Måltilpassede tapeter og print, fri fragt. Sendes inden for 1-3 dage.

78 77 06 35 78 77 06 35
Skov - Tapet - Børneværelse

480

motiver

Grønt tapet

Pastelgrønt, mørkegrønt, ternet eller grøn- og hvidstribet tapet? Det er bare en brøkdel af de farver, du kan vælge imellem. Hos os finder du et stort udvalg af grønne designtapeter mLæs mereed motiver og mønstre, der er inspireret af natur, street og kunst.

Naturens harmoniske base

For mange af os er grøn naturens primære farve, og det siges, at den har en beroligende effekt – grøn skaber harmoni. Ud fra et historisk perspektiv er vi mennesker skabt til et liv tæt på naturen. Det er kun i løbet af de seneste år, at vi har bygget vores hjem i lejligheder og huse i store byer. Der er flere forskningsstudier, som peger på, at vores puls og blodtryk sænkes, når vi opholder os ude i naturen. I Japan er der noget, der hedder ”Shinrin-yoku”. Direkte oversat betyder det ”skovbad”, og det handler om at suge naturen til sig. Så måske er det ikke så dum en idé at have et tapet med et grønt mønster i hjemmet. I hvert fald ikke, hvis du føler dig draget af naturen.

Grøn er den farve, som er lettest for vores øjne at bearbejde

Har du tænkt på, hvorfor briller med nattesyn, som militæret bruger, viser et grønt billede? Det er ikke noget tilfælde, men skyldes ganske enkelt, at lysets bølgelængde, som giver den grønne farve, er enklest for os at bearbejde og skelne mønstre ud fra. Om det har noget at gøre med, at vi mennesker i løbet af hundredtusindvis af år er blevet trænet i at skelne nuancer i naturen, skal vi lade være usagt, men det er måske ikke så søgt en tanke. Klorofyl giver farve til naturen Måske kan du huske det, du lærte i biologitimerne i skolen om planternes fotosyntese. Det er en lille bemærkelsesværdig proces, hvor planten forvandler vand, kuldioxid og energi fra solen til ilt og druesukker. Planterne renser bogstaveligt talt luften – en god anledning til at vise respekt for naturen og til at have planter i sit hjem. Det stof, der giver planterne den grønne farve, hedder klorofyl og er en vigtig del af fotosyntesen.

Mintgrønt tapet er elegant og stilrent

Man skal jo ikke bare tænke på naturen, når man taler om grøn indretning. Mintgrøn er ikke nogen almindelig farve i naturen, men den er jo stadig grøn. Og hvor er den dog flot sammen med læder og egetræsmøbler! Vi har flere mintgrønne tapeter med flotte mønstre i vores kollektion, som du ikke må gå glip af!

Farven af patineret kobber på tapet

Kobber har været en stærk indretningstrend verden over i en længere periode nu. Der er mange, som måske ikke ved, at når kobber oxiderer, så bliver det grønt. Frihedsgudinden på Manhattan er ikke malet, men består af oxideret kobber, som giver hende den karakteristiske grønne farve. Kobbertagene på Københavns gamle tage er et andet godt eksempel. Det er rigtig flot at lege med forskellige nuancer af grønt i sin indretning, både på vægge, med planter og i naturligt grønne materialer, som fx patineret kobber.

Tapet med vandfarve i grønne toner

Har du set vores tapetmotiver med vandfarver? Lad dine vægge skabe følelsen af en akvarel. Denne trend er kommet for at blive – længe endnu. Douce grønne toner i et abstrakt akvarelmønster er superflot! Se vores tapet Watercolour Green fra Lemon – så forstår du præcis, hvad vi mener. Der findes lige så mange anledninger til at indrette med grønne tapeter, som der er indretningsarkitekter. Det vigtigste er selvfølgelig, at du finder det grønne tapet, som matcher din stil. Vi er sikre på, at du finder det helt rigtige motiv hos os, uanset om det er store grønne blade, du vil have på væggen, eller et mintgrønt mønster.
Produktoplysninger

Hurtig levering

Din bestilling sendes inden for 1-3 dage, og du har altid fri fragt. Tapetlim er inkluderet.

100% garanti

Vi vil kun have tilfredse kunder. Derfor har du altid 30 dages returret, og du får pengene tilbage, hvis du ikke er tilfreds.