Måltilpassede tapeter og print, fri fragt. Sendes inden for 1-3 dage.

OurSolarSystem - Tapet - Babyværelse

761

motiver

Fototapet i flere farver

Der er nogle, der synes, at årets unikke og forskellige årstider er irriterende, da man hele tiden skal tilpasse sig dem: udskifte tøj og vænne sig til temperaturen, der skifter fra dLæs mereag til dag. Kan du ikke foretage dig de ting, du kan lide og laver om sommeren, om vinteren? Væn dig til det! Det kan godt forekomme ubehageligt, men alligevel – tænk på alle de ting, som de forskellige årstider har. Nye måder at socialisere på, nye dufte, muligheden for at genindrette vores hjem flere gange om året og vigtigst af alt: de fantastiske farver, som hilser på os. Når sommeren slutter og vi bevæger os mod efteråret, har vi rød-brune blade omkring os. Voksne har pludselig muligheden for at vade igennem et rød-brunt hav af blade, der er så bløde som den mest luftige sky på himlen, og børn kan bruge bladene til smukke bogmærker i skolen.

Prøv nogle forskellige elementer med et fototapet i flere farver

Når den er der, er efteråret årets smukkeste årstid. Når den kommer, kan vi ikke forestille os en smukkere årstid. Når vinteren kommer og der er mindre sollys, men vi stadig lever i en verden af det lyseste og hvideste, der findes – sne – forbløffes vi igen over, hvor smukt den er, og pludselig er vinter vores yndlingsårstid. Når foråret kommer, genfødes naturen, og endeligt kan vi nyde den grønne sommer med dens smukke solnedgange, grønne enge og blå søer. Alle de fantastiske, skønne toner, som vores fantastiske årstider fremkalder i os, muliggøres af farverne og omgivelserne, der kommer med dem. Dette er noget, vi hos Photowall ønsker at tage med ind i vores hjem, enten for at reflektere over øjeblikkets årstids eller for dvæle lidt ved den, vi drømmer os hen til. Her er nogle måde at kigge på det på. Tre af vores fototapeter i flere farver bruger farver til at fange årstiderne på magiske, kreative måder. Pop Art Confetti afspejler farverne, som de skifter fra sommer til efterår med deres mange nuancer og toner, men det passer til alle årstider. Et andet fototapet – Tree of Four Seasons, viser de fire årstiders farver i et majestætisk træs krone. Seasons er et ideelt fototapet til en "accent wall" (en væg i rummet, der skiller sig ud). Med dets strålende farver viser det forårets virilitet og ungdommens skønhed.

Mørke, afdæmpede nuancer giver ro, når man bruger mange farver

Mange forskellige stærke farver i et enkelt rum skaber et sammenstød, hvilket kan være trættende for dine øjne. En god måde at få alle verdens farver til at fungere sammen er ved at bruge nogle afdæmpede, mørke nuancer. Tilføj derefter små og diskrete, men skarpe, elementer i form af en kraftig, stærk farve. Kig på vores fototapet Quilt Pattern for at se, hvad vi mener. Vær ikke bange, og slip din kreativitet løs med et fototapet i flere farver.
Produktoplysninger

Hurtig levering

Din bestilling sendes inden for 1-3 dage, og du har altid fri fragt. Tapetlim er inkluderet.

100% garanti

Vi vil kun have tilfredse kunder. Derfor har du altid 30 dages returret, og du får pengene tilbage, hvis du ikke er tilfreds.