Måltilpassede tapeter og print, fri fragt. Sendes inden for 1-3 dage.

Astral enhjørning - Tapet - Babyværelse

270

motiver

Lilla fototapet

Når folk bliver spurgt om deres yndlingsfarve, er der mange, som svarer rød eller blå. Hvis man blander disse to farve, får du en tredje populær farve: lilla. I Europa forbinder vi deLæs merenne noble farve med det royale, magi og mystik, hvilket giver mening, da lilla har en stærk tiltrækningskraft og en mystik, der sjældent ses.

Den lilla fototapet-trend

Lillas mange egenskaber kommer fra dens mange nuancer. Den kan bruges i næsten ethvert rum i huset og særligt som fototapet. Disse mange formål er helt bestemt grunden til, hvorfor man sagde, at lilla kom til at være den mest trendy farve i 2017 – og det blev den også. Man ser den oftere og oftere, og den føles som det helt rigtige valg. En meget bleg version af lilla har overtaget den plads, som bleg lilla havde som kandidat til det nye spædbarnsværelse. Det er en blød farve, der giver indtrykket af tilfredshed, og som er flot at se på. Ved at kombinere en bleg nuance af lilla med en bleg grå farve eller grå-beige, skabes et endnu mere roligt, behageligt værelse til den skønne nyankomne. Sidste år, hvor lilla begyndte at blive mere brugt i voksnes rum såsom stuen eller hjemmekontoret, var det ofte i form af et fototapet i en mørkere nuance af lilla. Dette giver et diskret, stimulerende udtryk. Hemmeligheden ved lilla i en stue er at finde den nuance, du mener passer bedst ind. Med en så personlig farve er det svært at fastsætte den rigtige lilla nuance til dig og dit rum. I et rum med begrænset lys kan en mørk lilla tone se mørkere ud, end den rent faktisk er. En bleg lilla tone i et rum med meget lys kan i høj grad ligne hvid. Det gør det ekstra vigtigt at tænke på belysningen i det rum, hvor du overvejer at vælge et lilla fototapet som væggens primærfarve.

At planlægge, hvordan dit lilla fototapet skal være

Det er let at skabe et mesterværk, når du har besluttet dig for den allerbedste nuance af lilla til det rum, du vil forvandle. Hvis du har besluttet dig for en mørk nuance af lilla som i fototapeter som Magenta eller Magenta – Big, kan du roligt vælge mørke nuancer af andre farver til diskret at fremhæve tapetet. Mørke farver som blå-grå eller mørkegrøn skiller sig ud, en brun nuance giver rummet mild dimension, og en kombination af disse farver er den bedste løsning! Hvis du beslutter dig for lyselilla, mener vi hos Photowall, at det giver en rigtig god stileffekt, hvis du kombinerer den med en lysere nuance af enten hvid eller lysegrå. Det giver mere plads i rummet, hvilket har en afslappende effekt. Derfor fungerer lyselilla fototapet godt i alle soveværelser, hvor det er vigtigt kun at bruge meget lyse farver og nuancer. Men for meget lys farve i et soveværelse kan få det til at virke som om, tingene svæver, hvilket gør dine øjne mere trætte end normalt. Et godt alternativ er at dele lyset op med smukke, mørke trærammer eller en flot sengeramme.
Produktoplysninger

Hurtig levering

Din bestilling sendes inden for 1-3 dage, og du har altid fri fragt. Tapetlim er inkluderet.

100% garanti

Vi vil kun have tilfredse kunder. Derfor har du altid 30 dages returret, og du får pengene tilbage, hvis du ikke er tilfreds.