Valmuer Valmuer - Billede på lærred - Stue

285

motiver

Orange lærred

Kan du fra dit besøg til Holland huske de orange tulipaner, den frugtagtige, friske citrusduft, med eller uden nelliker? Orange er en farve, som fremkalder minder. Alt efter personligLæs merehed og kulturel baggrund er det sandsynligvis en farver, der betyder forskellige ting for dig. Mange mennesker mener, at orange er den farve, der lettest fremkalder følelser. Menneskelige følelser. Nogle mennesker oplever negative følelser, andre positive, glade følelser, men denne strålende, glansfulde farve forbindes ofte med noget positivt, glædefuldt og beundringsværdigt. I mange kulturer repræsenterer orange glæde, hvilket får den, der ser på den, til at føle glæde og blive i godt humør. Den er en længslens farve, og den tiltrækker mere opmærksomhed end mange af verdens stærkeste og fremtrædende farver. Orange repræsenterer glæde og i mange kulturer entusiasme, fascination, lykke og kreativitet. I mange asiatiske kulturer symboliserer appelsintræer kærlighed.

En dristig farve, perfekt til et orange lærred

Orange er en farve, der synes naturligt at have et ønske om at skille sig ud fra dens omgivelser og fremhæve sig selv. Dette gør, at farven passer yderst godt som advarselsfarve på redningsveste og på trafikskilte. Denne kvalitet fungerer godt på motorveje og til søs, men også derhjemme. Orange findes i utallige nuancer og toner. Alt afhængig af hvad den bruges til i dit rum, kan den have vidt forskellige personligheder og udtryk. En lys, klar orange farve ville indtage hele rummet, hvis den var på væggene, men den samme farve på et par strategisk velvalgte steder kan løfte et kedeligt rum og tage det til et helt nyt plan. I et rum i retrostil med lidt mere afdæmpede og anonyme farver giver lærredmotivet Retro Orange en helt ny dimension. Det stilfulde og næsten abstrakte billede på lærred Lost Passage er et godt kick i et trendy, minimalistisk rum.

Orange i naturen

Tænk på farven rød. Det er hurtigt muligt at nævne en liste objekter og fænomenter på jorden, der får deres liv fra denne elskede farve. Men hvis du prøver at gøre det samme med farven orange, står du pludselig over for en stor udfordring. Et par grøntsager, frugter og blomster, for eksempel gulerødder, appelsiner og tulipaner, men så er listen næsten færdig, men selvfølgelig kun næsten. Der er en anden ting i verden, der er smukkere end næsten alt andet. Noget, der spreder varme, håb og glæde. En begivenhed, der er både romantisk venlig, alt efter hvem, der betragter den. Vi tænker selvfølgelig på den for evigt fascinerende solopgang. Livsgivende orange lys, der langsomt spreder sig fra lige over horisonten, over havet og skaber klarhed, mens den sniger sig hen over trætoppene. Det smukke og storslåede lys – hos Photowall mener vi, at det er en af de varmeste ting, der findes. Muligheden for hele tiden at have dette fænomen i form af et billede på lærred på væggen er næsten for godt til at være sandt. Northern Sweeden Midnight Sun – et motiv med en sol, der står op og spejler sig i en fredfyldt sommersø i Nordsverige. Dette billede på lærredsmotiv viser noget af det smukkeste, vi har i Sverige. Palm Beach Sundown viser den tropiske version af dette fænomen. Orange er hot. Orange gløder. Dette betyder meget for mange menneser, og hvis du er et af disse mennesker, kan du tage dig tid til at kigge på vores orange lærredsmotiver. Sandsynligvis finder du noget lige til dig.
Produktoplysninger

Hurtig levering

Din bestilling sendes inden for 1-4 dage, og du har altid fri fragt. Tapetlim er inkluderet.

100% garanti

Vi vil kun have tilfredse kunder. Derfor har du altid 30 dages returret, og du får pengene tilbage, hvis du ikke er tilfreds.