Lilla lærred

Lilla er en magisk farve med den stimulerende kraft fra rød og den beroligende essens fra blå. Farven har fundet vej ind i mange trendbevidste og stilfulde husstande i Sverige og rundLæs meret om i verden, og det er nok kun begyndelsen. Hvis lilla er en af dine yndlingsfarver, har du meget at se frem til i den nærmeste fremtid.

Mystisk og kreativ

Farven lilla kan være undvigende. Kombinationen af to almindelige farver - blå og rød - gør den genkendelig og velkendt, samtidig med at den føles forbløffende frisk og ny. Det betyder, at lilla ofte opfattes som mystisk, spændende og i nogle tilfælde endda magisk og kongelig. Den unikke kombination af blå og rød giver lilla kvaliteter, der påvirker vores humør på en række forskellige måder. Udover at den øger vores humør, beroliger og beroliger den også vores nerver. Farven lilla siges at være elsket af mennesker med stor kreativitet og tænkeevne, da den beroliger sjælen og samtidig stimulerer kreativitet og innovation. Leonardo da Vinci mente f.eks., at meditative evner blev ti gange større i et rum med lilla vinduer.

En lilla plet på et lærred lyser et helt rum op

Det er muligt at føle sig kedsommelig og uinspireret selv i det smukkeste og mest fantastiske hjem. Når man først har vænnet sig til omgivelserne, er de måske ikke længere stimulerende. Efter en omfattende boligfornyelse føler du dig måske ikke særlig inspireret af udsigten til at skulle foretage yderligere ændringer. Bare rolig: Det er der ingen grund til. Et stænk af stærke, spektakulære farver gør en enorm forskel! En fremragende måde at opnå dette på er at bruge lærredsprints i en række forskellige mønstre og smukke farver. Lilla er en af de farver, der virkelig får et rum til at springe ud, og det er derfor en fremragende farve til dette formål. Her hos Photowall har vi en række motiver i lærredsprints, der passer til de fleste personligheder og interesser. Er det ikke fantastisk? Hvis du foretrækker blomster, gør vores Purple Pansies lærredsmotiv med sine grønne stængler og lilla kronblade på en hvid-grå baggrund virkelig en stor forskel i et lille rum, der har brug for noget særligt. Det abstrakte Glass Bounce - Pink lærredsmotiv kan oplive ethvert rum, uanset om det er stort eller lille, med sine kaotiske, men smukke, glødende farver. Lilla er virkelig den magiske farve, der kan gøre underværker i alle typer hjem. Du finder helt sikkert et motiv her blandt vores lilla lærredsprintmønstre, som vil hjælpe dig med at finde din indre ro.
Produktoplysninger