Orange lærred

Kan du huske de orange tulipaner fra et besøg i Holland, den frugtagtige, friske citrusduft af appelsiner med eller uden nelliker?Orange er en farve, der vækker en række minder. AfhænLæs meregigt af personlighed og kulturel baggrund betyder farven orange sandsynligvis forskellige ting for dig. Mange mennesker føler, at orange er den farve, der nemmest vækker menneskelige følelser. Nogle oplever negative følelser, andre positive, glade følelser, men denne strålende, glansfulde farve forbindes oftest med noget positivt, lykkeligt og tilbedt. I mange kulturer repræsenterer orange følelser af glæde og løfter de indre følelser og stemningen hos beskueren. Det er en farve, der vækker længsel, og som tiltrækker mere opmærksomhed fra omgivelserne end mange af verdens stærkeste og mest selvhævdende farver. Orange repræsenterer glæde og i mange kulturer entusiasme, fascination, lykke og kreativitet. I mange asiatiske kulturer symboliserer orange træer kærlighed.

En fed farveperfekt som et orange lærred

Orange er en farve, der synes at have et naturligt ønske om at skille sig ud fra mængden og hævde sig selv. Det gør farven bemærkelsesværdigt velegnet som advarselsfarve til brug på redningsveste og trafiktrekanter. Denne egenskab gør sig gældende på motorveje og på åbent hav, men også i hjemmet. Orange findes i et ubegrænset antal nuancer og farvetoner. Alt efter hvad den bruges til i rummet, kan den have helt forskellige personligheder og udtryk. En klar, klar orange farve ville overtage et helt rum, hvis den dækkede alle væggene, men den samme farve brugt på nogle få strategisk placerede steder kan løfte et kedeligt rum og bringe det op på et helt nyt niveau. I et retrostylet rum med lidt mere afdæmpede og anonyme farver kan Retro Orange lærredsmotivet skabe en helt ny dimension. Det stiliserede og næsten abstrakte Lost Passage lærredsprint tilføjer et splash til det trendy, minimalistiske rum.

Orange i naturen

Overvej farven rød. Det er muligt hurtigt at opregne objekter og fænomener på vores jord, der får liv fra denne elskede farve. Men hvis man forsøger at gøre det samme for farven orange, står man pludselig over for en udfordring af en anden kaliber. Et par grøntsager, frugter og blomster - gulerødder, appelsiner og tulipaner - men så er vi næsten nået til slutningen af listen, med vægt på ordet næsten. Der er én ting i verden, som er smukkere end næsten alt andet. Noget, der spreder varme, håb og glæde. En begivenhed, der både er romantisk og venlig, alt efter hvem der ser den. Vi taler naturligvis om den altid fascinerende solopgang. Det livgivende orange lys, der langsomt spreder sig fra en sol lige over horisonten, over havet, der søger ind i en lysning eller klatrer op over trætoppene. Dette smukke og herlige lys - hos Photowall mener vi, at det er noget af det varmeste, der findes. Muligheden for at få dette fænomen konstant indfanget i et lærredsprint på væggen er næsten for godt til at være sandt. Nordsverige Midnatssol - et motiv af en opgående sol, der spejler sig i en fredelig sommersø i Nordsverige. Dette lærredsprint motiv viser en af de smukkeste ting vi har i Sverige. Palm Beach Sundown viser den tropiske version af dette fænomen. Orange er varmt. Orange vokser. Det betyder meget for mange mennesker. Hvis du er en af disse mennesker, så tag dig god tid og kig vores orange lærredsmotiver igennem. Der er gode chancer for, at du finder noget, der passer lige til dig.
Produktoplysninger