Måltilpassede tapeter og print, fri fragt. Sendes inden for 1-3 dage.

78 77 06 35 78 77 06 35
Boheme fugle - Beige - Tapet - Stue

61

motiver

Beige fototapeter

Hop ombord på den nyeste trend inden for fototapet, og hæng et beige fototapet op. Det er en let måde at få alle rum til at se elegante og stilfulde ud. Her kan du se vores yndlings bLæs mereeige fototapeter, og så afslører vi, hvordan du kan passe dem med din indretning.

En skandinavisk favorit

En af vores favoritter – Panorama – Beige by Scandinavian Surface har en stil, der er tæt på naturen, som er utrolig let at passe ind i de fleste rum. Dette fototapet gør det let at skabe et skandinavisk look i f.eks. stuen eller soveværelset. Farven beige sammen med træstole i køkkenet eller en seng af birketræ er rigtig god kombination.

Blossom my Heart af Byracka i soveværelset

Brug det beige fototapet Blossom my Heart af Byraka i soveværelset. Den beige blomst med hvide detaljer er i centrum på væggen og giver rummet en luksuriøs stemning. Red sengen i hvidt i gråt med tykke sengetæpper og store puder. Dekorer hjemmet med billeder og andre detaljer af porcelæn eller messing, hvilket er et godt supplement til det beige motiv.

Et beige fototapet til gangen

Brug fototapetet Mushrooms Pink i stuen, hvis du vil have en hyggelig, indbydende stemning. Designet er beige og passer lige så godt med minimalistiske hvide møbler som men en brun og beige indretning. Hvis du gerne vil have en skandinavisk stil, kan du bruge et lyst tæppe, et rundt spejl og en beige træbænk. Indret med et tæppe, en lampe med masser af farve og en beige nettaske – stilfuldt og elegant.

Beige, lavere skala

Det er ikke helt rigtigt at sige, at Specular Reflection skiller sig ud. Når man kigger på det, fremstår fototapetet relativt diskret, men hvis du bruger sådan et motiv som tapet på en af væggene, hypnotiseres du af motivets dybe og afrundede mønstre. Det er derfor, at et beige fototapet fungerer bedst på små overflader, f.eks. en væg, der skiller sig ud i stuen, på væggen i entréen eller bag sengen i soveværelset.

Fototapet til en sommerhytte eller et køkken

Dette beige fototapet er rent ud sagt perfekt til en sommerhytte eller et køkken, der søger en landlig stil. Motivet Patinated Hand Drawn Maps antikke detaljer og rustikke islæt fanger din opmærksomhed, og du kan ikke gå galt i byen, hvis du kombinerer det med et mørkt træbord, en beige sofa eller rå træstole. I din sommerhytte er det også perfekt at bruge det beige motiv med en mørkere sofa, et beige tæppe eller et fint træbord, hvilket vil give en skøn stemning.
Produktoplysninger
  • Viser 1-61 af 61 motiver

Hurtig levering

Din bestilling sendes inden for 1-3 dage, og du har altid fri fragt. Tapetlim er inkluderet.

100% garanti

Vi vil kun have tilfredse kunder. Derfor har du altid 30 dages returret, og du får pengene tilbage, hvis du ikke er tilfreds.