Turkist fototapet

Turkis er en af naturens smukkeste farver. Den har fået sit navn fra det sjældne mineral af samme navn. Turkis er en rolig og jordnær farve, som er harmonisk og beroligende. Farven foLæs mererbindes med renhed, kvalitet, luksus og elegance, og turkis passer meget godt sammen med andre bløde varme farver i indretningen. Prøv at kombinere turkis med lyse beige, varme orange og varmere grønne toner. Et rum med turkise stylingdetaljer får mange til at tænke på det turkisblå vand i Middelhavet. Det er rart at blive mindet om varme strande og 28ºC varmt vand i ny og næ. Turkis indretning giver dig energi og leder dig mod positive tanker.

Turkise vægmalerier på kontorer

Turkis passer især godt ind i et rum, hvor du har brug for en rolig og professionel stemning, som f.eks. et kontor. Styling med turkis på kontorer signalerer friskhed. Den blå nuance i turkis formidler troværdighed og stabilitet, mens de grønne nuancer skaber harmoni og ro. Derfor passer farven godt til både virksomhedens medarbejdere og kunder. Turkis er en farve, der passer godt sammen med sort, hvid og naturligt træ. Mange visuelle ergonomer anbefaler at bruge træfarvede skriveborde for at give maksimal hvile for øjnene. Du kan ikke gå galt i byen med turkis på væggen, et skrivebord i træ og sorte eller hvide skrivebordsstole.

Klassiske kombinationer med turkise vægmalerier

Andre klassiske kombinationer med turkis er sort, hvid, lysegrøn og brun. Der er naturligvis ikke noget rigtigt eller forkert, når det kommer til indretning, og du bør ikke begrænse dig til det, der er blevet gjort før. Det er vigtigt, at dit rum udtrykker din personlighed og dit visuelle sprog. Turkis har også associationer til det vidunderligt blå Middelhav og er derfor perfekt til at kombinere med naturmaterialer som sten eller drivtømmer og grønne planter som stylingdetaljer. Start med at være opmærksom på, hvordan turkis får dig til at føle dig, og hvor dine tanker fører dig hen. Lyt til dit hjerte, når du skaber dit design.

Vægmalerier i turkis

Photowalls udvalg af vægmalerier i turkis omfatter alt fra tropiske strande til turkisblå istapper og Brooklyn Bridge i turkis med en sort som nattens baggrund. Er du den slags person, der bare elsker troperne og dagdrømmer om varme klimaer? Så er der ingen tvivl om, at turkis er noget for dig. Der er også andre motiver, hvis du foretrækker storbyens natteliv. Med andre ord, hvis du kan lide turkis, så tjek vores store udvalg ud. Vi er sikre på, at du vil finde noget, du kan lide.
Produktoplysninger

Hurtig levering

Din bestilling sendes inden for 1–4 dage, og du har altid fri fragt. Tapetlim er inkluderet.

100% garanti

Vi vil kun have tilfredse kunder. Derfor har du altid 30 dages returret, og du får pengene tilbage, hvis du ikke er tilfreds.