Måltilpassede tapeter og print, fri fragt. Sendes inden for 1-3 dage.

78 77 06 35 78 77 06 35
Landlige Skov - Tapet - Køkken

1053

motiver

Grønt fototapet

Grønt pigment findes i naturen, hvilket er usædvanligt sammenlignet med andre stærke farver. Blåt pigment kunne for eksempel i antikke tidsaldre kun fås fra stenen lapis lazuli, der bLæs merelev brudt i Afghanistan. Dette gjorde blå stoffer til eksklusive og sjældne. Den nemme adgang til grønt pigment betød, at farven af folk blev betragtet som almindelig, dagligdagsagtig farve. Farven grøn har aldrig været et statussymbol, men grøn er heller aldrig blevet forbundet med lav social klasse eller fattigdom. Naturens fantastiske variation bidrager til en skøn vifte af grønne nuancer og toner i vores omgivelser. Det svenske ord grøn fra 1300-tallet stammer fra det germanske ord "gro", der betyder "at gro". Grøn har været mere end bare en farve. I de samme år blev ordet brugt til at beskrive, hvis en person var sund. I 1600-tallet blev ordet brugt til at beskrive, hvis noget var umodent eller ikke var klar. Det giver mening! I vestlige kulturer forbindes ordet ofte med liv, sundhed, ungdom, forår, håb og selvfølgelig natur.

Find din perfekte nuance i et grønt fototapet

At gøre dit hjem grønnere med et fototapet er en af de letteste måder at skabe noget mere liv og action. Grøn er uden tvivl en af de mest alsidige farver, vi har. Mild, afdæmpet grøn som et salvieblads overflade kan hjælpe dig til at komme af med stress. En sommereng eller en æblemark kan live dig op og give dig energi og forventninger til fremtiden. Som med alt indretning er det at vælge et fototapet mere end at gøre et rum attraktivt. Det handler også om at gengive en følelse eller måske ubevidst gøre dig i stand til at skabe den følelse, du ønsker at skabe. Hvis du for eksempel godt kan lide retroindretning og også ønsker en rolig stemning, er et mintgrønt eller en nedotnet olivengrønt fototapet perfekt til dig. Hvis du på den anden side er på udgik efter forfriskende farver, der giver energi, er vores Dew on Grass and Hanging Bamboo-fototapeter mønstre, vi er rigtig glade for her hos Photowall. De virkelig mange grønne nuancer og skær kan gøre det svært at begrænse dit daglige valg til bare én, men bare rolig. I naturen finder vi hver dag grøn og dens mange nuancer, så du kan på helt naturligvis passe alle disse grønne nuancer sammen i dit hjem. Faktisk er grøn en af de meget få farver, der kan blandes, uden at det skaber en konklift og bliver ubehageligt for menneskets øje. I et soveværelset, hvor ro er vigtigere end andre steder i hjemmet, er det, når du genindretter, endnu vigtigere at overveje virkningen, som farvekombinationer har for øjet. Bland medium grå nuancer med noget lyst såsom hvid, og du får helt sikkert gode resultater. Et smaradggrønt fototapet i hjemmet er smukt, elegant og vovet. Men hvis smaradggrøns elegance er det, du er ude efter, kan du med fototapeter i en mere rolig nuance såsom Fern Green eller Old Town Green få hjælp til at skabe lige det humør, du er ude efter i dit rum.
Produktoplysninger

Hurtig levering

Din bestilling sendes inden for 1-3 dage, og du har altid fri fragt. Tapetlim er inkluderet.

100% garanti

Vi vil kun have tilfredse kunder. Derfor har du altid 30 dages returret, og du får pengene tilbage, hvis du ikke er tilfreds.