Måltilpassede tapeter og print, fri fragt. Sendes inden for 1-3 dage.

78 77 06 35 78 77 06 35
Min drivhus akvarel 3 - Tapet - Kontor

137

motiver

Soveværelse

Har du brug for tapettips til soveværelset? Det sted, hvor vi henter ny energi og slapper af. Her er vores bedste tips, alt lige fra soveværelsestapeter til indretningstips og harmoniLæs meresk belysning. Soveværelset er et sted, hvor vi både starter og slutter vores dag. For mange betragtes rummet som hjemmets fristed, hvor man kan slappe af efter en travl dag. Derfor er det vigtigt, at rummet er harmonisk og indbyder til at slappe af, læse en bog eller bare være. Vores bedste tips, når du indretter et soveværelse, er at skabe en stil, som du kan lide, og som giver dig ro. Husk også, at vi bliver påvirket af et rums indretning, selv når vi sover, så vælg soveværelsestapeteri matte farver og møbler en indretning med bløde linjer.

Hvilken følelse vil du gerne have, at indretningen og tapeterne skal give?

Det første, du skal gøre, når du kan indrette et soveværelse, er at tænke over, hvilken følelse og stil rummet skal formidle, og her kan du hente inspiration fra forskellige kilder. Vores bedste råd er at følge Instagram-profiler, du kan lide, og bladre i indretningsmagasiner. Derefter kan du lave et moodboard, hvor du samler dine favorittapeter, soveværelsesmøbler, farver og former. Det giver dig et klarere billede af, hvad du kan lide, og hvor du tør prøve nye farver eller soveværelsestapeter, du ikke er helt sikker på, om faktisk er din stil. Husk, at dette er et sted, du skal kunne have det godt i – det er soveværelsets vigtigste egenskab.

Indretning af soveværelset – hvad skal du overveje?

Tag udgangspunkt i, at rummet skal være hyggeligt og harmonisk, så hvis du har mulighed for at undgå at have arbejdet i soveværelset, så gør det. Flyt skrivebord, teknologi, mapper og papir ud af rummet. Her er sengen det vigtigste møbel. Derfor er det vigtigt at give det lidt ekstra kærlighed. Prøv madrasser, indtil du finder en, der passer dig, og vælg et hovedgærde, du kan lide. Vores bedste tips til et personligt hovedgærde er at lave dit eget. Du kan bygge en af træplanker, eller hvorfor ikke tapetsera overfladen bag sengen med dine yndlings tapet, men vælg harmoniske tapetmotiver, der hjælper dig med at slappe af. Husk også at placere sengen mod væggen med udsigt til rummet, og hæng ikke dekorationer overfor – det kan din underbevidsthed opfatte som truende. Endelig må du ikke glemme opbevaringen. En rodet soveværelse, hvor der ligger tøj hulter til bulter, er ikke godt til soveværelsets energi.

Vores bedste belysningstips til soveværelset

Belysningen er afgørende, hvis du vil skabe en hyggelig stemning i dit soveværelse. Der skal både være praktisk, hyggelig og dekorativ belysning. Gå ud fra dine behov, når du planlægger belysningen, og tænk på, hvilke lamper du vælger, og hvilket skær de giver. Undgå pærer med et stærkt, koldt og hvidt skær, og vælg varmere lyskilder. Retningsjusterbare læselamper og en fjernbetjening til belysningen er vores bedste tips. På den måde, kan du fortsætte med at læse, hvis din partner ønsker at sove og slukke alle rummets lamper, når det er tid for alle at sove, uden at forlade sengen. En god generel belysning er godt, når du skal have tøj på om morgenen, og når du gør rent. Hvis du har mørke tapeter, har du brug for flere lyskilder såsom lyskæder og bordlamper.

Indretning og soveværelsestapeter

Nu begynder det endelig at tage form i soveværelset. Du har valgt den stil, du kan lide, afprøvet madrassen og fundet den rigtige belysning. Så er det ved at være tid til at indrette, og hvorfor ikke tapetsere også? Find et dejlig, blødt tæppe, og læg det under sengen, men lad lidt af det stikke ud, så du har et sted at sætte dine kolde morgenfødder. Invester i douce sengelinned af høj kvalitet, to til fem puder, og pynt med grønne planter. Et sted at sidde, der ikke er sengen, er også godt, både til læsning og et sidste kig på telefonen eller computeren, inden du lægger dig – hold altid sengen helt elektronikfri, så du mindsker stress. Når det kommer til tapet i soveværelset, er det vigtigt at vælge et mønster, du virkelig godt kan lide. Varme toner som beige og rosa, som fx i tapetmotiverne Marble 2.0 og Marble 2.0 Nude fra Lilesadi, er perfekte. Lyseblåt og lysegrønt er også beroligende, fx som tapeterne Leaves, Flow Blue og Weaving Wool Cool Green fra Scandinavian Surface. Douce grønne og grå tapetmønste er også fine at bruge på væggen, og går du i retning af en lidt mørkere og mere afdæmpet farveskema, bliver rummet både hyggelige og roligere.
Produktoplysninger

Hurtig levering

Din bestilling sendes inden for 1-3 dage, og du har altid fri fragt. Tapetlim er inkluderet.

100% garanti

Vi vil kun have tilfredse kunder. Derfor har du altid 30 dages returret, og du får pengene tilbage, hvis du ikke er tilfreds.