Lag - Billede på lærred - Stue

41

motiver

Entré

Det kan være lidt udfordrende at forvandle et rum til påklædning og opbevaring, så det bliver et indbydende og interessant rum. Ofte handler det om god opbevaring og god pladsudnyttelLæs merese, men nogle gange kan det også være nok bare at lave nogle få ændringer. Her giver vi dig små tips, der skaber store forandringer – alt lige fra billeder og knager til tæpper og DIY-tips.

Billeder på lærred giver en helt ny følelse

En entré kan have begrænset plads, men oftest er der en væg, hvor du kan hænge nogle billeder op. At sætte billeder op på væggen kan også gøre en stor forskel i et rum, som ikke har så mange muligheder for forandring. Har du en større væg, kan du sætte nogle billedhylder op med dine favoritmotiver, og har du en endnu større væg i entréen, kan du lave en hel billedvæg. Start med at se på, hvad du har af plads – vil du have et stort billede, der fylder hele væggen, eller flere små motiver? Når du begynder at tænke over, hvilke billeder du gerne vil have, så husk, at entréen er det første rum, du ser, når du kommer hjem, og det første, som møder dine gæster. De billeder, du vælger, kan derfor sætte tonen for resten af hjemmet. Men gå ud fra det, du godt kan lide, og de motiver, du gerne vil se, når du kommer hjem efter en lang arbejdsdag.

Billeder på lærred – et par tips hen ad vejen

Der er et par generelle råd, når du skal vælge billeder til entréen: Entréen er ofte malet hvid, så her kan du slå dig løs og vælge nogle motiver, som skiller sig ud og er iøjnefaldende. Det kan være noget farverigt eller et billede på lærred, der illustrerer en person eller en flot udsigt over en by. Du kan også blande mønstre og rammer, men hold gerne en rød tråd gennem motivernes farveskala. Hvis du laver en hel billedvæg, skal du tænke på, at det ikke må blive for rodet. Du har måske lige ryddet op, når du hænger billederne op. Men mange gange hænger der ofte jakker i forskellige farver i entréen, og der står ofte en blanding af sko på skohylden.

Skift de små ting ud, og få en stor forandring

At opdatere knagerne og skifte tæppet ud er små, enkle ting, men de gør en for forskel. Tænk på, at tæppet skal være slidstærkt, da du ofte går på det med udendørssko. Vælger du knager i stærke farver, giver det en endnu større forandring. Du kan også sætte nye skohylder op eller sætte et rør op, hvor du hænger kroge, som du kan hænge dine sko på, når du kommer hjem. At opdatere lampen på kommoden eller i loftet kan føles som et quick-fix, men det gør en større forskel, end du tror.
Produktoplysninger
  • Viser 1-41 af 41 motiver

Hurtig levering

Din bestilling sendes inden for 1-3 dage, og du har altid fri fragt. Tapetlim er inkluderet.

100% garanti

Vi vil kun have tilfredse kunder. Derfor har du altid 30 dages returret, og du får pengene tilbage, hvis du ikke er tilfreds.