Orange tapet

Orange tapet giver liv til et rum. Orange er en farve, som kun få tør bruge som tapet, måske fordi det er en farve, der er fyldt med energi. Men de, der har prøvet at style med orangeLæs mere tapet, er som regel meget tilfredse med resultatet af flere årsager. Farven orange er en kombination af rød og gul - eller, som nogle ville sige, af den røde energi og den gule glæde.

Hvilke effekter kan orange tapet have?

Hæng orange tapet op, og du kan se nogle imponerende effekter på alle, der tilbringer tid i rummet. Undersøgelser viser, at farven orange kan have observerbare fysiske virkninger. Den øger ikke kun den fysiske aktivitet og sult, men også den mentale aktivitet fra mere ilt til hjernen og giver en større følelse af tilfredshed og sikkerhed - for ikke at nævne, at den får folk til at tale sammen! Orange letter også beslutningstagningen og øger lykke, tillid og forståelse. Orange bruges ofte som tapet i kreative miljøer som mediebureauer og arkitektfirmaer, men også i restauranter, alle steder hvor du vil finde orange brugt som den dominerende farve eller fremtrædende accentfarve.

Orange som accent tapet

En af de mest almindelige anvendelser af orange tapet er som en accentvæg. En orange væg bliver ofte den dominerende farve i et rum og trækker øjnene til sig. Et smart trick er at bruge orange accenttapet og udstille visse typer genstande mod det for at få dem til at skille sig rigtig ud. Orange er så intens og dominerende på farveskalaen, at én accentvæg med orange tapet er nok til at overtage et helt rum. En af de mest slående effekter er at bruge orange tapet på en væg, der fanger enten solopgangen eller solnedgangen. Dette skaber en varm og intens oplevelse for alle i rummet, fordi solens rødt forstærkes af det orange tapet, når det reflekterer sollyset tilbage i rummet.

Andre måder at style med orange tapet på

De andre farver i dit rum skal planlægges omhyggeligt, fordi orange er en så intens farve. Orange tapet vil reflektere orange lys på resten af din indretning, så du skal vælge farver, der ikke kolliderer med orange. Det er almindeligt at vælge hvide vægge sammen med orange accenttapet, hvilket er fornuftigt, fordi det orange tapet vil reflektere på de hvide vægge og give dem en varmere fornemmelse. Lyskilderne i rummet vil også kræve lidt omtanke, så det orange tapet ikke bliver for dominerende eller reflekterer på farver, der kan kollidere med orange.

Photowall har et bredt udvalg af orange tapet

Hos Photowall kan vi godt lide orange tapet, fordi det giver rummene liv og masser af energi. Vi ved, at det kan være lidt skræmmende at bruge orange som tapetfarve, men med lidt planlægning kan du også skabe et fantastisk rum, der giver energi og inspirerer til kreativitet.
Produktoplysninger
  • Viser side 1 af 1 sider