Gult lærred

Solens farve. De fleste mennesker i dag ser gul som en fantastisk positiv farve, der spreder varme, glæde og lykke. Solens farve siges at generere de mange positive kvaliteter, som viLæs mere oplever, når vi omgiver os med dens gyldne nuancer. Vi føler os inspirerede, energiske, fantasifulde, intelligente, legesyge, livlige, vitale, idealistiske, spontane og stimulerede. Nogle siger, at vores kommunikation og koncentration forbedres, og at vores stofskifte stimuleres. Men det, som gul symboliserer, kan være yderst modsætningsfyldt. Det kan være så positivt eller negativt, at du elsker det eller endda bogstaveligt talt hader det. I middelalderen hejste bådene gule advarselsflag, når de ankom fra lande, der var hærget af pest og sygdom, for at forhindre, at de spredte sig. Hvis gult overforbruges, kan det vende folks følelser til det negative. Gule nuancer kan forårsage kvalme eller søsyge. Gul kan signalere advarsel, fare, sygdom eller en forræder.

Solrig indretning med et gult lærredstryk

Gør dit hjem til et sted, hvor solen altid skinner - men med måde. Hele gule vægge kan få folk til at føle sig urolige, overvældet eller ude af balance. Visuel stimulering er utrolig vigtig både for voksne og børn. Gul er bedst som en accent i stylingdetaljer som puder, plaider og prints. Træd ind i et rum, og mærk glæden ved den udstrålende energi. Gul er spændende, når den matches med accentstænk af grøn og pink, men du kan skabe den bedste balance ved at fremhæve neutrale grundfarver som grå og hvid. I vintagebutikker finder vi ofte eftertragtede indretningsdetaljer fra 1950'erne i en gul-grå-hvid farvekombination. Photowall har noget for enhver smag med tusindvis af motiver og designere i lærredsprints Gul passer perfekt til næsten alle rum, især børneværelser. Overrask børnene med et farverigt mønster med deres yndlingsfigurer fra film og bøger. Lad figurernes farverige personligheder dekorere dine vægge til ubegrænset glæde. Motiver i gule nuancer omfatter Lemon og Banana. Lad dig inspirere! Find det, der passer til din smag og stil. Vi har alt fra klassisk kunst og fantasifulde børnemønstre til betagende landskaber og strålende blomster. AM-kollektionen har smukke grafiske prints. Hvis du søger perfektion, er Going Geometric 4 noget for dig. Er du en fan af 90'erne? Så vil du elske Going Geometric. Vores originale lærredsprints tilføjer smukke indretningsdetaljer til alle rum. Vælg form og størrelse på dit lærredsprint, og vi laver det efter mål og trykker motivet på lærred af 100 % bomuld.

Gul i interiør

En masse undersøgelser har vist, at farver påvirker os fysiologisk og psykologisk. Derfor skal farver ikke tages for givet, når man indretter huset eller rummet. En af de farver, der er almindeligt anvendt i boligindretning, er farven gul. Den anses for at være en glad farve, som helst bør tilføjes i dit hjem. Der er faktisk mange forskellige måder at tilføje gul til dine rum på. Uanset om du maler dine vægge eller tilføjer dekorative genstande, vil gul virkelig fremkalde en følelse af varme og munterhed. Brugen af vægmalerier er en af de vidunderlige måder at få dit interiør til at fremstå lyst og behageligt. Gule lærredsprints vægmalerier er blandt dem, der nemt kan sætte stemningen og atmosfæren i dit hjem. Photowalls kollektion er fantastisk og kan virkelig hjælpe dig med at opgradere dit interiørs udseende. Tilføj Yellow Canvas Prints vægmalerier til et lille rum, og du vil blive overrasket over at se, at farven nemt kan skabe et visuelt større rum. Eksempler er walk-in closets, badeværelser og gangarealer. Morgenmadslokalet eller enhver anden del af huset, hvor du normalt spiser morgenmad og bruger tid om morgenen, fortjener også at få vægmalerier med gule lærredsprints. At se disse udsigter, mens du spiser, kan få dig til at smile, når du starter din dag.
Produktoplysninger