Måltilpassede tapeter og print, fri fragt. Sendes inden for 1-3 dage.

78 77 06 35 78 77 06 35
Min drivhus akvarel 3 - Billede på lærred - Stue

100

motiver

Soveværelse

Det kan være nok bare at skifte sengetæppe, opdatere sengegavlen eller male natbordet. Eller hvorfor ikke købe nye sengelamper og sætte billeder på lærred op? Når du skal lave om i etLæs mere soveværelse, kan du skabe en helt ny følelse ved bare at ændre nogle små detaljer.

Billeder på lærred – forandrer rummet med det samme

Når du skal ændre væggen i soveværelset til en væg fyldt med kunst, har du brug for favoritmotiver og lidt kreativitet. Start gerne med at vælge nogle billeder ud, du godt kan lide – du kan fx sagtens blande billeder på lærred med grafiske tryk, malerier og børnetegninger. Hele væggen behøver ikke være klar på én gang, men kan vokse frem over tid. Men uanset hvilke billeder du vælger, skal du forsøge at sammenholde dem rent visuelt ved fx at vælge samme farveskala eller stil. Når du begynder at sætte billederne op, går du ud fra midten, så du har plads til at sætte flere op, efterhånden som du finder flere motiver, du godt kan lide. Det kan nogle gange være svært at vælge billeder. Det skal føles rigtigt i maven, og nogle gange er det godt at være flere om at vælge. Derfor kan det være godt ikke at have for travlt, men give sig tid til at tænke over, hvad I godt kan lide – især, når det er til soveværelset, hvor man jo bruger meget tid, og hvor mange gerne vil have fred og ro. Men for at gøre det lidt enklere har vi lavet en liste over, hvilke farver du kan gå ud fra, når du vælger motiver til soveværelset. En lyserød tone giver ro og er for mange kærlighedens farve. Både mørke og lyse toner passer godt til soveværelsets vægge. Grøn er en farve, der signalerer fred og ro, så den er også en farve, der gør sig godt i dette rum. Rødt i en mindre dosis er perfekt som accentfarve på malerier og grafiske tryk i soveværelset. Gråt og sort passer overalt. I et soveværelse gør begge farver sig fint, både som accentfarve og grundfarve.

Skift nipset ud

En ny pude, plaid og eller et gardin er nogle af de små detaljer, du nemt kan skifte ud, men som gør en stor forskel. Der er ting, du kan forandre, når du får lyst, og som kan være lidt mere sprælske og skille sig ud fra rummets eksisterende farveskala. Dine gamle ting kan du sælge på loppemarked eller give væk til venner og bekendte.

Gør det selv

Kigger du efter et nyt natbord i butikkerne eller måske en ny kommode? Hvorfor ikke bare lave den om, som du allerede har? Oftest kræver det kun lidt maling og fantasi. Mal natbordet i en lækker farve, og vælg en anden farve til benene, hvis du gerne vil skabe et sprælsk look. Brug malertape, og mal et mønster på kommoden – det er nemt og flot. Og du kan lave et unikt tøjstativ ved at spraymale en gren, du har fundet i naturen – det er både praktisk og bliver en fin forandring i rummet.
Produktoplysninger

Hurtig levering

Din bestilling sendes inden for 1-3 dage, og du har altid fri fragt. Tapetlim er inkluderet.

100% garanti

Vi vil kun have tilfredse kunder. Derfor har du altid 30 dages returret, og du får pengene tilbage, hvis du ikke er tilfreds.