Måltilpassede tapeter og print, fri fragt. Sendes inden for 1-2 dage.

Turkist fototapet

134

motiver

Turkist fototapet

Turkis er en af naturens smukkeste farver og har fået sit navn fra det sjældne mineral af samme navn. Turkis er en rolig farve, der er nede på jorden, harmonisk og beroligende. FarvenLæs mere forbindes med renhed, kvalitet, luksus og elegance, og turkis passer godt sammen med andre bløde, varme farver i indretning. Prøv at kombinere turkis med lysebeige, varm orange og varme grønne nuancer. Et rum, som er indrettet med turkis, får mange mennesker til at tænke på Middelhavets blå vand. Det er dejligt at blive mindet om varme strande med vand, der er 28 ºC, en gang imellem. Turkis indretning giver dig energi og får dig til at tænke mere positive tanker.

Turkise fototapeter på kontorer

Turkis passer særligt godt ind i et rum, hvor du har brug for en rolig og professionel stemning såsom et kontor. At indrette med turkis på et kontor giver en frisk stemning. Det blå skær i turkis signalerer troværdighed og stabilitet, mens det grønne skær skaber harmoni og ro. Derfor er farven et godt valg for både medarbejderne i virksomheden og dennes kunder. Turkis er en farve, der passer godt til sort, hvid og naturligt træ, og mange eksperter inden for visuel ergonomi er fortalere for at bruge træfarvede skriveborde for at lade øjnene hvile så meget som muligt. Du kan ikke tage fejl med turkis på væggen, et træbord og sorte eller hvide stole.

Klassiske kombinationer med turkise fototapeter

Andre klassiske kombinationer med turkis er sort, hvid, lysegrøn og brun. Der er naturligvis ikke noget, der er rigtigt eller forkert i indretningsdesign, og du bør ikke begrænse dig selv, i henhold til hvad der er blevet gjort før. Det er vigtigt, at dit rum udtrykker din personlighed og dit visuelle sprog. Turkis har også associationer til det skønne blå Middelhav og er derfor perfekt at kombinere med naturmaterialer som sten eller drivtømmer og grønne planter som detaljerne i din indretning. Start ved at lægge mærke til, hvordan turkis får dig til at føle, og hvor dine tanker leder dig hen. Lyt til dit hjerte, når du udtænker en indretning.

Fototapeter i turkis

Photowalls udvalg af turkise fototapeter omfatter alt fra tropiske strande til turkise istapper og Brooklyn Bridge i turkis med en bælmørk sort baggrund. Er du en person, der barer elsker troperne og at dagdrømme om varmere steder? Der er ingen tvivl om at turkis er for dig og der er også andre motiver, hvis du foretrækker storbyens natteliv. Hvis du kan lide turkis skal du med andre ord kigge på vores brede udvalg. Vi er sikre på, at du finder noget, du kan lide.
Produktoplysninger

Hurtig levering

Din bestilling sendes inden for 1-2 dage, og du har altid fri fragt. Tapetlim er inkluderet.

100% garanti

Vi vil kun have tilfredse kunder. Derfor har du altid 30 dages returret, og du får pengene tilbage, hvis du ikke er tilfreds.