Måltilpassede tapeter og print, fri fragt. Sendes inden for 1-3 dage.

78 77 06 35 78 77 06 35
La Palma Solskin - Tapet - Køkken

58

motiver

Orange tapet

Et orange tapet giver en levende karakter. Orange er en farve, som få har mod til at bruge, når de tapetserer, måske fordi det er en farve, der er fyldt med energi. Men de, der har prLæs mereøvet at tapetsere med orange, bliver oftest rigtig tilfredse med resultatet, og det er der flere grunde til. Inden for farvelæren er orange en kombination af rødt og gult. Eller som nogle vil påstå en kombination af energien fra den røde farve og glæden fra den gule farve.

Hvilken effekt kan et orange tapet give?

Et orange tapet på væggen gør et stort indtryk på de mennesker, der er i rummet. Studier viser, at den orange farve kan skabe en fysisk effekt, som øget sult, øget aktivitetsevne, øget socialisering, øget aspiration, stimuleret mental aktivitet, øget ilttilførsel til hjernen, øget tilfredshed og øget tryghed. Orange bidrager også til beslutsomhed og øger følelsen af lykke, fortrolighed og forståelse. Orange som tapet bruges oftest i kreative miljøer. På mediebureauer, tegnestuer og restauranter kan du finde både dominerende indslag af orange eller detaljer, som skal være i fokus.

Orange som baggrundstapet

En af de mest almindelige måder at bruge orange som tapet på er at sætte det op på en baggrundsvæg. En orange væg bliver oftest den dominerende farve i et rum og tiltrækker sig opmærksomhed. Det kan være rigtig smart at benytte sig af et orange baggrundstapet, hvis du gerne vil henlede opmærksomheden på et bestemt objekt på den orange baggrundsvæg. Orange er så intens og dominant i farveskalaen, at en baggrundsvæg med orange tapet giver tilstrækkelig fylde i rummet. En af de største effekter, du kan skabe med et orange tapet, er, når du placerer det direkte på en væg, som enten har solnedgang eller solopgang. Det bliver en intens og varm oplevelse for dem, der er i rummet, fordi det røde fra solen forstærker det orange tapet, når det kaster sollyset tilbage i rummet.

Øvrig indretning med orange tapet

Orange er så intens en farve, at det gælder om at planlægge, hvilke farver der skal være i rummet. Det orange tapet vil reflektere orange lys til den øvrige indretning, så det gælder om at benytte sig af farver, som ikke clasher med orange. Som regel er hvide vægge og et orange baggrundstapet en god løsning. Det er et smart valg, fordi det orange tapet vil reflekteres på de hvide vægge og give dem en varmere følelse. Så det gælder om at tænke på, hvordan du lyssætter rummet, så det orange tapet ikke bliver for dominerende eller reflekterer på farver, som evt. kan clashe med orange.

Photowall har et spændende udvalg af orange tapeter

Vi hos Photowall er glade for orange tapeter, fordi giver masser af liv og energi til rum. Vi ved, at det kan være lidt udfordrende med orange som farve, men med lidt planlægning får du et superflot rum, som giver dig ny energi og fantastisk kreativitet.
Produktoplysninger
  • Viser 1-58 af 58 motiver

Hurtig levering

Din bestilling sendes inden for 1-3 dage, og du har altid fri fragt. Tapetlim er inkluderet.

100% garanti

Vi vil kun have tilfredse kunder. Derfor har du altid 30 dages returret, og du får pengene tilbage, hvis du ikke er tilfreds.