Lilla fototapet

Når man spørger dem om deres yndlingsfarve, svarer mange mennesker enten rød eller blå. Hvis man kombinerer disse to farver, får man en tredje populær farve: lilla. I Europa forbinderLæs mere vi ofte denne ædle farve med kongelighed, magi og mystik. Det giver god mening, for lilla har en stærk tiltrækning og mystik, som er meget flygtig.

Den lilla vægmaleritrend

Purpurs alsidighed kommer fra dens mange nuancer. Den kan bruges i næsten alle rum i huset, og især som vægmaleri. Denne alsidighed er helt sikkert grunden til, at lilla blev spået til at blive den nye mest trendy farve i 2017 - og det var den faktisk også. Den dukker op stadig oftere og føles spot on. En meget bleg version af lilla har overtaget den stærke position, som lyserød plejede at indtage som kandidat til det nye babyværelse. Det er en blød farve, der ånder af tilfredshed. Den er nem at se på. Hvis man kombinerer denne blege lilla nuance med en lys grå eller grå beige farve, får man et endnu mere afslappende og behageligt rum til den nyfødte baby. Sidste år, da lilla gik ind i mere voksne rum som f.eks. stuen eller hjemmekontoret, var det som regel i form af et vægmaleri i en mørkere lilla nuance. Dette skaber et diskret stimulerende indtryk. Hemmeligheden bag at få succes med lilla i stuen er at finde den nuance, som du synes ser bedst ud der. Med en så personlig farve er det meget svært at bestemme den rigtige nuance af lilla til dig og dit rum. I et rum med lidt lys kan en mørk nuance af lilla se mørkere ud, end den egentlig er. En lys nuance af lilla i et rum med meget lys kan se hvid ud i et rum med meget lys. Det gør det ekstra vigtigt at overveje belysningen i hvert rum, hvor du vælger et lilla vægmaleri som væggenes hovedfarve.

Planlægning af et lilla vægmaleri

Det er nemt at skabe et mesterværk, når du først har besluttet dig for den absolut bedste lilla nuance til det rum, du ønsker at forvandle. Hvis du har besluttet dig for en mørk nuance af lilla, såsom Magenta eller Magenta - Big vægmalerier, så gå videre og vælg mørke nuancer af andre farver for diskret at fremhæve tapetet. Mørke farver som blågrå eller mørkegrønne farver vil skille sig ud. En brun nuance vil give rummet en mere afdæmpet karakter. En kombination af alle disse farver kan være den bedste løsning! Hvis du har besluttet dig for en lys lilla farve, mener vi hos Photowall, at en kombination med en endnu lysere nuance af en ledsagende farve, enten hvid eller lysegrå, vil skabe en utrolig stilfuld effekt. Det får hele rummet til at virke mere luftigt, hvilket igen føles meget afslappende. Derfor fungerer et lyslilla vægmaleri meget godt i et soveværelse. I soveværelser er det dog vigtigt, at man ikke kun bruger meget lyse farver og nuancer. For mange lyse farver i et soveværelse kan få genstandene i rummet til at virke svævende, hvilket anstrenger dine øjne mere end normalt. Et glimrende alternativ er at bryde lyset med smukke, mørke trærammer eller en smuk sengegavl.
Produktoplysninger

Hurtig levering

Din bestilling sendes inden for 1–4 dage, og du har altid fri fragt. Tapetlim er inkluderet.

100% garanti

Vi vil kun have tilfredse kunder. Derfor har du altid 30 dages returret, og du får pengene tilbage, hvis du ikke er tilfreds.