Måltilpassede tapeter og print, fri fragt. Sendes inden for 1-2 dage.

Sort sten Tekstur - Tapet - Børneværelse

226

motiver

Sort fototapet

En spændende historie! Du kan finde over 600 billeder og 1500 indgraveringer i Lascaux-grotten i det sydvestlige Frankrig. Det, der gør disse hulemalerier specielle, er, at et af dem Læs mereer det ældste billede af nogen art, som nogensinde er blevet fundet, og det er over 17.000 år gammelt. Kan du gætte, hvilken farve der blev brugt til at male det? Sort, selvfølgelig. Den del af billedet, vi taler om, viser en sort tyr og blev malet med kul. Dette betyder, at mennesket med fuldt overlæg har brugt sort i lang tid, og denne farves associationer afhænger af, hvem du er, og hvilken kultur du har. I den vestlige verden forbindes farven sort ofte med mørke og tristhed, mens den førhen blev betragtet som en af de smukkeste farver i nogle dele af Indien. Nu til dags er det også en almindelig opfattelse, at sort repræsenterer prestige, hvilket ses ved, at jakkesæt er ofte er sorte.

Hvorfor er sort en rigtig god farve til at indrette?

Nogle personer mener, at sort indretning gør rum mørke og kedelige, men det er langt fra sandheden. Sort er en fortrinlig farve at indrette med, da du kan vælge at gøre den så simpel eller kompleks, som du ønsker. Sortfototapet i et rum kan medvirke til at skabe et grundlag eller en sikker base i rummet, hvilket er beroligende. Hvis eklektisk indretning er noget du kan lide og finder interessant, gør farven sort det helt sikkert lettere at at passe forskellige stile sammen. Kombiner et fototapet i sorte nuancer med en sort lampe, sorte puder eller måske et sort tæppe, og du vil have gjort det, der fremstår umuligt – at matche dit nye, moderne kaffebord med et antikt skrivebord, du arvede fra dine ældre slægtninge. Som andre mørke nuancer er sort en farve, der får øjnene til at slappe af. Når du har for mange lyse farver i rummet, kan det godt virke som om, tingene nærmest flyder rundt. Dine øjne skal arbejde hårdt for at modvirke dette, hvilket får dem til at blive ømme og trætte. Hvem kunne forestille sig, at det næsten er nødvendigt at bruge farven sort i dit hjem for få dine øjne til at føle sig friske?

Sorte fototapeter til alle

Ligesom de mange stjerner i rummet er vores udvalg af sorte fototapeter uendeligt. Den opmuntrende sort-hvide panda med en gullig, grøn baggrund blev skabt af Ryan Fowler og er en favorit blandt mange af os her på Photowall. Takket være den fantastiske brug af farve og tema passer dette tapet til alle typer rum, om det er til et barn, der skal have nogle rigtig seje omgivelser, eller om det er en stue med møbler i konstant forandring. En asafltgrå motorvej, der fortsætter i det uendelige med Rocky Mountains roligt rejsende sig i horisonten, fotografier af hvide orkidéer i høj opløsning på en sort baggrund og det ene bælmørke skyline-motiv efter det andet – det er andre fototapeter du finder på denne side. Synes du, det lyder utroligt? Det synes vi bestemt! Som vi nævnte, er der ingen begrænsninger at bekymre sig om, hvis du bruger farven sort, særligt ikke hvis du bruger et fototapet.
Produktoplysninger

Hurtig levering

Din bestilling sendes inden for 1-2 dage, og du har altid fri fragt. Tapetlim er inkluderet.

100% garanti

Vi vil kun have tilfredse kunder. Derfor har du altid 30 dages returret, og du får pengene tilbage, hvis du ikke er tilfreds.