Beige fototapeter

Hop med på den seneste vægmaleritrend og hæng et beige vægmaleri op. Det er en nem måde at få alle rum i dit hjem til at se smarte og stilfulde ud. Her opregner vi vores beige favoritLæs mereter fra vores sortiment af vægmalerier og afslører de bedste måder at matche dem med andre stildetaljer på.

En skandinavisk favorit

En af vores favoritter, Panorama - Beige fra Scandinavian Surface, har en naturnær stil, som er ekstremt nem at matche i de fleste rum. Dette vægmaleri gør det nemt at skabe et skandinavisk look i rum som f.eks. stuen eller soveværelset. Farven beige sammen med træstole i køkkenet eller en birkeseng i soveværelset giver et flot parløb.

Blossom my Heart af Byracka i soveværelset

Stil med det beige Blossom my Heart vægmaleri af Byracka i soveværelset. Den beige blomst med hvide detaljer sidder fremtrædende på væggen og giver rummet en luksuriøs atmosfære. Lav sengen med tykke tæpper og store puder i hvidt og gråt. Indret værelset med billeder og andre vægaccenter i porcelæn eller messing som et flot supplement til dit beige motiv.

Et beige vægmaleri til hallen

Sæt det lyserøde vægmaleri Mushrooms Pink vægmaleri i hallen for at skabe en hyggelig og indbydende atmosfære. Designets beige træk passer lige så godt til minimalistiske hvide møbler som til brun og beige indretning. Hvis du ønsker en mere skandinavisk stil, kan du tilføje et lyst tæppe, et rundt spejl og en beige træbænk. Pynt med en pude, en lampe, der sprudler af farver, og en beige netpose - smart og stilfuldt.

Lejere skala beige

At sige, at det beige motiv Specular Reflection skiller sig ud, er ikke helt sandt. Ved første øjekast virker dette vægmaleri relativt diskret, men hvis du tapetserer et stort rum med motivet på alle vægge, vil du nærmest blive hypnotiseret af motivets dybe og afrundede mønstre. Derfor fungerer dette beige vægmaleri bedst på små flader som f.eks. en accentvæg i stuen, en væg i gangen eller bag sengen i soveværelset.

Vægmaleri til sommerhus eller køkken

Dette beige vægmaleri er simpelthen perfekt til et sommerhus eller et køkken, der minder om en provinsstil. Det patinerede håndtegnede kortmotivs antikke detaljer og rustikke følelse fanger virkelig øjet, og du kan ikke gå galt i byen, hvis du kombinerer det med et mørkt træbord, en beige sofa eller grove træstole. Dit sommerhus er også ideelt til at matche det beige motiv med en mørkere sofa, et beige tæppe og et mere fint træbord for at skabe en dejlig atmosfære.
Produktoplysninger