Flerfarvet tapet

Det er ikke altid ligetil at indrette et rum i flere farver. Der er så mange ting, man skal være opmærksom på. Vælg de rigtige nuancer, og du vil finde den følelse, du søger. En af deLæs mere første ting, du skal gøre, er at tænke over de farver, du ønsker i hvert rum. Hvis du maler rummene, kan det være let at indrette dem, men så er det ofte svært at opnå reel dybde og et unikt personligt præg. Det er en bedre idé at vælge tapet med et unikt print. Du kan enten vælge et monokromt tapet eller et flerfarvet tapet. Flerfarvede tapeter kan ved første øjekast virke sværere at matche med møbler eller det, du skal have på dine vægge, f.eks. hylder og billeder.

Multikolorerede tapeter kræver god planlægning

Det er faktisk ikke svært at planlægge for tapet i flere farver. Din plan vil være lidt anderledes alt efter hvilken type rum du styler. Til en stue er lidt umættede farver at foretrække, fordi det normalt er rummet med tv'et og flere forskellige typer lys. Direkte sollys er også noget, der vil påvirke, hvordan det flerfarvede tapet reflekterer lyset i rummet. Stuen opleves ofte som det største rum i et hjem, så tapet i flere farver kan enten forstærke eller nedtone rumfornemmelsen. Et andet populært rum til tapet i flere farver er køkkenet. Flerfarvet tapet er ofte direkte inspireret af naturen og fremhæver de andre materialer i køkkenet.

Multikolore tapet til en accentvæg

En af de mest populære muligheder for tapeter i flere farver er at bruge dem til en accentvæg. En accentvæg med flerfarvet tapet kan give dig alle mulige resultater. En accentvæg tjener normalt til at fremhæve de andre vægge. Så den dominerende farve, du vælger til en flerfarvet accentvæg, vil være afgørende og bør harmonere med farven eller tapetet på de andre vægge i rummet. Resultatet er normalt enten en forgrundsvæg eller en baggrundsvæg.

Tiden er vigtig, når du vælger flerfarvet tapet

Når du planlægger din indretning, er det let at glemme, hvor meget tid folk bruger i et rum. Det er vigtigt at forstå, fordi ethvert rum efterlader et indtryk på os. Som vi nævnte, er stuen et sted, hvor vi bruger meget af vores tid, og som efterlader mange indtryk på os. Et rum, som vi alle utvivlsomt bruger meget tid i, er soveværelset. Du er måske kommet frem til den konklusion, at du ikke tager mange indtryk ind der over en længere periode, og det er rigtigt, fordi du sover det meste af tiden. Når det er sagt, er det stadig vigtigt at skabe en behagelig og mild følelse i soveværelset - og det på kort tid. Flerfarvet tapet er et glimrende valg til soveværelset, fordi du hurtigt kan kommunikere ro ved hjælp af forskellige farver. Let matte og varme farver og nuancer er som regel hurtige til at give soveværelset en afslappet følelse.

Photowall har et bredt udvalg af tapeter med mange forskellige farver

Ikke alene har vi et stort udvalg af tapeter med mange forskellige farver hos Photowall, men vi deler også gerne vores store ekspertise med dig, alt sammen for at opnå det bedst mulige resultat, når du skal indrette dit hjem. Vi ved, at flerfarvet tapet kan virke lidt af en udfordring at style, men med en omhyggelig planlægning får du et rum fuld af karakter og funktionalitet. Det er den sande styrke ved flerfarvet tapet.
Produktoplysninger
  • Viser side 1 af 1 sider