Fortrolighedspolitik

Hos os er det trygt at handle, og vi behandler alle dine personoplysninger med største sikkerhed. For at gøre din brugeroplevelse enkel og smidig benytter vi os af cookies.

Hvem er den dataansvarlig?

Nordic E Trade AB, Reg. Nr. 556761-9779, agerer som dataansvarlig i overensstemmelse med denne privatlivspolitik. Som dataansvarlig er det vores ansvar, at dine personoplysninger behandles korrekt og på en sikker måde og i overensstemmelse med den generelle databeskyttelsesforordning (GDPR) og national databeskyttelseslovgivning, der har til formål at beskytte privatpersoners integritet.

Hvilke personoplysninger behandles?

Vi indsamler og behandler personoplysninger fra dig til de formål, der er angivet i denne privatlivspolitik. Når du bruger vores tjenester, kan vi indsamle forskellige oplysninger om dig, såsom navn, adresse, telefonnummer, e-mailadresser og IP-adresser. Du er ikke forpligtet til at give de oplysninger, vi beder dig om. Men hvis vi ikke modtager de pågældende oplysninger, kan det betyde, at vi ikke er i stand til at tilbyde vores tjenester til dig.

Ud over de oplysninger, der indsamles fra dig, kan vi indsamle oplysninger fra tredjeparter, for eksempel Facebook.

Hvorfor indsamler og behandler vi dine personoplysninger?

Vi indsamler og behandler dine personoplysninger til de formål, der er angivet i denne privatlivspolitik. Vi kan bruge dine personoplysninger data til:

• at udføre og administrere vores tjenester

• at beskytte dine interesser

• regnskabs- og faktureringsformål

• at kontakte dig vedrørende din ordre eller oplysninger i forbindelse med din ordre

• at udvikle eller analysere virksomheden

• at kommunikere

• at udsende nyhedsbreve

• rekrutteringsformål og/eller

• markedsføring af tjenester og produkter

Profilering

Vi udfører automatisk profilering baseret på webaktivitet og din profil kan bruges i marketingformål. I overensstemmelse med GDPR betyder profilering behandling af personoplysninger for at kunne vurdere visse personlige egenskaber, for eksempel for at analysere eller forsøge at forudse dine personlige præferencer, interesser og adfærd. Ved at være i stand til at forudse dine personlige egenskaber kan vi løbende forbedre vores tilbud i forhold til dine behov. Profilering bruges blandt andet til markeds- og kundeundersøgelser og markedsføring.

Hvad er det juridiske grundlag for at behandle dine personoplysninger?

Vi behandler dine personoplysninger for at kunne (I) opfylde vores aftaler med dig, (II) du har givet samtykke til, at vi behandler dine personoplysninger, (III) for at opfylde vores juridiske forpligtelse og/eller (IV) opfylde vores legitime interesse som driftsleverandør af tjenester.

Hvordan beskytter vi dine personoplysninger?

Vi bruger it-systemer til at beskytte fortrolighed, integritet og adgang til personoplysninger. Vi har truffet passende sikkerhedsforanstaltninger for at beskytte dine personoplysninger mod ulovlig eller uautoriseret behandling (såsom ulovlig adgang, tab, ødelæggelse eller skade). Personoplysninger må kun behandles af personer, der har en stilling, der kræver, at de behandler personoplysninger for at udføre deres arbejde.

Hvem deler vi dine personoplysninger med?

Dine personoplysninger kan blive overført til og behandlet af tredjepartsudbydere, der udfører tjenester for Nordic E Trade AB (databehandlere), f.eks. til håndtering af kundeserviceproblemer og ordrer. Sådanne databehandlere skal behandle dine data i overensstemmelse med vores instruktioner. Vi hyrer primært databehandlere placeret inden for EU/EØS. Vi kan dog bruge databehandlere, der befinder sig i lande uden for EU/EØS. Vi vil gennemføre passende foranstaltninger i henhold til GDPR for at sikre, at dine personoplysninger forbliver beskyttede og sikre, hvis data behandles uden for EU/EØS. For at sikre, at en databehandler uden for EU/EØS implementerer passende beskyttelsesforanstaltninger i overensstemmelse med bestemmelserne i GDPR, baseres en sådan behandling altid på EU-Kommissionens standardkontraktklausuler.

Hvor længe behandler vi dine personoplysninger?

Dine personoplysninger behandles ikke i længere tid, end hvad der er nødvendigt til det angivne formål med behandlingen, medmindre vi er juridisk forpligtede til at opbevare personoplysningerne i længere tid. Opbevaringsperioden varierer afhængigt af, til hvilket formål personoplysningerne behandles. Hvis du trækker dit samtykke til behandlingen af dine personoplysninger tilbage, eller hvis du afmelder dig vores nyhedsbrev eller lignende, slettes personoplysningerne øjeblikkeligt.

Den registreredes rettigheder

Du har til enhver tid ret til at trække dit samtykke tilbage eller ændre det. Du har ret til gratis at kræve oplysninger fra os om vores brug af dine personoplysninger. På din anmodning eller på eget initiativ vil vi rette eller slette unøjagtige personoplysninger eller begrænse behandlingen af sådanne data. Derudover har du ret til at forbyde behandling af personoplysninger til direkte markedsføringsformål. Under visse omstændigheder og i et vist omfang har du også ret til at modtage dine personoplysninger i et maskinlæsbart format.

Sikre betalinger

Vi tilbyder sikre betalinger i samarbejde med Klarna Bank AB. Når du foretager din betaling, videresendes du til en sikker side med et SSL-certifikat fra Klarna Bank AB. Her kan du indtaste dine data og foretage en sikker betaling. Vi administrerer eller gemmer ikke dine kreditkortoplysninger.

Oplysninger om cookies

Vi får oplysninger om din brug af vores websted via cookies, som gør det muligt for os at forbedre din oplevelse på webstedet, for eksempel husker de, hvilket produkt du har føjet til din indkøbskurv. Du behøver ikke at acceptere cookies for at kunne besøge vores butik. Du skal dog acceptere cookies, hvis du vil føje en vare til din indkøbskurv eller foretage en ordre. Cookies administreres via din computers indstillinger og kan til enhver tid slås fra.

Vores brug af cookies sætter os i stand til at spore vores besøgendes adfærd, så vi kan vise relevant materiale, når vi annoncerer online. For eksempel kan du se annoncer for de af vores produkter, du har set på andre websider. De oplysninger som vi beholder, når du besøger vores websted, deles ikke med tredjeparter.

Ændringer i fortrolighedspolitikken

Vi forbeholder os retten til at opdatere privatlivspolitikken til enhver tid. Hvis fortrolighedspolitikken ændres, offentliggøres den opdaterede politik på Nordic E Trade AB's websted.

Kontaktopplysninger

Hvis du har spørgsmål vedrørende vores behandling af dine personoplysninger, eller hvis du mener, at dine databeskyttelsesrettigheder er blevet krænket, bedes du kontakte os på gdpr@photowall.com.

Klager

Du kan også indgive en klage vedrørende vores behandling af personoplysninger til den svenske myndighed for privatlivsbeskyttelse (på svensk: Integritetskyddsmyndigheten), som er den ansvarlige tilsynsmyndighed for behandling af personoplysninger i Sverige.

Hurtig levering

Din bestilling sendes inden for 1-4 dage, og du har altid fri fragt. Tapetlim er inkluderet.

100% garanti

Vi vil kun have tilfredse kunder. Derfor har du altid 30 dages returret, og du får pengene tilbage, hvis du ikke er tilfreds.