Turkist tapet

Turkis tapet giver mange forskellige muligheder. Navnet kommer fra turkis, en halvædelsten. Farven turkis varierer mellem blå og grøn. Den symboliserer healing, tålmodighed, ro, harmoLæs mereni og balance. Og fordi turkis er en blanding af blå og grøn, hvor blå symboliserer sandhed, ærlighed, inspiration og kreativitet sammen med ro, indadvendthed, ensomhed, kulde og alvor, og grøn symboliserer vækst, foryngelse, overflod, velstand, fred, glæde, samarbejde og harmoni, betyder det, at du får de positive egenskaber fra begge farver, når du vælger at dekorere med turkis.

Trendy med turkis

Hvis du vælger et turkisfarvet tapet eller et tapet med turkise detaljer, vil det give dit værelse et friskt look. Farven har en beroligende og beroligende effekt. Turkis tapet er en af dette års trendfarver. Turkis tapet er et fremragende valg til et soveværelse og også til børneværelser. Et trick er at bruge turkis tapet som en accentvæg og føre det videre til flotte turkise detaljer for at give rummet en sammenhængende følelse. Et levende turkis tapet passer ikke kun godt sammen med andre varme toner, men i en minimalistisk indretning liver det også kølige toner op. Prøv at kombinere turkisfarvet tapet med stylingdetaljer i guld, en af de nyeste tendenser, som vi ser meget af i de førende indretningsmagasiner. Eller hvorfor ikke vælge et turkisfarvet tapet med gulddetaljer?De farver, der passer til turkisfarvet tapet, er naturligvis hvid, men også friske toner af citron og lime. Turkis passer også meget godt til varmen fra naturligt træ.

Det er nemt at style med turkis tapet

Hvorfor ikke style dit badeværelse med turkisfarvet tapet? Det vil skabe en varm, frisk og afslappende atmosfære, der minder om troperne. Indret dit værelse med grønne stueplanter for at fremhæve turkise tapetets eksotiske følelse. Skønheden ved turkisfarvet tapet påvirkes også af lysets spil i rummet og af de andre farver i møblerne, billederne, lamperne osv. Hvis du vil bruge et turkisfarvet accenttapet, skal du overveje, hvilken væg der er bedst, afhængigt af rummets størrelse, dets udsigt og vinduernes placering. Hvis rummet har nordvendte vinduer, kan det være værd at vælge et turkisfarvet tapet med varme toner for at minimere køligheden. Hvis rummet derimod vender mod syd, kan du vælge enten et varmt turkis tapet eller et turkis tapet med køligere toner. Hvis du ønsker at få mest muligt ud af et levende turkis accenttapet, bør du hænge det på en tom væg frem for en væg med vinduer. Her er et smart, nemt og billigt designtip: Dekorér møbler med turkisfarvet tapet for at skabe det ultimative farvespil i rummet.

Bliv rolig med turkise tapeter

Indretning og dekoration ville ikke være komplet uden farver. Det er som at stille spørgsmålet "hvordan ville verden se ud i fravær af farver?". Farver er meget vigtige, da de anses for at være en form for kommunikation, når det kommer til visuelt sprog. Med det er farver et af de vigtige elementer, der får et hjem eller et rum til at se fantastisk ud. Afhængigt af rummet og dets funktioner er der passende farver, der kan hjælpe hjemmets beboere til yderligere at værdsætte og elske rummene. F.eks. bruges soveværelset og stuen begge til hvile og afslapning. Det er helt rigtigt, at disse rum domineres af kølige og beroligende farver. Turkis tapeter er blandt kollektionerne fra Photowall, som helt sikkert vil hjælpe med at skabe den rette stemning og atmosfære i disse rum. Med et turkisfarvet tapet tilføjet til dit soveværelse eller din stue vil du virkelig nyde fordelene ved det og den afslappende atmosfære, det giver dig.
Produktoplysninger