Måltilpassede tapeter og print, fri fragt. Sendes inden for 1-3 dage.

78 77 06 35 78 77 06 35
Jungle Jive - Tapet - Børneværelse

3945

motiver

Dyr

Løver, tigre, bjørne og meget mere venter dig i vores dyre samling af fototapeter. Hvad enten du leder efter tapet som vil få dig til at føle at du er en del af naturen, eller du er Læs meremere til de lettere og finurlige billeder, lette stregtegninger eller fantasibilleder, så vil udvalget af fototapeter i vores dyre kollektion have noget som du vil syntes om.

Byd naturen velkommen i dit rum med et fototapet

Har du nogensinde ønsket at du kunne svømme med delfiner, eller se hajer i deres naturlige omgivelser? Er du fascineret af Afrikas savanner med zebraer, giraffer, elefanter og løver? Så bør du kigge gennem vores udvalg af utrolige tapeter, som udgør vores dyrekollektion. Disse billeder er taget af nogle af de bedste fotografer i verden, og du kan ikke undgå at blive imponeret over deres arbejde. De er så ægte, at du føler at du nærmest kan række hånden ud og røre dem. Disse inspirerende billeder giver dig en del af naturen, og bringer det ind i din stue, spisestue, køkken eller soveværelse. De vil også være et dristigt valg til dit kontor. Er du specielt interesseret i dyr fra Nordamerika? En af vores fotografer har fanget et imponerende billede af en elg som står i et vandløb. Hvis du ønsker at opleve dig selv i naturen, vil du uden tvivl ønske at se det grå ulve-tapet som vi har. Det er dog ikke alle som mener at ‘noget virkeligt vildt’ inkluderer virkelig vilde dyr. Selv kæledyr har et strejf af noget vildt i dem, hvilket vores tapeter med billeder af katte og killinger vil vise dig. Mens du sandsynligvis ikke kan have disse former for vilde dyr lige uden for din dør, det ville sandsynligvis heller ikke være en god ide, så kan du dog bringe naturen indenfor, med vores karakteristiske tapeter. For at personliggøre dit design, og se hvordan det vil se ud omvendt, skal du blot klikke på dit valg, og derefter vælge “Spejlbillede.”

Illustrationer og malinger på tapeter angiver stemningen for dit område

Den traditionelle måde at dekorere på for at angive stemningen, er at vælge enten en maling eller et tapetmønster for et bestemt område, og derefter tilføje kunst på væggenen såsom tegninger eller malerier. Men når du beslutter dig for at vælge fototapet til et område, behøver du ikke bekymre dig om at tage beslutninger om at koordinere adskillelige elementer, for at skabe en bestemt stemning. Med vores dyrekollektion, skal du blot bestemme dig for hvilken form for dyr som du (eller dit barn) kan lide. Hvis du foretrækker udseendet af en tegning eller et maleri - i modsætning til et ægte fotografi - til din væg, så har vores kollektion masser at vælge fra. Fototapeter med billeder af fugle, kan være alt fra afslappende til iøjnefaldende eller moderne, afhængig af det mønster du vælger. Vores kollektion fører hele skalaen, fra enkle stregtegninger til geometriske designs, til klare vandfarver og mere. Vi har endda et specielt afsnit, som udelukkende er dedikeret til ugler. Vi har ikke glemt de fugle som ikke kan flyve, da vi valgte specielle designs til vores fototapet kollektion, og vores henrivende pingvin tegninger er klare og muntre. Vores tapeter inkluderer også smukke mønstre med sommerfugle. Du kan vælge mellem betagende billeder fra en fantasiskov, multifarvede eller sepia-tonet flyvende vidundere, som skaber et verdenskort. For dem som elsker dyr der lever under havets overflade, kan vi levere kvalitets fototapeter med enten sort eller hvid blæk eller farvede tegninger, samt vibrerende malerier af vandmænd, klovnfisk, delfiner, og mange andre former for dyr der lever under havets overflade. Vi har endda en tegning af en kæmpe krokodille, for de naturelskere der ønsker et unikt udseende til teenagerens soveværelse, eller et kontor. Hvis du ønsker at vælge tapet med et mere familievenligt udseende, kan du overveje en af vores mange udvalg som viser malerier af dinosaurer. Med billeder som passer til unge børn, helt op til voksne der elsker sauropods, har vi lige netop hvad der passer til et børneværelse, eller teenager værelse. Vores udvalg passer også perfekt til stuen eller kontoret. Klovdyr er også et interessant valg til fototapet. En mand behøver ikke at være en jager, for at sætte pris på et fototapet med det imponerende billede af en kronhjort der græsser. Flotte billeder af rådyr i lette farver er passende til børneværelset for de små børn. Vi ville være skødesløse hvis vi talte om denne form for dyr, uden at nævne hesten: Vores kollektion inkluderer forskellige fremførelser af heste i røde, brune, lyse og mørke grå tegninger. Du vil også ønske at se hvordan vores kunstnere har fortolket deres syn på disse stærke, smukke dyr i forskellige poseringer og farver på tapeter. Dyrekollektionen af tapet indeholder fotografier, tegninger og malerier inden for alle kategorier. Du er ikke begrænset til en af dem, når du foretager dit valg. Vores dyredesigns til hvert fototapet, kan også tilpasses til dine specifikationer.
Produktoplysninger

Hurtig levering

Din bestilling sendes inden for 1-3 dage, og du har altid fri fragt. Tapetlim er inkluderet.

100% garanti

Vi vil kun have tilfredse kunder. Derfor har du altid 30 dages returret, og du får pengene tilbage, hvis du ikke er tilfreds.