Soveværelse

Har du brug for råd om tapet til dit soveværelse, som er det sted, hvor du genoplader og slapper af? Her får du vores bedste tips til valg af tapet i soveværelset, til styling af møblLæs mereerne og til at skabe en harmonisk belysning. Vores dage begynder og slutter i soveværelset, og mange betragter deres soveværelse som et tilflugtssted - et rum, hvor man kan slappe af efter en hektisk dag. Derfor skal rummet være perfekt harmonisk og hjælpe dig med at slappe af. Måske har du lyst til at læse en bog eller bare ikke gøre noget som helst. Vores råd er at style efter et beroligende og afslappende soveværelse, hvor du vil føle den største indre ro. Husk, at vores soveværelsesstil påvirker os, selv når vi sover, så du bør vælge soveværelsestapet i dæmpede toner og indretning med bløde linjer.

Hvad skal indretningen og tapetet formidle?

Det første skridt, når du styler dit soveværelse, er at tænke over, hvilken stemning og hvilket look du ønsker, at rummet skal formidle. Se dig omkring for at finde inspiration. Et godt tip er at følge interessante Instagram-konti og bladre i indretningsmagasiner. Arranger derefter dine yndlingstapeter, soveværelsesmøbler, farver og former på et moodboard. Det er en fantastisk måde at få en klar idé om, hvad der fungerer bedst. Vov at udforske nye farver eller soveværelse tapetmotiver, som du normalt ikke ville overveje for at se, om de passer til din stil. Det vigtigste er, at du skal føle dig glad og helt hjemme i dette rum.

Indretning af et soveværelse - Hvad skal du overveje

Et soveværelse skal først og fremmest være komfortabelt og føles helt harmonisk. Hvis du kan placere din arbejdsplads et andet sted, så gør det. Flyt skrivebord, computer, ringbind og papirvarer ud. Sengen er rummets vigtigste møbel, så giv den lidt ekstra opmærksomhed. Test madrasser, indtil du finder en, der passer til dig, og vælg et hovedgærde, der afspejler din smag. Vores råd til at skabe et personligt hovedgærde er at lave dit eget. Du kan bygge et af træplader, eller hvorfor ikke hænge dit yndlingstapet op på vægpladsen bag din seng? Vælg et tapet med et harmonisk motiv, der hjælper dig med at slappe af. Placér sengen mod en væg med udsigt til rummet, og undgå at hænge dekoration over sengen for at skabe ro i sindet, da det ellers kan føles ubevidst truende. Endelig skal du huske at tænke på opbevaring. Et rodet soveværelse med tøj spredt ud over det hele dræner energi fra soveværelset.

Vores bedste tips til belysning i soveværelset

Belysning er afgørende for, at et soveværelse føles hyggeligt. Det skal have praktisk, hyggelig og stilfuld belysning. Tænk på dine behov først, når du planlægger belysningen. Overvej virkelig armaturerne, og hvilken slags lys de afgiver. Undgå lamper med et stærkt, koldt hvidt lys og gå efter varmere lyskilder. Brug af retningsbestemte læselamper og en fjernbetjening til rumbelysningen er gode råd. Det er godt, når din partner vil sove - du kan fortsætte med at læse og slukke lyset senere uden at forlade sengen. Den generelle belysning skal være lys nok til at tage tøj på om morgenen og gøre rent. Hvis du har mørkt tapet, har du brug for flere lyskilder, f.eks. snorelys og bordlamper.

Interiørdesign og tapet i soveværelset

Nu er soveværelset endelig ved at tage form. Du har valgt din foretrukne stil, testet madrassen og fundet den perfekte belysning. Nu er det tid til styling og tapetsering. Læg et blødt tæppe under sengen, og sørg for, at det er stort nok til at stikke ud og omfavne dine kolde morgentæer. Invester i plyssetøj af højeste kvalitet, og pynt op med to til fem puder. Tilføj et strejf af natur med grønne planter. Det er også dejligt at have et sted at sidde ved siden af sengen, både til at læse og til at stjæle et sidste kig på din telefon eller computer, inden lyset slukkes. Hold altid dit soveområde helt fri for skærme for at mindske stress. I soveværelset er det vigtigt at vælge et tapetmønster, som du virkelig elsker. Varme toner, som f.eks. de beige og lyserøde nuancer, der findes i tapetmotiverne Marble 2.0 og Marble 2.0 Nude fra Lilesadi, fungerer perfekt. Det er også beroligende at omgive sig med lyseblåt og lysegrønt tapet, som f.eks. Leaves, Flow Blue og Weaving Wood Cool Green fra Scandinavian Surface. Dæmpede grønne og grå tapetmønstre er smukke på en væg i et soveværelse, og hvis du vælger lidt mørkere og endnu mere afdæmpede nuancer, vil rummet føles både hyggeligere og mere fredfyldt.
Produktoplysninger

Hurtig levering

Din bestilling sendes inden for 1–4 dage, og du har altid fri fragt. Tapetlim er inkluderet.

100% garanti

Vi vil kun have tilfredse kunder. Derfor har du altid 30 dages returret, og du får pengene tilbage, hvis du ikke er tilfreds.