Måltilpassede tapeter og print, fri fragt. Sendes inden for 1-3 dage.

78 77 06 35 78 77 06 35
World Map Detailt - Billede på lærred - Kontor

84

motiver

Kontor

Et kontor derhjemme kan for mange være et rum, de bruger ret meget tid i. Og det kan også være et rum, som bliver lidt glemt, når det kommer til indretning. Men det kræver ikke nødvenLæs meredigvis de store forandringer, og det behøver heller ikke at være svært at skabe en ny følelse i rummet. Det kan være nok med nye planter, billeder på lærred eller hvorfor ikke bare møblere om?

Et billede – eller måske en hel billedvæg

Det kan for mange føles kedeligt at bruge energi og tankevirksomhed på, hvordan man på indretter et kontor på bedste måde. Men hvis du arbejder meget hjemmefra, er det et rum, som skal give både inspiration og fred og ro. Derfor kan det i sidste ende være værd at give kontoret en ekstra kærlig hånd. Og en billedvæg kan gøre en stor forskel. Den behøver heller ikke blive færdig på én gang, men kan vokse frem i ro og mag. Finder du et billede på lærred, som du godt kan lide, kan du starte med at sætte det op og samtidig lede videre efter flere billeder og plakater. På et kontor må indretningen ikke opleves for rodet eller tage for meget fokus fra arbejdet. Derfor er det godt at vælge motiver i en monokrom farveskala og holde billedrammerne i samme stil. Fordelen ved at arbejde hjemmefra er at du helt selv kan vælge, hvad du vil have på væggen. Det betyder, at du kan hænge børnenes tegninger op eller sætte de billeder op, som måske ikke rigtigt passer ind i resten af hjemmet – det er dig, der bestemmer, for det er dig, der bruger mest tid her. Gå ud fra det, du kan lide – måske vil du gerne have billeder på lærred i form af malerier, indrammede minder, familiebilleder eller grafiske tryk. Eller hvis du gerne vil bringe naturen ind på væggen, kan du bruge blade som motiv og billeder med skove og grønne planter – det er også rart at kigge på, når du tager en pause fra arbejdet.

Lav om for ganske få penge

Hvis du har brug for mere opbevaring på kontoret, er det nemt at skabe en ny stil. Du kan opdatere skrivebordet med en tidsskriftholder, blyantsholder og opbevaringskasser. Eller måske vil du gerne investere i et nyt skuffemøbel. En anden nem måde at lave ændringer på er at inkorporere planter og blade. Placer en trappestol ved siden af skrivebordet, og fyld den med planter, eller sæt hylder op til opbevaring, og pynt med grønne blade. Du kan også stille blomster i vindueskarmen og på skrivebordet, så du skaber en skøn, grøn oase.
Produktoplysninger
  • Viser 1-84 af 84 motiver

Hurtig levering

Din bestilling sendes inden for 1-3 dage, og du har altid fri fragt. Tapetlim er inkluderet.

100% garanti

Vi vil kun have tilfredse kunder. Derfor har du altid 30 dages returret, og du får pengene tilbage, hvis du ikke er tilfreds.