Lilla himmel - Billede på lærred - Stue

274

motiver

Lilla lærred

Lilla er en magisk farve, der har det stimulerende fra rød og det rolige fra blå. Farven har fundet vej ind i mange modebevidste og stilfulde hjem i Sverige og verden over, og der er Læs merenok kun tale om starten. Hvis lilla er en af dine yndlingsfarver, har du meget at se frem til i den kommende tid.

Mystisk og kreativ

Farven lilla kan være undvigende. Kombinationen af to almindelige farver – blå og rød – gør, at den er bekendt og let at genkende, samtidig med at den ser utroligt frisk og ny ud. Det betyder, at lilla ofte opfattes som mystisk, spændende og i nogle tilfælde næsten magisk eller royal. Lillas unikke kombination af blå og rød giver den kvaliteter, som påvirker vores humør på forskellige måder. Udover at gøre os i bedre humør har den også en beroligende effekt på vores sindstilstand. Farven lilla siges at være elsket af mennesker, der er meget kreative og betænksomme, da den skaber ro i sjælen, samtidig med at den fremmer kreativitet og innovation. Leonardi da Vinci mente for eksempel, at meditative kræfter blev tidoblet i et rum med vinduer malet lilla. Et sted med lilla på et lærred lyser hele rummet op Det er muligt at kede sig og føle sig uinspireret i de smukkeste og mest fantastiske hjem. Når du har vænnet dig til dine omgivelser, kan det være, de ikke længere er stimulerende. Måske er det ikke er så inspirerende at skulle foretage en omfattende makeover af dit hjem, men bare rolig: Det er der ikke brug for. En smule stærk, spektakulær maling gør en kæmpe forskel. En fortrinlig måde at opnå dette på er ved brug af billeder på lærred i forskellige mønstre og skønne farver. Lilla er en af de farver, der fylder et rum med liv, og den er derfor perfekt til dette formål. Hos Photowall har vi en række af motiver i billeder på lærred, der passer til mange personligheder og interesser. Er det ikke fantastisk? Hvis du foretrækker blomster og skal give et lille rum, der har brug for noget særligt, et ekstra touch, er vores lærredsmotiv Purple Pansies med grønne stilke og lilla kronblade på en grå-hvid baggrund en god idé. Det abstrakte Glas Bounce, der er et lyserødt lærredsmotiv, kan med sine kaotiske, men smukke, lysende farver, live ethvert rum op, uanset om det er lille eller stort. Lilla er virkelig en magisk farve, der har evnen til at skabe mirakler i alle slags hjem. Du finder helt sikkert et motiv blandt vores lilla billede på lærred-mønstre, der hjælper dig til at få fred i sindet.
Produktoplysninger

Hurtig levering

Din bestilling sendes inden for 1-3 dage, og du har altid fri fragt. Tapetlim er inkluderet.

100% garanti

Vi vil kun have tilfredse kunder. Derfor har du altid 30 dages returret, og du får pengene tilbage, hvis du ikke er tilfreds.