Mandala Delight - Gul Grå - Billede på lærred - Køkken

195

motiver

Gult lærred

Solens farve. De fleste mennesker ser gul som en fantastisk positiv farve, der spreder energi, varme, glæde og lykke. Solens farve siges at skabe de mange positive elementer, vi oplevLæs mereer, når vi har gyldne nuancer omkring os. Vi føler os inspirerede, energiske, fantasifulde, intelligente, legefulde, livlige, levende, idealistiske, spontane og stimulerede. Nogle mennesker siger, at vores kommunikation og koncentrationsevne fremmes og der sættes skub i vores stofskifte. Men det, som gul symboliserer, kan være meget modstridende. Det kan være så positivt eller negativt, at du enten elsker det eller bogstaveligt talt hader det. I Middelalderen hejste skibe gule advarselsflag, når de kom fra lande, hvor pest og sygdom hærgede, for at forhindre dem i at sprede sig. Hvis den bruges for meget, kan gul give et negativt indtryk. Gule nuancer kan forårsage kvalme eller fornemmelsen af søsyge. Gul kan fungere som en advarsel og angive fare, sygdom eller en forræder.

Solagtig indretning med et gult billede på lærred

Gør dit hjem til et sted, hvor solen altid skinner – men med måde. Hele gule vægge kan få folk til at føle sig utilpas, overvældede eller ude af balance. Visuel stimulation er rigtig vigtigt, både for voksne og børn. Gul når den er bedst er god til detaljer såsom puder, sengetæpper og print. Træd ind i et rum, og mærk glæden ved den energi, som den udstråler. Gul er en spændende farve, når den passes til fremtræende stænk af grøn eller lyserød, men du kan skabe den bedste balance ved at have fremhæve en neutral grundfarve såsom grå og hvid. I vintagebutikker finder vi ofte efterspurgt nips fra 50'erne i farvekombinationen gul-grå-hvid. Photowall har noget for alle med tusinde af motiver og design i billeder på lærred Gul passer perfekt til næsten ethvert rum, særligt børneværelser. Overrask børnene med et farvefuldt mønster af deres yndlingsfigurer fra film og bøger, og lad figurernes farvefulde personligheder dekorere dine vægge for at skabe uhæmmet fryd. Motiver i gule nuancer omfatter Lemon og Banana. Bliv inspireret! Find det, der passer til din smag og stil. Vi har alting fra klassisk kunst og fantasifulde børnemønstre til landskaber og lyse blomster. AM Collection har smukke grafiske print. Hvis du kigger efter det perfekte, er Going Geometric 4 det rigtige for dig. Er du fan af 90'erne? Så vil du være vild med Going Geometric. Vores originale billeder på lærred giver smukke indretningsdetajler til alle rum. Vælg din form og størrelse på dit billede på lærred, og vi måler og printer motivet på et 100 % bomuldslærred.
Produktoplysninger

Hurtig levering

Din bestilling sendes inden for 1-3 dage, og du har altid fri fragt. Tapetlim er inkluderet.

100% garanti

Vi vil kun have tilfredse kunder. Derfor har du altid 30 dages returret, og du får pengene tilbage, hvis du ikke er tilfreds.