Fototapet i flere farver

Nogle mennesker synes, at årets unikke og varierede årstider er frustrerende, fordi de kræver så meget tilpasning. Skift af tøj. At vænne sig til temperaturer, der stiger og falder frLæs merea nat til nat. Kan du ikke om vinteren gøre de ting, du gerne vil gøre om sommeren? Væn dig til det! Det kan virke ubehageligt, men tænk alligevel på alle de fantastiske ting, som de forskellige årstider bringer med sig! Nye måder at være sammen på, nye dufte, muligheden for at lave vores hjem om flere gange om året og frem for alt de fantastiske farver, der hilser på os. Når sommeren slutter, og vi bevæger os mod efteråret, omgiver farverige rødbrune blade os. Voksne får pludselig mulighed for at vade gennem et rødbrunt hav af blade, der er bløde som den mest pustede sky på himlen, og børn får mulighed for at lave smukke bogmærker i skolen.

Skab lidt nyt med et flerfarvet vægmaleri

På det tidspunkt er efteråret den smukkeste årstid på året. Når den kommer, kan vi umuligt drømme om en smukkere årstid. Men så kommer vinteren. Solens lys aftager, og alligevel lever vi i en verden, der er lavet af det lyseste og hvideste, der findes - sne. Igen og igen bliver vi forbløffet over, hvor smuk den er - og pludselig er vinteren vores yndlingsårstid på året. Når foråret kommer, er hele naturen genfødt. Endelig lander vi i den frodige grønne sommer med dens smukke solnedgange, grønne enge og blå søer. Alle de vidunderlige, dejlige følelser, som vores fantastiske årstider vækker i os, er muliggjort af de farver og omgivelser, der ledsager dem. Det er noget, som vi hos Photowall ønsker at bringe ind i vores hjem, enten for at reflektere over den aktuelle årstid eller for at dvæle ved den ønskede årstid. Her er nogle måder at se på det på. Tre af vores mange flerfarvede vægmalerier bruger farver til at indfange årstiderne på magiske, kreative måder. Pop Art Confetti afspejler farverne i skiftet fra sommer til efterår i mange nuancer og nuancer, men det er alligevel perfekt til alle årstider. Et andet vægmaleri, Tree of Four Seasons, viser de fire årstider i den storslåede krone på et stort træ. Et ideelt vægmaleri til en accentvæg i en stue er Seasons. Med sine strålende farver viser det forårets virilitet og ungdommens skønhed.

Mørke, dæmpede nuancer bevarer roen, når man bruger mange farver

Mange forskellige, stærke farver i et enkelt rum kan støde sammen og trætte øjnene. En god måde at få alle verdens farver til at fungere sammen på er at blande nogle dæmpede, mørke nuancer ind i rummet. Tilføj derefter små, diskrete, men markante elementer af stærke, kraftige farver. Søg efter vores vægmaleri med Quiltmønster, og du vil forstå præcis, hvad vi mener. Vov at slippe din kreativitet løs med et flerfarvet vægmaleri!
Produktoplysninger

Hurtig levering

Din bestilling sendes inden for 1–4 dage, og du har altid fri fragt. Tapetlim er inkluderet.

100% garanti

Vi vil kun have tilfredse kunder. Derfor har du altid 30 dages returret, og du får pengene tilbage, hvis du ikke er tilfreds.