebordet og tapetet er belysningen selvfølgelig noget, du skal bruge lidt ekstra tid på. Invester i en skrivebordslampe med lysdæmperfunktion. Tilføj også en god generel belysning, også med lysdæmpere. Hvis du har mørke kontortapeter, er det godt at sætte nogle retningsbestemte spotlights op, og hvis der ingen vinduer er i arbejdsrummet, er vores bedste tip at hente naturen ind i form af et tapet. Måske en rolig skov eller en åben mark, der giver en følelse af plads, eller romantiske blomster.

Smarte løsninger

En tidsskriftholder til tapetruller, en wire eller et panel til inspirerende billeder eller endda en lang rulle papir til alle dine noter og skitser? Tapetbeklædte skoæsker til opbevaring og en MDF-plade, der kan rumme alt lige fra små noter og billeder til kroge til kreating? Arbejdspladsen er et område med uendelige muligheder for kreativitet og alle mulige gør-det-selv-løsninger, der letter opbevaringen, giver mere arbejdsro og giver en behagelig følelse i rummet.

Indretning, styling og tapettips

Bare fordi det er et kontor, du skal indrette, behøver ikke at være kedeligt og upersonligt. Lad gerne farverne, tapet og stylingen gå igen fra resten af hjemmet. Pynt med personlige detaljer, som fx fotografier, og skab en skøn blanding af gammelt og nyt, forskellige materialer og former. Brug tekstiler i form af et tæppe og gardiner, og glem ikke alle alt det grønne. Blomster og blade bidrager til inspiration, og planter hjælper med at rense den luft, så dem stiller vi gerne ved skrivebordet. Husk også at holde skrivebordet så ryddeligt som muligt. Når det kommer til valg af tapet i arbejdsværelset, skal du tænke kreativt. Tapetser den nederste del af væggen i et mønster, du kan lide, og mal den øverste del af væggen, så det ikke ser rodet ud, når du bruger moodboards og inspirationsbilleder. Beklæd dine opbevaringskasser med samme motiv, som du har på væggen, eller indram tiloversblevet tapet som en plakat – det ser supercool ud. Ligegyldigt hvilken stil du ønsker, eller hvilket tapetmotiv du vælger, er der nogle ting, du skal overveje, før du tapetserer:
  • De perfekte tapetmotiver, der får rummet til at syne større, er gerne i pastellyserød, lysegrå eller hvid. Til stylingen kan du bruge ting i mørkere toner.
  • Et blåt tapet giver ro, og det hjælper også til at mindske stress.
  • Et gult motiv er måske ikke det første, du tænker på til et kontor. Men faktum er, at gule tapeter bidrager til energi og øget tankevirksomhed.
Produktoplysninger
  • Viser 1-65 af 65 motiver

Hurtig levering

Din bestilling sendes inden for 1-4 dage, og du har altid fri fragt. Tapetlim er inkluderet.

100% garanti

Vi vil kun have tilfredse kunder. Derfor har du altid 30 dages returret, og du får pengene tilbage, hvis du ikke er tilfreds.