Måltilpassede tapeter og print, fri fragt. Sendes inden for 1-3 dage.

78 77 06 35 78 77 06 35
Kæmpe Flamingo - Tapet - Børneværelse

198

motiver

Flerfarvet tapet

Tapet i flere forskellige farver

Det er ikke helt enkelt at indrette rummet med forskellige farver. Der er meget, du skal tænke på. Med de rigtige farver kan du få den atmosfLæs mereære, du gerne vil have. Noget af det første, du skal gøre, er at se på, hvilke farver de forskellige rum skal have. Hvis du maler rummene, så bliver de måske lettere at møblere, men oftest bliver det svært at give indretningen en dyb og helt personlig karakter. Derfor er det bedre at vælge et tapet med et unikt udtryk. Du kan enten vælge et ensfarvet tapet eller et flerfarvet tapet. Et flerfarvet tapet kan ved første indtryk være sværere at indrette med, når du skal matche det med møblerne og de ting, der skal være på væggen, som fx hylder og billeder.

Planlæg tapetseringen med flerfarvet tapet

Men i virkeligheden er det slet ikke så svært at planlægge, hvordan du skal indrette med tapet i flere farver. Alt efter hvilket rum, du vil tapetsere med et flerfarvet tapet, så skal du planlægge det lidt anderledes. Tager vi fx en stue, så er det måske at foretrække at bruge lidt mere douce farver, fordi man plejer at have et tv i stuen og flere forskellige lyskilder. Direkte sollys er også noget, der påvirker, hvordan det flerfarvede tapet reflekterer lys i rummet. Stuen er oftest det største rum, så flerfarvede tapeter kan enten fremhæve stemningen i rummet eller dæmpe den. Et andet rum, som det er populært at bruge flerfarvet tapet i, er køkkenet. Ofte er flerfarvede tapeter direkte inspireret af naturen, så følelsen af de øvrige materialer i køkkenet forstærkes.

Flerfarvet tapet som baggrundsvæg

Et af de mest populære alternativer, hvis du vil have et flerfarvet tapet, er at bruge det som baggrundsvæg. En baggrundsvæg med et flerfarvet tapet kan give mange forskellige resultater. En baggrundsvæg forstærker som regel de øvrige vægge. Så valget af, hvilken farve, der skal være den dominerende på en flerfarvet baggrundsvæg, er vigtig og bør harmonere med farven eller tapetet på de tre øvrige vægge i rummet. Resultatet er som regel, at du enten får en forgrundsvæg eller en baggrundsvæg.

Tid i rummet er et vigtigt aspekt for flerfarvede tapeter

En ting, som man oftest glemmer, når man planlægger indretning, er hvor lang tid, man opholder sig i et rum. Det er vigtigt at tænke på, fordi vi sidder med indtrykket fra rummet. Som vi nævnte tidligere, så er stuen fx et rum, hvor vi opholder os i lang tid og også får mange indtryk fra. Et rum, vi med sikkerhed opholder os længere tid i, er soveværelset. Men du har sikkert allerede regnet ud, at du ikke får så mange indtryk over lang tid i soveværelset, og det er rigtigt, fordi du mest sover i soveværelset. Derimod er det vigtigt at skabe en behagelig og mild atmosfære i soveværelset, der fornemmes med det samme. Flerfarvede tapeter gør sig rigtig godt i soveværelset, fordi du hurtigt kan kommunikere velbehag ved hjælp af forskellige farver. Oftest er det lidt matte og varme farver og nuancer, der hurtigt giver en behagelig stemning i soveværelset.

Photowall har et stort udvalg af tapeter i mange forskellige farver

Hos Photowall har vi ikke bare et bredt udvalg af tapeter i mange forskellige farver, men også en stor ekspertise, som vi gerne deler ud af, så du får så godt et resultat som muligt, når du indretter. Vi ved, at flerfarvede tapeter kan være lidt udfordrende at indrette med, men ved at planlægge grundigt får du et rum fuld af karakter og funktionalitet, for det er det, der er styrken ved flerfarvede tapeter.

Hurtig levering

Din bestilling sendes inden for 1-3 dage, og du har altid fri fragt. Tapetlim er inkluderet.

100% garanti

Vi vil kun have tilfredse kunder. Derfor har du altid 30 dages returret, og du får pengene tilbage, hvis du ikke er tilfreds.