Soveværelse

Skift sengetæppet, forny hovedgærdet eller mal sengebordene, og pludselig har du et helt nyt soveværelse. Nye læselamper er aldrig forkert, og hvorfor selvfølgelig ikke sætte nogleLæs mererredsprints op? Du kan skabe en helt ny følelse i dit soveværelse ved blot at justere et par små detaljer.

Transformer rummet med lærredsprints

Bevæbn dig med nogle af dine yndlingsmotiver og en følelse af eventyr, og du kan forvandle dit soveværelse ved at fylde væggene med kunst. Begynd med at vælge nogle prints, som du kan lide. Du kan kombinere lærredsprints med grafiske prints, malerier og dine børns tegninger. Du behøver ikke at lave en hel væg på en gang. Lad den tage form gradvist. Men uanset hvilke billeder og prints du vælger, skal du forsøge at holde stemningen ved at vælge den samme stil eller den samme farveskala. Start fra midten, når du begynder at hænge prints op, så der er plads til at tilføje billeder, når du finder flere motiver, du kan lide. Nogle gange er det ikke let at vælge mellem flere prints, og du må stole på din mavefornemmelse og på hjælp fra andre familiemedlemmer og deres synspunkter. Derfor er det godt ikke at have travlt - tag dig god tid til at beslutte, hvad du kan lide, især til et soveværelse, et sted, hvor du ønsker at tilbringe meget tid i fred og ro. For at gøre tingene lettere har vi listet nogle gode farver at starte med, når du skal vælge motiver til dit soveværelse. Pink toner er beroligende og er kærlighedens farve for mange. Både mørke og lyse rosa farver er ideelle til væggene i soveværelset. Grøn er en farve, der ånder fred og ro, og derfor er den et godt valg til prints i soveværelset. Et glimt af rødt er en perfekt accentfarve i malerier og grafiske prints på væggene. Grå og sort passer godt til alt. Okay, måske går vi lidt for vidt, men det er sandt, at både grå og sort ser godt ud i et soveværelse, både som grundfarver og til detaljer.

Små ændringer til stor effekt

Et nyt plaid, puder og gardiner er blandt de små detaljer, der er lette at ændre, men som gør en stor forskel. Det er ting, der kan være lidt mere legende og skille sig ud fra rummets eksisterende farveskala, da du kan ændre dem, når du har lyst til det. Du kan sælge dine gamle ting på et loppemarked eller give dem væk til venner og bekendte.

DIY

Har du haft øjnene på nogle nye natborde eller måske en ny kommode? Hvorfor ikke give en makeover til de ting, du allerede har, i stedet? Som regel er alt, hvad du behøver, din fantasi og en klat maling. Mal natbordene om, og vælg en kontrastfarve til benene, hvis du ønsker at få rummet til at virke legende. Møbeldecals og malede mønstre er en nem måde at skabe et flot look med større møbler på. Og skab et markant og praktisk tøjstativ ved at spraymale en trægren.
Produktoplysninger