Entré

Det er svært at tage et rum, der normalt ikke er meget mere end et garderobeskab og et skab, og gøre det til et iøjnefaldende og indbydende rum. Nøglen er som regel god opbevaring og Læs meremasser af plads, men nogle gange kan man også opnå meget ved at ændre meget lidt. Her er nogle små tips til store forandringer - alt fra lærredsprints og kroge til tæpper og DIY-tips.

Sæt lærredsprints op for at få et helt nyt look

Din entré har måske begrænset plads, men der er ofte en væg, hvor du kan hænge et par prints op. Tryksager er også en måde at ændre et rum væsentligt på, som ellers har få muligheder for reel forandring. Hvis du har en stor flade væg, kan du sætte en billedskinne op med dine yndlingsmotiver, og hvis du har en endnu større hal, kan du gå efter et gallerivæglayout. Tag udgangspunkt i den plads, du har til rådighed - hvad har du plads til, og vil du have ét stort lærredsprint, der fylder væggen, eller flere små motiver? Når du begynder at overveje, hvilke prints du vil have, skal du huske, at hallen er det første, du ser, når du kommer hjem, og det første indtryk, dine gæster får. Så de prints, du vælger, skal sætte tonen for resten af dit hjem. Men start med det, du kan lide, og de motiver, du ønsker skal hilse på dig efter en lang arbejdsdag.

Indretning med lærredsprints

Der er nogle generelle tips, når du skal vælge prints til din entre. Hallerne er som regel malet hvide, hvilket betyder, at der ikke er noget til hinder for, at du kan vælge nogle virkelig iøjnefaldende motiver. Det kan være et farvestrålende print eller et lærredsprint af en særlig person eller en by. Du kan også blande mønstre og rammer, men det er værd at holde en rød tråd i den vifte af farver, du vælger. Hvis du vælger et gallerivægarrangement, skal du sørge for, at det ikke føles for rodet. Du har måske lige gjort rent, når du hænger prints op, men som regel hænger der jakker i forskellige farver der sammen med en blanding af sko på skohylden.

Små ting, store forandringer

En opdatering af garderobekrogene og udskiftning af gangløberen er små, men enkle måder at gøre en stor forskel på. Husk på, at ethvert tæppe skal være holdbart, da det skal tage meget slid fra folks sko. At vælge kroge i stærke farver kan være endnu mere effektfuldt. Du kan også sætte en ny skohylde op, eller endda en skoophængningshylde lavet af metalrør og slagterkroge. En opdatering af loftslamperne og de lejlighedsvise lamper kan føles som et hurtigt fix, men gør en større forskel, end du tror.

Canvas til halldesign til dig

Photowall har meget at tilbyde dig, når det gælder design af vægmalerier. Du kan vælge til det rigtige design fra den vidunderlige samling. Canvas for Hallway vægmalerier er kreative og innovative, der nemt vil få gangen til at se tiltalende ud. Med hallens betydning for dit rum er det helt rigtigt at give den en lille opgradering ved hjælp af vægmalerier fra Photowall. Designene er simpelthen fantastiske, og du vil helt sikkert elske dem. Ud over at forbedre det samlede udseende af gangen kan vægmalerier i lærred skabe et smukt fokuspunkt, der vil fange alles opmærksomhed.
Produktoplysninger