Måltilpassede tapeter og print, fri fragt. Sendes inden for 1-3 dage.

78 77 06 35 78 77 06 35
Golden Day Turkis - Tapet - Stue

81

motiver

Turkist tapet

Turkise tapeter giver mange forskellige muligheder

Navnet kommer fra halvædelstenen turkis. Farven turkis varierer mellem blåt og grønt. Den symboliserer healing, tålmodighedLæs mere, ro, harmoni og balance. Turkis er en blanding af blåt, som symboliserer sandhed, ærlighed, inspiration og kreativitet, ligesom ro, introspektion, ensomhed, kølighed og alvor, og grønt symboliserer vækst, helbredelse, overflod, velstand, fred, glæde, samvirke og harmoni, og derfor betyder det selvfølgelig også, at du får begge farvernes positive egenskaber, når du vælger at tapetsere med turkis.

Trendy med turkis

Når du vælger et turkist tapet eller et tapet med turkise detaljer, får rummet en frisk følelse. Farven har en beroligende og afstressende effekt. Turkise tapeter er en af årets trendfarver. Turkise tapeter passer godt ind i et børneværelse, men også til det voksne soveværelse. Et godt tip er at bruge turkise tapeter som baggrundsvæg og bruge turkise indretningsdetaljer, så du får en skøn helhedsoplevelse. Et frisk turkist tapet er perfekt at blande med andre varme toner, men også kolde toner, og da helst i et minimalistisk miljø. Prøv at kombinere et turkist tapet med indretningsdetaljer i guld, en af de seneste trends, som vi ser meget af i populære indretningsmagasiner. Eller hvorfor ikke vælge et turkist tapet med gulddetaljer? Andre farver, som passer godt til et turkist tapet, er selvfølgelig hvid, men også friske toner af lime og citron. Brug gerne turkis sammen med varme toner af træ.

Det er enkelt at indrette med turkise tapeter

Hvorfor ikke indrette dit badeværelse med turkise tapeter. Det giver en varm, frisk og hyggelig følelse, som minder om tropiske miljøer. Dekorer rummet med grønne planter, så du fremhæver den eksotiske følelse i rummet. Skønheden i turkise tapeter påvirkes også af, hvordan lyset falder i rummet og rummets øvrige farver, såsom møbler, billeder, lamper osv. Vil du have et turkist tapet som baggrundstapet, skal du tænke på, hvilken væg du tapetserer, så du tager hensyn til rummets størrelse, placering af vinduer samt placeringen i forhold til verdenshjørnerne. Har rummet vindue mod nord, kan det være en fordel at vælge et turkist tapet med varme toner, så du minimerer den kolde følelse. Er rummet derimod sydvendt, kan du både vælge et varmt turkist tapet eller et turkist tapet i koldere toner. For at få den optimale følelse af et frisk turkist baggrundstapet, skal det helst sættes op på en anden væg end den, hvor vinduet er placeret. Et smart, enkelt og billigt indretningstip er at tapetsere møbler med et turkist tapet, så du skaber det ultimative farvematch i rummet.

  • Viser 1-81 af 81 motiver

Hurtig levering

Din bestilling sendes inden for 1-3 dage, og du har altid fri fragt. Tapetlim er inkluderet.

100% garanti

Vi vil kun have tilfredse kunder. Derfor har du altid 30 dages returret, og du får pengene tilbage, hvis du ikke er tilfreds.