Blåt lærred

Farven blå er unik, fordi den påvirker os på så mange måder. Fordi blå er en primær farve, kan den være udgangspunktet for at skabe andre farver. Blå og rød giver sammen lilla, mens bLæs merelå og gul giver grøn. Blå er et populært valg til lærredstryk, især i kombination med hvide accenter.

Blå lærredstryk skaber naturlig harmoni

Det kan hjælpe at planlægge lidt, når du vælger et blåt lærredsprint. Du kan skabe en virkelig harmonisk stemning, hvis du vælger lysere toner af blå. Der er tidspunkter, hvor rige, dybe farver skaber en intens effekt, men de skaber næsten altid en følelse af harmoni. Folk foretrækker ofte motiver, der omfatter havet eller himlen, fordi de er naturligt blå og har en symbolsk betydning. Photowall har naturligvis et stort udvalg af andre motiver i dramatiske blå nuancer.

Baggrunde til blå lærredsudskrifter

At hænge blå lærredsprints op på en hvid væg er et populært designvalg, der skaber en interessant kontrast. Det er meget effektfuldt, men der er også andre spændende alternativer at prøve. Blå lærredsprints fungerer overraskende godt i kombination med et accenttapet i naturlige træfarver eller med træpaneler. Andre ideelle farver er gråtoner, jordfarver og lysere lilla nuancer. Det kan være værd at undgå stærke grønne og røde farver, når du hænger et blåt lærredsprint op, da disse kombinationer let kan blive for kraftige. På den anden side er lysere grønne nuancer fremragende sammen med blå lærredsprints.

Dekoration med blå lærredsprints

En aktuel trend inden for indretning er det rustikke strandlook. Den foretrukne farvepalet kombinerer hvidt med nuancer af jord, træ og hav. Et blåt lærredsprint med et billede af havet vil passe perfekt til hvide vægge og detaljer i træ- og jordfarver.

Photowall har et stort udvalg af blå lærredsprints

Hos Photowall har vi et bredt udvalg af flotte blå lærredsprints. Blå lærredsprints er altid populære, fordi de harmonerer med mange forskellige stilarter i rummet. Vores erfaring viser, at det fungerer bedst at bruge blå lærredsprints i større størrelser, da de har størst effekt.
Produktoplysninger

Hurtig levering

Din bestilling sendes inden for 1–4 dage, og du har altid fri fragt. Tapetlim er inkluderet.

100% garanti

Vi vil kun have tilfredse kunder. Derfor har du altid 30 dages returret, og du får pengene tilbage, hvis du ikke er tilfreds.